Jump to content

CSM Dunărea Galaţi - hochei (2014-2015)


dcp100168

Recommended Posts

Dunărea, aproape de Liga Mol!

Reprezentanţi ai clubului Dunărea au fost la Federaţia Română de Hochei, de unde au primit aprobarea cererii de înscriere în Liga Mol. Legat de acest aspect, antrenorul echipei gălăţene, Marius Trandafir, ne-a declarat: ”Este adevărat am depus o cerere la secretariatul Ligii Mol, pentru participarea în ligă a echipei noastre în ediţia viitoare. Aşteptăm decizia organizatorilor Ligii Mol de participare sau nu, în şedinţa din 19 mai. Faţă de sezoanele trecute, la Galaţi s-au îmbunătăţit condiţiile, suntem în discuţii cu jucători valoroşi pentru a face o echipă competitivă pentru Liga Mol, cât şi pentru cele două competiţii interne, cupa şi campionatul.  Pănă la începerea noului sezon, vom face câteva îmbunătăţiri la patinoar, printre care şi schimbarea mantinelei, care să ne ajute să organizăm în condiţii optime viitoarea ediţie a „Cupei României”, ce se va disputa la Galaţi. De asemenea, împreună cu federţia, încercăm să organizăm Campionatul Mondial U 18 la Galaţi”.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bogdan Neagoş, primul transfer la Dunărea

Conducătorii clubului gălăţean au început campania de transferuri pentru sezonul viitor. Astfel, primul sosit la Galaţi este Bogdan Neagoş, un tânăr de viitor, fost la Progym Gheorgheni. Născut pe 21 noiembrie 1990, Neagoş a evoluat în carieră doar la Progym Gheorgheni, echipa din oraşul său natal. În sezonul trecut, Bogdan Neagoş a evoluat pentru Progym în 19 jocuri şi a reuşit cinci goluri şi patru pase decisive.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Dunărea a transferat un fost internaţional

Conducătorii clubului gălăţean au transferat un jucător cu experienţă, fost la echipa naţională şi cu multe prezenţe în Liga Mol, Josef Adorjan, un fundaş de 39 de ani. Adorjan a evoluat la toate echipele naţionale (U18, U20, seniori), iar la echipele de club a jucat la Sport Club Miercurea Ciuc, Dinamo Bucureşti, Steaua Bucureşti, Progym Gheorgheni şi Corona Braşov.
Link to comment
Share on other sites

Dunărea a reluat pregătirile

Hocheiştii seniori de la Dunărea au reluat pregătirile pentru viitorul sezon competiţional.
Sub comanda antrenorului Marius Trandafir, antrenamentele echipei gălăţene se desfăşoară în prima fază pe plan local, la patinoar şi la stadionul „Portu Roşu”. Marius Trandafir ne-a declarat: ”Seniorii au revenit la pregătiri, în prima fază la antrenamente se vor prezenta jucătorii localnci, apoi în prima săptămână a lunii iunie se vor prezenta şi jucătorii din ”linia harghiteană” de la Gherogheni, Bogdan Neagoş, Josef Adorijan, Cata Levente, ultimul un junior de perspectivă. Prima parte a pregătirilor este adaptarea anatomică, pregătirea fizică nespecifică. Suntem în aştepatarea deciziei din 29 mai, de la Budapesta, când vom afla dacă sezonul viitor vom juca sau nu în Liga Mol”.
Lotul prezent la primul antrenment după vacanţă: Radu Viorel, Cătălin Geru, Paul Burada, Mircea Necula, Felician Secuianu, Valentin Vlase, Lucian Hangan, Anton-Cristian Popa, Gabriel Spiridon, Mihai Horghidan, Nicu Horghidan, Marius Stoian, Alex Munteanu. Adrian Gherghe şi Andrei Brandabur au lipsit motivat de la primul antrenament, din cauza unor probleme şcolare. Din echipa de anul trecut, a lipsit şi Adrian Irimia, jucător care încă se află în negocieri cu conducerea clubului.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

O nouă amânare de la Liga Mol

Mult-aşteptata decizie de la Budapesta legată de accederea în Liga Mol a echipei gălăţene a fost din nou amânată! "Oficial, votul pentru intrarea echipei noastre în Liga Mol va fi dat săptămâna viitoare, celelalte echipe din Liga Mol amânând votul", a spus antrenorul principal al echipei, Marius Trandafir.

