Jump to content

O nouă surpare pe strada Oltului


dcp100168
 Share

Recommended Posts

O nouă surpare pe strada Oltului

În weekendul trecut, o nouă groapă a apărut pe strada Oltului, colţ cu Barboşi. Deşi nu a fost atât de mare precum cele precedente, noua surpare a afectat o bună parte din sensul benzii de circulaţie.

Groapa, periculoasă atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni, era semnalizată, duminică seara, prin bariere şi panglici, dar şi prin crengi. Luni dimineaţă, muncitorii s-au apucat de treabă. Şi acum doi ani, când în dreptul Restaurantului Cina s-a căscat o groapă cu diametrul de 10 metri, şi acum, cauza a fost aceeaşi: surparea şoselei de la spargerea unei conducte. Atunci, blocurile din zonă au rămas fără apă curentă. Acum, fiind vorba de o avarie de dimensiuni mai mici, nu au mai fost semnalate şi astfel de probleme.
Conform informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al Primăriei, o situaţie similară a apărut şi pe strada Brăilei. „A apărut o surpare a solului cauzată de infiltraţiile de apă din conducte. Pentru că tasarea solului a condus şi la distrugerea carosabilului, Primăria municipiului Galaţi, prin Serviciul Reparaţii Străzi, a procedat la remedierea situaţiei. Groapa apărută în carosabil a fost astupată, s-a compactat zona afectată de surpare şi s-a asfaltat”, a explicat sursa citată.
Cert este că, deşi strada Oltului a fost reabilitată în urmă cu numai doi ani, şi deja a început să se surpe, semn că lucrările, aşa cum s-a mai scris în "Viaţa liberă", au fost făcute de mântuială. Oricând ne putem aştepta la astfel de "recidive".

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.