Jump to content

Lienen şi Răducan ar putea ajunge împreună la Steaua

Recommended Posts

Posted
Lienen şi Răducan ar putea ajunge împreună la Steaua

Ziarulring.ro a anunţat în PREMIERĂ şi în EXCLUSIVITATE încă de săptămâna trecută că Reghecampf va pleca de la Steaua la un club din Arabia Saudită.

Acum, campioana este în căutarea unui antrenor care să-l înlocuiască pe Reghe. Numele vehiculate sunt Gică Hagi, Ionuţ Chirilă, Marius Lăcătuş, Mihai Teja şi Cristi Dulca. Potrivit unor surse bine informate, în cărţi se pare că se află şi tehnicianul Oţelului Galaţi, Ewald Lienen. Conform aceloraşi surse, împreună cu antrenorul german ar putea reveni la Steaua şi Narcis Răducan, care ar urma să ocupe funcţia de preşedinte.

De asemenea, celor doi este posibil să li se mai alăture un nume-surpriză, Marius Baciu. În cazul în care Ewald Lienen nu s-ar înţelege cu Steaua, din cauza pretenţiilor sale financiare, o variantă inedită ar fi ca fostul jucător al Stelei, Marius Baciu, să preia banca tehnică.

Posted

Lienen anunta ca a fost ofertat de Steaua: Daca n-ar fi adevarat, n-as mai vorbi

Situatia la Steaua este din ce in ce mai tensionata. Arabii anunta ca Laurentiu Reghecampf a semnat un contract pe doi ani cu Al-Hilal, in timp ce antrenorul spune ca ar putea ramane in Ghencea. Plecarea lui Reghecampf depinde de clauza de 800 de mii de euro, la care Gigi Becali nu vrea sa renunte.

Chiar si asa, Becali cauta variante pentru inlocuirea lui Reghecampf si si-a indreptat atentia catre neamtul Ewald Lienen, care s-a despartit recent de Otelul Galati.

“Daca nu ar fi adevarat, nu as mai vorbi despre asta”, a spus Lienen la Dolce Sport, cu referire la oferta pe care a primit-o din partea Stelei.

Antrenorul german a declarat ca este liber de contract si ca si-ar dori sa vina la Steaua. “Mi-am terminat contractul cu Otelul, a fost pacat ca nu am putut continua. As fi vrut, dar toata lumea stie ce s-a intamplat acolo. Acum sunt deschis pentru orice, am spus si dupa ultimul meci, cel cu Steaua, ca sunt disponibil si ca mi-ar placea sa lucrez in Romania. Mi-a placut sa lucrez acolo si mi-ar placea sa continui. Sunt disponibil, sunt liber pentru orice club care vrea sa ma contacteze. Nu este o confirmare, dar niciodata nu vorbesc despre astfel de lucruri, este unul dintre principiile mele, incerc sa fiu corect si serios”, a mai spus Lienen.

In varsta de 60 de ani, Lienen are o experienta bogata in fotbalul german, pregatind echipe precum Duisburg, FC Koln, M’Gladbach si Hannover ’96. In afara Germaniei le-a mai antrenat pe Tenerife, Panionios, Olympiacos si AEK Atena.

newsring.ro