sportgalati.com

 

Link to comment
Share on other sites

Se schimbă mantinela la patinoar

După ce cu prilejul ultimei gale de box au fost modernizate vestiarele, iar gradenele arenei au fost revopsite, la Patinoarul „Dunărea” continuă modernizările. Astfel, în una din ultimele şedinţe, Consiliul Local Galaţi a alocat suma de 100.000 lei pentru înlocuirea mantinelei. Schimbarea mantinelei va fi o premieră pentru arena din bulevardul Coşbuc, actula mantinelă, din lemn masiv, nefiind schimbată niciodată de la construcţia pationarului.

În planurile municipalităţii gălăţene se află şi schimbarea instaliaţiei de iluminat a arenei, probabil din sezonul viitor.
sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Încă un transfer la Dunărea

Conducătorii grupării gălăţene continuă achiziţiile pentru viitorul sezon competiţional şi au transferat un nou jucător tânăr, venit pe ”filiera” Progym Gheorgheni, Koncsag Arnold. Tânărul hocheist harghitean (20 de ani) este fundaş, iar sezonul trecut a jucat pentru Progym. În perioada junioratului, Koncsag Arnold a jucat în campionatele de juniori U 18 şi U 20 din Ungaria, la Debreceni HK. ”Legiunea” harghiteană, compusă din Josef Adorjan, Bogdan Neagoş, Cata Levente şi Koncsag Arnold, se va prezenta la pregătirile echipei săptămâna viitoare.
Link to comment
Share on other sites

Dunărea nu a fost acceptată în Liga Mol!

După două amânări referioarea la acceptarea celor de la Dunărea în Liga Mol, clubul gălăţean a primit decizia de la Budapesta. Aşa cum era de anticipat, cele două amânări nu au fost de bun augur, iar răspunsul forului din Ungaria este negativ, Dunărea nefiind acceptată în liga în care joacă cele mai puternice echipe din România. Pentru a fi admişi în Liga Mol, gălăţenii trebuiau să primească voturi favorabile din partea tuturor celorlalte echipe din ligă.
Clubul gălăţean nu este la prima încercare a juca în Liga Mol, gălăţenii au mai încercat accederea în ligă în urmă cu trei sezoane, dar şi atunci au fost refuzaţi.
Link to comment
Share on other sites

Attila Kanya continuă la Galaţi
Conducătorii echipei de hochei CSM Dunărea Galaţi continuă să completeze lotul pentru viitoarea ediţie a Ligii Naţionale. Astfel, s-a prelungit acordul cu harghiteanul Attila Kanya, jucător care a evoluat pentru Dunărea sezonul trecut.
Kanya, 27 de ani, va îmbrăca tricoul echipei gălăţene pentru al treilea sezon, al doilea consecutiv. Kanya a mai jucat la Galaţi în sezoanele 2011-2012 şi 2013-2014.
sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Finlandezul Kari Rauhanen, noul antrenor de la Dunărea

Conducătorii clubului CSM Dunărea nu au abandonat proiectul de a readuce hocheiul gălăţean în top şi au semnat un contract cu finlandezul Kari Rauhanen, care va fi noul antrenor al echipei. "Este adevărat, sunt noul antrenor de la Dunărea. Deocamdată nu pot vorbi de obiective măreţe, cupa şi campionatul, trebuie sa muncim să formăm un lot competitiv pentru sezonul ce urmează", a declarat Rauhanen, după numire.
În sezonul trecut, finlandezul a antrenat formaţia Corona Braşov, cu care a câştigat campionatul în România şi a jucat finala Ligii Mol.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Kari Rauhanen: ”În 2-3 ani, vrem să facem din Dunărea o echipă de frunte”

După ce a devenit oficial antrenorul echipei de seniori de la Dunărea, finlandezul Kari Rauhanen ne-a acordat o succintă declaraţie despre planurile sale la noua sa echipă: ”Prima persoană de la Dunărea care m-a contactat a fost Marius Trandafir, el mi-a explicat planurile de viitor ale clubului. Pornim de la zero, ţinta mea, sau a noastră, este să facem din Dunărea Galaţi o echipă de frunte în hocheiul din România în următorii 2-3 ani. Vom avea jucători străini, naţionalitatea lor nu este importantă, bineînţeles că ştiu destul de bine o serie de jucători din Finlanda. Primul obiectiv este să ajung acasă în Finlanda, apoi peste cinci săptămâni ma voi întoarce la Galaţi. În tot acest timp, antrenamentele vor fi conduse de Marius Trandafir. Deocamdată nu pot vorbi de obiective precum cupa şi campionatul, trebuie sa muncim să formăm un lot competitiv”.

