Jump to content

O gălăţeancă s-a sinucis în lacul Siutghiol


dcp100168
 Share

Recommended Posts

A auzit prin telefon cum mătuşa ei s-a sinucis, în staţiunea Mamaia

O femeie de 49 de ani, din Galaţi, a auzit prin telefon cum mătuşa ei îşi dădea ultima suflare. A fost sunată miercuri, în jurul orelor 21.00, vârstnica spunându-i că a ajuns la Constanţa şi că vrea să se omoare, după care a auzit doar un zogmot, ca şi cum s-ar fi aruncat în apă, la scurt timp conversaţia fiind întreruptă. Cadavrul a fost descoperit joi, 15 mai, în lacul Siutghiol din staţiunea Mamaia. Ţinea telefonul strâns în mână, aşa a murit, au spus martorii citaţi de Replica de Constanţa.

Alerta a fost dată prin 112, la primele ore ale dimineţii de joi, 15 mai. Un trecător care se afla pe malul lacului Siutghiol, în zona hotelului Meridian, a văzut că pluteşte ceva pe apă. Cum obiectul nu era la mare distanţă de mal, cam un metru şi jumătate, nu i-a fost greu să-şi dea seama că este vorba despre un trup omenesc. Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului, dar şi oamenii legii, cât şi pompierii, cadavrul fiind scos pe mal. La scurt timp, femeia a fost identificată. Aceasta figura în evidenţa căminului de bătrâni Sfântul Spiridon din Galaţi, de unde a plecat încă din cursul zilei de miercuri, 14 mai. A plecat îmbrăcată cu pantalonii de pijama, un tricou şi avea la ea telefonul mobil şi ochelarii de vedere. Cum nu mai avea pe nimeni, decât o nepoată, vârstnica de 83 de ani a sunat-o spre seară, spunându-i că a plecat din cămin, că este la Constanţa şi că nu mai vrea să trăiască, întrucât nu mai are pentru ce. Nepoata, de 49 de ani, a încercat s-o facă să se răzgândească, discutând cu ea mai multe minute.

Octogenara părea de neînduplecat, ea luându-şi la revedere şi sărind în apă. Acesta a fost ultimul lucru pe care l-a auzit la telefon: un zgomot ca şi cum ar fi sărit în apă şi apoi un gălgâit, după care conversaţia s-a întrerupt. Victima a fost găsită în apă cu telefonul ţinut strâns în mână, ochelarii de vedere la ochi şi un săculeţ la gât, unde, cel mai probabil, îşi ţinea telefonul. Nepoata din Galaţi a anunţat autorităţile încă din seara de miercuri, iar poliţiştii din Constanţa erau puşi în gardă. Menţionăm şi faptul că pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă. În dimineaţa de joi, 15 mai, poliţiştii din Staţiunea Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe malul lacului a fost găsit trupul neînsufleţit al unei femei, în vârstă de 83 de ani, din judeţul Galaţi. Cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, au spus reprezentanţii IPJ Constanţa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.