Jump to content

O nouă captură de ţigări de contrabandă


dcp100168

Recommended Posts

O nouă captură de ţigări de contrabandă

Un tânăr de 30 de ani a fost prins de poliţiştii de frontieră şi jandarmi în plină stradă la volanul unui microbuz ticsit cu aprope 50.000 de pachete de ţigări. Se presupune că ţigările, care nu aveau acte de provenienţă, erau aduse pe ascuns din Republica Moldova. Pachetele au fost confiscate, iar tânărul s-a ales cu o amendă de 1000 de lei. Poliţiştii încearcă să afle dacă omul lucra pe cont propriu sau făcea parte dintr-o reţea de contrabandă.

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/cap ... alati.html

Link to comment
Share on other sites

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au interceptat un transport de ţigări de contrabandă în valoare de peste 20.000 de euro, ţigările, produse în Republica Moldova, fiind găsite într-un microbuz condus de către un cetăţean român, domiciliat în Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Poliţiştii de frontieră, în colaborare cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi şi cei ai Poliţiei Transporturi, au descoperit în cadrul unei acţiuni specifice de control desfăşurate în data de 10 iunie pe o stradă din municipiul Galaţi un transport impresionant de ţigări de contrabandă", a declarat Oana Galu, purtătorul de cuvânt al inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Galaţi. Potrivit acesteia, oamenii legii au oprit, în trafic, pentru control, un microbuz condus de către Anatolie C., despre care s-a aflat că este cetăţean român şi că locuieşte în Bucureşti. "La controlul autovehiculului, au fost descoperite 40.400 de pachete de ţigări marca Plugarul, produse în Republica Moldova, a căror valoare a fost estimată la 81.718,20 lei (20.200 euro ). Pentru acest transport, cetăţeanul respectiv nu a putut prezenta documente legale, dar a spus că a găsit întreaga cantitate de ţigări sub viaductul de pe şoseaua de centură a municipiului Galaţi", a adăugat purtătorul de cuvânt al IJPF Galaţi. Potrivit unui comunicat de presă emis de către Poliţia de Frontieră şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi, imediat după depistarea transportului ilegal de ţigări a fost sesizată Garda Financiară Galaţi, care a dispus sancţionarea contravenţională a şoferului microbuzului cu amendă în valoare de 1.000 lei şi a dispus confiscarea ţigărilor.

Mai ştie cineva vreun pod cu comori? :d

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.