sportgalati.com
 

Link to comment
Share on other sites

Levente Lorincz continuă la Dunărea

Încet, dar sigur, la Dunărea se construieşte o echipă competitivă pentru viitorul sezon. După ce au parafat înţelegerea cu antrenorul finlandez Kari Rauhanen, conducătorii clubului gălăţean termină săptămâna în forţă. Astfel, în sezonul care va începe în tomană, la Dunărea va continua şi Levente Lorincz. Sezonul trecut, Levente Lorincz a fost legitimat la Dunărea, însă nu prea a apucat să joace. Harghiteanul de 28 de ani a avut un sezon plin de ghinioane.  După ce a primit dreptul de joc de la FRHG, în urma unui litigiu cu precedentul club, Corona Braşov, Lorincz s-a accidentat şi nu a mai putut juca pentru Dunărea. Pe lângă Corona, Levente Lorincz a mai evoluat la HC Miercurea Ciuc.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Adrian Irimia continuă la Dunărea

Clubul Dunărea continuă campania fără precedent de întărire a lotului pentru viitorul sezon al Ligii Naţionale. După ce au prelungit acordurile cu Attila Kanya sau Levente Lorincz, conducătorii grupării gălăţene au ajuns la un acord cu un alt jucător din sezonul trecut al echipei, Adrian Irimia.
Născut şi format la Galaţi, Adrian Irimia a mai jucat în carieră Steaua Bucureşti. Sezonul trecut, Adrian Irimia a jucat în 25 de jocuri pentru Dunărea, a marcat 14 goluri şi a pasat decisiv de 17 ori.
Link to comment
Share on other sites

Străinii vor fi din Scandinavia

La fel ca în ultimele sezoane, echipa de hochei a clubului Dunărea va avea în lot cinci jucători străini. Deşi circulau zvonuri că jucătorii de ”import” vor fi din Canada sau Slovacia, după numirea lui Kari Rauhanen, conducătorii clubului gălăţean s-au orientat asupra a cinci jucători din Scandinavia. Conform unor surse din cadrul clubului, Dunărea este foarte aproape să semneze angajamente cu cinci jucători ”high level” din zona Peninsulei Scandinave. Cei cinci jucători scandinavi împreună cu antrenorul finlandez Kari Rauhanen se vor prezenta la antrenamentele echipei gălăţene la finalul lunii iulie/începutul lunii august. 
Sezonul trecut la Dunărea au jucat cinci jucători străini, toţi din Cehia.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Cinci finlandezi vor juca la Dunărea în sezonul viitor

După  numirea lui Kari Ruhanen în funcţia de antrenor principal la Dunărea, clubul gălăţean va beneficia de serviicile a cinci jucători scandinavi (finlandezi) ”high level”. Cei cinci sunt: Kai Syväsalmi, Pasi Hirvonen, Janne Jokila, Ville Eskelinen şi Arttu Niskakangas.
Patru dintre cei cinci se vor alătura lotului gălăţean la începutul lunii viitoare, duminică, 3 august, iar Niskakangas va veni la antrenamente o săptămână mai târziu, după rezolvarea unor probleme de familie.
Link to comment
Share on other sites

”Linia finlandeză” de la Dunărea

Kai Syväsalmi - fundaș, 29 de ani. În ultimele două sezoane a jucat în Franța, la Rapces de Gap. Sezonul trecut a jucat în 32 de meciuri pentru Gap acumulând un total de 17 puncte, patru goluri și 18 pase decisive. Mai multe detalii despre fundașul finlandez se pot vedea aici
 
Pasi Hirvonen - fundaș, 25 de ani. Sezonul trecut a jucat la aceeași echipă cu Kai Syväsalmi,  Rapces de Gap. Hirvonen a jucat pentru Gap în 35 de meciuri, sezon regulat, play-off și Cupa Ligii Franței. În cele trei competiții Pasi Hirvonen a acumulat un total de 17 puncte, 3 goluri și 14 pase decisive. Mai multe despre Pasi Hirvonen se pot vedea aici
 
