Jump to content

Patru turişti gălăţeni, blocaţi în Bucegi


dcp100168

Recommended Posts

Patru turişti gălăţeni, blocaţi în Bucegi

Patru turişti din Galaţi au rămas blocaţi, vineri după-amiază, pe partea superioară a Văii Caraiman din Masivul Bucegi, ei sunând la 112 şi cerând ajutor, echipele de salvamontişti plecând în căutarea lor.

Cei patru turişti din Galaţi care au rămas blocaţi, vineri după-amiază, pe partea superioară a Văii Caraiman din Masivul Bucegi au fost recuperaţi de către salvamontişti după o intervenţie care a durat peste trei ore.

Şeful Serviciului Salvamont, Gheorghe Haiduc, a declarat că turiştii au fost preluaţi de către salvatorii montani, care i-au escortat până pe Platoul Bucegi.

Starea celor patru tineri este bună, ei nefiind răniţi.

Şeful Serviciului Salvamont, Gheorghe Haiduc, a declarat că patru tineri - doi băieţi şi două fete - au rămas blocaţi vineri după-amiază, pe Valea Caraiman din Masivul Bucegi.

Potrivit acestuia, echipele de salvatori montani au plecat în căutarea celor patru, însă operaţiunea de salvare se desfăşoară cu dificultate, în condiţiile în care, pe parcursul zilei, pe munte, la altitudini mari, au alternat perioadele în care a plouat, a căzut lapoviţă sau a nins. În plus, vizibilitatea în Masivul Bucegi este redusă pe alocuri sub zece metri.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.