Jump to content

Unde ar trebui să se organizeze concertele publice la Galaţi?


 Share

  

4 members have voted

 1. 1. Unde ar trebui să se organizeze concertele?

  • Pe Faleză (la Elice)
  • În zona parcului Viva
  • În parcul Rizer
   0
  • În Grădina Botanică
   0
  • La Sala Sporturilor
   0
  • În parcarea de la mall
   0
  • În altă parte. Unde?


Recommended Posts

Unde ar trebui să se organizeze concertele publice la Galaţi?

Faleza Dunării (la Elice sau în zona Parcului Viva), Parcul Rizer, esplanada Sălii Sporturilor, parcarea Shopping City au fost alese de Primărie pentru a găzdui spectacole sau concerte în aer liber de Revelion, Serbările Galaţiului sau Ziua Marinei. Fiecare dintre acestea prezintă deopotrivă şi avantaje, dar şi dezavantaje. Iată de ce i-am întrebat pe gălăţeni care ar fi zonele cele mai potrivite pentru spectacole publice.
Cosmin Filipoiu: „Sunt mai multe variante de amplasare a scenelor. Ştiu că a fost o dată, de Sfântul Andrei, scena amplasată la Spicul şi acolo ar fi bine pentru că nici traficul nu este influenţat foarte tare. Pentru Foişor sau Parc Viva trebuie să blochezi circulaţia pe bulevardul Marii Uniri şi nu e chiar cea mai fericită opţiune. Marele dezavantaj al Parcului Rizer este că nu ai cu ce să ajungi acolo: nu ai unde să parchezi maşina şi dacă mai bei şi o bericică, doar e concert rock… ”.
Doamna Călitu: „Pe Faleză, acolo e jumătate de oraş de fiecare dată la evenimente. Merge şi Sala Sporturilor şi parcarea de la mall, dar tot Faleza e mai bună. Rizerul nu e o zonă în care să-ţi laşi copiii singur. Mi s-a părut foarte bine aleasă zona unde s-a făcut Penny Market, unde a fost organizat mai demult festivalul de film”.
Domnul Călitu: „Parcul Rizer este foarte frumos amenajat, dar zona e destul de retrasă şi nesigură din cauza localnicilor din zonă. Ţi-e teamă să mergi cu un ban la tine, cu un telefon. Tot pe Faleză ar fi cea mai bună alegere. Cea mai bună ar fi la zona Pescarul”.
Beatrice: „Parcul Eminescu ar fi cel mai potrivit. Nu, la mall nu mi se pare o idee bună deloc. E departe, nu este un peisaj prea frumos. Ar părea foarte comercial”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Unde vor gălăţenii să fie organizate concertele publice

Peste 800 de cititori ai ziarului „Viaţa liberă” au răspuns la întrebarea noastră legată de locul în care ar trebui să fie organizate spectacolele publice în municipiul Galaţi şi au votat unul dintre locurile propuse. Cei mai mulţi, peste 33,3 la sută consideră că Faleza Dunării, zona de la Elice, este cea mai indicată pentru un eveniment artistic organizat de Primărie. Alţi 21,5 la sută sunt ferm convinşi că esplanada Sălii Sporturilor „Dunărea” este cea mai potrivită pentru astfel de evenimente, spectacolele de Crăciun din 2012 şi Revelionul care a marcat intrarea în 2013 fiind organizate în acest spaţiu, criticat însă pentru apropierea de Spitalul Judeţean. Pentru concerte organizate în parcarea de la mall, unde a fost petrecerea de Revelion 2014, au votat 18,8 la sută dintre cititori, în vreme ce pentru zona Parcului Viva şi-au exprimat opţiunea 15,7 la sută. Faptul că doar 6,6 la sută dintre cititorii noştri au ales Parcul Rizer este o dovadă clară că acesta nu e deloc cea mai fericită opţiune pentru un spectacol, chit că Primăria se tot încăpăţânează să organizeze acolo manifestări. Pentru concerte în Grădina Botanică au spus „Da” doar patru la sută dintre votanţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.