Janne Jokila - ”aripă stânga”, 32 de ani. Echipa la care a evoluat sezonul trectu este Milton Keynes Lightning, din Marea Britanie. În anul 2000 a fost ”draftat” de Columbus Blue Jackets în NHL. Peste Ocean, Janne Jokila a jucat la trei echipe printre care,  River City Lancers în USHL și  Syracuse Crunch în American Hockey League, una din ligile din circuitul NHL. Mai multe despre Janne Jokila aici
 
Ville Eskelinen - centru, 28 de ani. Sezonul trecut a jucat la SaPKo în Liga Metis, din Finlanda, liga a II-a. Pentru SaPKo a jucat în 38 de mecirui, a acumulat un total de 17 puncte, opt goluri și nouă pase decisive. Mai multe despre Eskelinen aici
 
Arttu Niskakangas - ”aripă dreapta”, 25 de ani. Sezonul trecut a juca tîn aceiași ligă Metis cu Ville Eskelinen, dar la Hokki. Sezomnul trecut a jucat pentru  Hokki în 67 de jocuri, a marcat 14 goluri, iar numărul de pase decisive a fost de 21. Mai multe despre Arttu Niskakangas, se pot vedea aici.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Echipa de hochei vrea să ajungă în finala campionatului

La echipa gălăţeană de hochei pe gheaţă se lucrează la un proiect a cărui ţintă este de un nivel fără precedent pentru ultimele două decenii. După sezoane dezamăgitoare, în care nu s-a mai reuşit nici măcar calificarea în semifinalele Ligii Naţionale de Hochei (LNH), acum se vizează chiar disputarea finalei.
Primul pas pentru atingerea acestui ţel a fost aducerea antrenorului finlandez Kari Rauhanen, tehnicianul care a preluat în campionatul trecut Corona şi a dus echipa braşoveană până la câştigarea titlului naţional. Apoi, antrenorul finlandez împreună cu colaboratorii săi apropiaţi a pregătit şi transferurile jucătorilor străini pe care vrea să se bazeze la Dunărea Galaţi, cinci hocheişti, tot finlandezi: Kai Syvalsami (fundaş, 29 de ani, ultima dată în Franţa), Vile Eskelinen (28 de ani, vine din liga a doua finlandeză), Janne Jokila (32 de ani, vine din campionatul Marii Britanii), Pasi Hirvonen (25 de ani, vine din campionatul francez) şi Arttu Niskakangas (25 de ani, din liga a doua finlandeză). Deşi încă nu au fost semnate contractele, detaliile au fost stabilite, iar jucătorii finlandezii şi antrenorul Rauhanen urmează să ajungă la Galaţi în prima parte a lunii august. De asemenea, se intenţionează mai multe achiziţii din ţară, în special de la Miercurea Ciuc, fiind vorba de jucători atraşi de posibilitatea de a încerca să devină studenţi la Galaţi.
Totuşi, deşi dorinţa este de a ajunge în ultimul act al campionatul, obiectivul va fi stabilit în funcţie de felul în care va decurge campania de transferuri pe plan intern. „Vrem finala, dar încă nu putem spune că acesta va fi obiectivul nostru în campionat. Îl vom stabili când lucrurile vor fi clare din mai multe puncte de vedere, depinde de ce transferuri vom reuşi să mai facem. Este greu să ne facem planuri în condiţiile în care nici măcar nu ştim în ce sistem competiţional se va juca”, a declarat Mihai Brandabur, directorul CSM Dunărea.
Conducătorul clubului gălăţean, care este şi vicepreşedinte al federaţiei de specialitate, a precizat că în această săptămână se va întruni Biroul Federal pentru a stabili programul competiţional, apoi va trebui convocată Adunarea Generală pentru a-l aproba, cel mai probabil la sfârşitul lunii viitoare.

