Jump to content

Punct final pentru Sergiu Costin


dcp100168

Recommended Posts

Punct final pentru Sergiu Costin

Unul din oamenii care au avut un cuvant greu de spus in anul castigarii titlului este fara doar si poate Sergiu Costin. Capitanul acelei echipe fantastice, omul care a ridicat primul trofeul deasupra capului si care a primit in numele echipei titlul de cetatean de onoare al orasului Galati, Costin a fost pentru noi mai mult decat un jucator de fotbal. Cu o inteligenta peste medie, Sergiu a stiut de fiecare data sa impuna respect prin modul sau de a explica si de a vorbi cu ceilalti colegi sau cu suporterii. Chiar daca a fost capitan al Otelului, niciodata nu s-a considerat un lider in adevaratul sens al cuvantului, din acela care isi impune vointa prin forta. Costin a fost pentru jucatorii mai tineri un fel de frate mai mare, firea lui controlata spunandu-si cuvantul in relatia cu restul colegilor. L-am vazut deasemenea de multe ori vorbind cu suporterii, nu arogant, nu de la volanul unei super masini, ci acolo, intre ei si la bucurii si la suparari. Trebuie sa recunoastem ca Sergiu Costin a fost un jucator pe sufletul nostru.
In urma cu cateva zile, Sergiu Costin si-a anuntat retragerea la 35 de ani. Prezent la emisiunea Lider Sportiv de la Pro FM, a recunoscut ca ii vine greu sa se desparta de orasul unde si-a petrecut ultimii 8 ani, insa i s-a facut dor de casa. Deasemenea, Costin a recunoscut ca a primit o oferta de la fostul mare jucator al Otelului, Viorel Tanase, de a juca pentru echipa pe care o antreneaza, SC Bacau, insa nu stie daca va accepta sa mai continue. Singura activitate de care s-ar simti atras dupa retragere ar fi sa se ocupe de o grupa de copii.
Ar fi fost frumos ca Otelul sa ii organizeze acestui mare jucator un meci de retragere, sau macar o ceremonie, insa mai e timp ca cei din conducere sa faca ceva in aceasta privinta.
Sergiu Costin a promis ca ne va lasa si un mesaj scris tuturor suporterilor, pentru ca a considerat ca a spune doua vorbe e prea putin.
Pentru tot ce a facut acest OM pentru noi nu putem decat sa ii multumim si sa ii urma succes indiferent de ce drum va alege.

fcotelulgalati.info

Link to comment
Share on other sites

Sergiu Costin a primit "Diploma de excelenţă a municipiului Galaţi"

Fundaşul echipei Oţelul, Sergiu Costin, a primit, marţi, "Diploma de excelenţă a municipiului Galaţi", din partea primarului Marius Stan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Marius Stan îi decernează «Diploma de excelenţă a municipiului Galaţi» fostului căpitan de la Oţelul, Sergiu Ioan Viorel Costin, pentru întreaga activitate sportivă. Prin acordarea acestui premiu, primarul Marius Stan doreşte să îi mulţumească fostului căpitan şi jucător al Oţelului pentru cei peste 8 ani de activitate sportivă neîntreruptă la Galaţi şi pentru contribuţia importantă pe care şi-a adus-o la performanţele de excepţie obţinute de echipă în această perioadă, performanţe care au culminat cu câştigarea primului titlu de campioană a României şi a Supercupei României, precum şi participarea în Liga Campionilor", se arată în comunicatul Primăriei Galaţi.

Primarul Marius Stan a declarat că Sergiu Costin a făcut multe lucruri pentru Oţelul. "Sunt convins că Sergiu Costin merită pe deplin respectul şi recunoştinţa noastră pentru tot ceea ce a făcut pentru Galaţi, pentru performanţele pe care le-a realizat la Oţelul şi care aparţin întregului oraş. Sergiu Costin este unul dintre cei mai integri, serioşi, devotaţi şi determinaţi fotbalişti pe care i-am cunoscut în viaţa mea. Un ardelean pur sânge care a făcut foarte multe pentru prestigiul oraşului nostru. Îţi mulţumesc, campionule!", a spus primarul Marius Stan.

Sergiu Costin va juca, astăzi, pentru ultima dată în tricoul Oţelului, în partida pe care gălăţenii o vor disputa pe Arena Naţională, în compania echipei Steaua, în ultima etapă a acestui sezon.

Costin este şi "Cetăţean de onoare al Galaţiului", titlu pe care l-a primit în anul 2011, alături de antrenorul de atunci al echipei, Dorinel Munteanu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.