Jump to content

Maşina şefului de post din Vânători a fost vandalizată


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Maşina şefului de post din Vânători a fost vandalizată

Mașina personală a șefului de post din comuna Vânători a fost vandalizată noaptea trecută, de persoane necunoscute.

Polițistul povestește că a plecat în misiune noaptea trecută, iar când s-a  întors, și-a găsit mașina zgâriată, mânjită cu smoală, iar cauciucurile celor patru roți au fost tăiate. „La ora 22.00 am plecat cu mașina de serviciu, în patrulare. La ora 5.30 când am ajuns în post, mi-am găsit mașina distrusă. La câți dușmani am în comuna asta pentru că am dat amenzi și am făcut dosare penale… Cred că este un gest de intimidare și a fost premeditat”, a spus ag. Ciprian Bujor, șeful de post al comunei Vânători.

Când și-a găsit mașina vandalizată, polițistul a făcut un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale la Spitalul Militar. „Dacă a ajuns să mi se întâmple așa ceva mie, care sunt polițist, atunci mă tem pentru siguranța cetățeanului de rând. M-am chinuit opt ani să-mi iau această mașină, am credit la bancă și nu m-am ales cu nimic”, a mai spus polițistul.

Bărbatul și-a informat superiorii și a depus plângere la poliție. „În baza sesizării, polițiștii au efectuat cercetare la locul faptei și în cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a precizat cms Cristina Tatulici, purt. de cuv. al I.P.J. Galați. Dacă vor fi prinși cei care i-au vandalizat mașina șefului de post, aceștia riscă să ajungă după gratii.

presadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.