Cantonament la Braşov

De asemenea, Mihai Brandabur a precizat că se doreşte un cantonament la începutul lunii august la Braşov, dar acesta nu poate fi programat cu exactitate, implicit nici chemarea finlandezilor în România, pentru că încă nu s-a stabilit când va fi pornită instalaţia de gheaţă la patinoarul din Braşov.
Altfel, se preconizează ca în acest an să fie gheaţă la Patinoarul Artificial cu mai bine de o lună mai devreme decât în ultimii ani, cel târziu în prima decadă a lunii septembrie. Acum se lucrează la schimbarea mantinelei, fiind aproape de sfârşit operaţiunea de demontare a celei vechi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Kari Rauhanen: "Scopul nostru este să facem din Dunărea o echipă care să câştige campionatul după trei ani"

După ce a condus câteva antrenamente cu seniorii de la Dunărea, antrenorul principal al echipei, finalandezul Kari Rauhanen, ne-a vorbit despre oraş, actualul lot al echipei gălăţene şi obiecitvele clubului Dunărea. 

- Cum vi se pare până acum Galaţiul ca oraș ?

- Îmi place oraşul Galaţi, este o experienţă nouă, oraşul este cu totul diferit faţă de Braşov. 

- Dar lotul de jucători cum vi se pare după primele contacte ? 
- De abia cunosc câteva nume, pe zi ce trece încep să cunosc din ce în ce mai bine echipa. Deocamdată am avut doar antrenamente fizice.
- Sezonul trecut aţi câştigat campionatul în România cu Corona Braşov, care sunt obiectivele din acest sezon cu Dunărea ?

- Da, sezonul trecut am câştigat titlul la Braşov, echipa a muncit foarte mult şi am jucat şi în finala Ligii Mol, echipa a fost mult mai pregătită să câştige titlul. La Dunărea, scopul nostru este să facem o echipă care să câştige campionatul după trei ani. Pas cu pas trebuie să ajungem la un nivel profesionist ridicat.

Link to comment
Share on other sites

Au sosit finlandezii la Dunărea

De luni dimineaţă, echipa de seniori a clubului Dunărea a urcat în cantonamentul montan de la Braşov. Deşi tot luni erau programate primele ore de pregătire pe gheaţă, din cauza unor probleme la patinoarului ”Olimpic”, antrenamentul specific, pe gheaţă, a fost înlocuit cu unul fizic. Pe gheaţă se preconizează să se intre astăzi, în jurul prânzului, dacă nu vor exista probleme. 
În cantonametul de la Brașov au sosit şi patru dintre cei cinci jucători finlandezi, Kai Syväsalmi, Pasi Hirvonen, Janne Jokila şi Ville Eskelinen. Cel de-al cincilea jucător din Finlanda, Arttu Niskakangas, se va alătura lotului condus de Kari Rauhanen  peste o săptămână.
În funcţie de ziua în care se va intra pe gheaţă vor fi supuşi testelor şi jucătorii veniţi în probe.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Dunărea a pierdut testul cu campionii

După doar o săptămână de pregătire pe gheaţă, hocheiştii de la Dunărea au susţinut primul meci amical din stagiul de pregătire de la Braşov. Testul s-a disputat cu campionii de la Corona Wolves, pe terenul campionilor, patinoarul „Olimpic”, din Braşov. Meciul a fost câştigat de braşoveni cu 7-2 ( 1-0, 3-0, 3-1). Golurile gălăţenilor au fost marcate de Kai Sivasalmi şi Attila Balint.
Dunărea: Radu Viorel, Lucian Hangan - Pasi Hirvonen, Janne Jokila, Ville Eskeline, Kai Syväsalmi, Arttu Niskakangas - Josef Adorjan, Csata Levente Szekely, Cătălin Geru, Attila Balint, Levente Lorincz - Alex Munteanu, Alin Daniel Rusu, Adrian Irimia, Gabriel Spiridon, Mircea Necula - Bogdan Neagoş, Anton Cristian Popa, Valentin Vlase. Antrenori: Kari Rauhanen, Marius Trandafir. 
Pentru Dunărea urmează o nouă săptămână de pregătire pe gheaţă la Braşov, iar la începutul săptămânii viitoare gălăţenii au programate alte două meciuri amicale. Luni, 18 august, şi marţi, 19 august, Dunărea va întâlni echipa din Republica Moldova, Platina Chişinău.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Dunărea l-a transferat pe Otto Onodi

