Jump to content

Paula Seling şi Ovi, la Eurovision 2014


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Paula Seling şi Ovi, la Eurovision 2014

Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României în concursul european Eurovision Song Contest 2014, s-au calificat în finala de pe 10 mai, de la Copenhaga (Danemarca). Paula Seling şi Ovi au trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală a concursului, care s-a desfăşurat pe scena B&W Hallerna din Copenhaga.

Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), concurează în finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa "Miracle", compusă de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

Un număr de 37 de ţări au participat la ediţia din acest an a Eurovision.

Finala de sâmbătă va fi transmisă în direct de Televiziunea Română, de la ora 22.00 (ora României).

Paula Seling şi Ovi au mai reprezentat România în 2010, când, în finala care a avut loc la Oslo, au ocupat poziţia a treia.

Link to comment
Share on other sites

Paula Seling şi Ovi - locul 12 în finala Eurovision 2014

(MEDIAFAX) - Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision 2014, s-au situat pe locul al 12-lea în finala care a avut loc sâmbătă seară, la B&W Hallerna din Copenhaga, în timp ce Conchita Wurst din Austria a câştigat competiţia, cu piesa "Rise like a Phoenix", care a obţinut un total de 290 de puncte. Pe următoarele două locuri în clasament s-au situat Olanda, cu 238 de puncte, şi Suedia, cu 218 puncte.

Reprezentanţii României au obţinut un total de 72 de puncte. Cele mai multe puncte au fost acordate României de Moldova - 12, Spania, Austria, Israel şi Malta - câte 8.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.