Jump to content

Zilier găsit mort în fântână


dcp100168

Recommended Posts

Zilier găsit mort în fântână

Moarte suspectă miercuri dimineaţă la Corod. Un bărbat în vârstă de 51 de ani, cu domiciliul în judeţul Ilfov, a fost găsit căzut într-o fântână din localitatea Corod. Omul lucra ca muncitor zilier în comună şi a fost descoperit de câţiva oameni care veniseră la fântână să ia apă. Bărbatul nu dădea semne de viaţă şi avea cea mai mare parte a corpului, inclusiv capul, în apă. Speriaţi, oamenii au sunat la 112 şi spre Corod a plecat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. „În momentul în care echipajul a ajuns la locul indicat, bărbatul era decedat. S-a făcut constatarea decesului”, a precizat dr. Mihai Polinschi, director Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii au început o anchetă tratând deocamdată decesul drept moarte suspectă. „Din primele cercetări reiese că nu existau urme de violenţă pe corpul bărbatului. Acesta avea domiciliul în judeţul Ilfov, dar muncea ca zilier în tonă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi. Rămâne ca ancheta să stabilească dacă bărbatul a căzut accidental în fântână, şi-a luat viaţa sau a fost împins să cadă.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.