După ce portarul suedez Gabriel Sava a părăsit cantonamentul de la Braşov, conducătorii clubului Dunărea s-au orientat rapid spre un alt portar. Harghiteanul Otto Onodi s-a alăturat echipei gălăţene şi participă la antrenamente.
Otto Onodi este un portar de 20 de ani, născut la Miercurea Ciuc, iar pe lângă SC Miercurea Ciuc (juniori, echipa secundă şi seniori)  a mai activat la echipele de juniori U18 şi U20 de la Dunaújváros-Ferencváros şi la prima echipă a celor de la Ferencváros. La loturile naţionale, Otto Onodi a jucat pentru echipele U18 şi U20 ale României, la trei ediţii ale Campionatelor Mondiale.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Attila Balint semnează cu Dunărea

În stagiul de la Brașov, echipa gălăţeană va testa o serie de jucători. Primul dintre jucătorii care au fost supuşi testelor de cuplul tehnic Kari Rauhanen - Marius Trandafir a fost ciucanul Attila Balint. Cum harghiteanul a marcat în chiar primul meci al gălăţenilor în noua formulă, iar randamentul a fost cel scontat, stafful tehnic gălăţean a decis ca Attila Balint să continue la Dunărea. 
Attila Balint este un jucător ce provine de la Miercurea Ciuc. La echipele de club a jucat pentru SC Miercurea Ciuc, cu care a câştigat mai multe titluri de campion al României şi a jucat în Cupa Continentală, competiţie rezervată echipelor campioane. De asemenea cu cei de la SC Miercurea Ciuc, Attila Balint a juca în mai multe ediţii ale Ligii Mol. 
La loturile naţionale, Attila Balint a jucat pentru naţionala de juniori sub 18 ani, la două ediţii de Campionate Mondiale, iar pentru naţionala de tineret sub 20 de ani a evoluat la trei ediţii ale Campionatelor Mondiale. În ultima perioadă, Attila Balint s-a pregătit în Ungaria, alături de Ferencvaros.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dunărea a pierdut testele cu Platina Chişinău

Şi al doilea meci test cu Platina Chişinău, din cantonamentul de pregătire de la Braşov, a fost pierdut de Dunărea. După ce luni au pierdut cu 3-6, marţi gălăţenii au cedat cu 1-8. În meciul de marţi, pentru Dunărea golul a fost marcat de finalndezul Janne Jookila. În primul joc au înscris Pasi Hirvonen, Janne Jookila şi Gabriel Spiridon.
Link to comment
Share on other sites

Grupă dificilă pentru Dunărea în Cupa României

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Hochei a stabilit astăzi componenţa grupelor de la Cupa României, ediţia 2013-2014, restantă de sezonul trecut. Echipa pregătită de Kari Rauhanen şi Marius Trandafir a fost repartizată într-o grupă dificilă, în care va avea ca adversari HSC Miercurea Ciuc şi Progym Gheorgheni. În cealaltă grupă au fost repartizate Corona Wolves Braşov, Steaua Rangers Bucureşti şi Sportul Studenţesc Bucureşti. Câştigătoarele grupelor se vor întâlni direct în finala mare a competiţiei. 
Ediția 2013-2014 a cupei este programată să se dispute la Galaţi, între 10 şi 14 septembrie, în patinoarul „Dunărea”. Dacă lucrările de modernizare a patinoarului, schimbarea mantinelei, nu vor fi gata la timp, competiţia va fi mutată la Braşov, în patinoarul „Olimpic”. 
Tot în acest an se va disputa şi ediţia 2014-2015 a cupei. Competiţia urmează să se dispute la Gheorgheni.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Sezon regulat scurt în Liga Naţională

La ultima Adunare Generală a Federaţiei Române de Hochei s-au stabilit echipele ce vor juca în viitoarea ediţie a Ligii Naţionale, cât şi sistemul de desfăşurare. La fel ca în precedentele sezoane în LNH vor participa (aceleaşi) şase echipe. Pe lângă Dunărea, în LNH vor mai participa: Corona Wolves Braşov-campioana României, HSC Miercurea Ciuc-vicecampioana României, Progym Gheorgheni şi Sportul Studenţesc Bucureşti.
În sezonul regulat, cele şase echipe vor juca meciuri fiecare cu fiecare tur-retur, în total zece meciuri de echipă, cinci pe teren propriu, cinci în deplasare. La finalul sezonului regulat, primele două clasate vor obţine calificarea directă în semifinale, iar celelalte patru echipe vor juca baraj pentru accederea în semifinale.

sportgalati.com
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.