Jump to content

Un gălăţean a furat bijuterii de 20.000 de lei din casa unei deputate de Arad


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean a furat bijuterii de 20.000 de lei din casa unei deputate de Arad

Un bărbat a fost arestat preventiv, marţi, fiind principalul suspect în cazul unui furt de bijuterii şi alte bunuri comis în toamna anului trecut din casa deputatului PDL de Arad Claudia Boghicevici, fost ministru al Muncii.

Poliţiştii arădeni au identificat un suspect din Galaţi în cazul unui furt din casa deputatului de Arad Claudia Boghicevici, care în octombrie 2013 reclamase că i-a fost spartă locuinţa din cartierul Micălaca din municipiul Arad, fiindu-i luate bijuterii şi alte bunuri în valoare totală de 20.000 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, bărbatul prins de poliţişti are 33 de ani şi ar fi intrat în locuinţa deputatului după ce a găurit o uşă termopan pentru a putea debloca încuietoarea.

"Suspectul ar fi pătruns în imobil şi ar fi sustras bijuterii din aur, parfumuri şi ceasuri, în valoare de aproximativ 20.000 lei", a precizat Tuduce.

Marţi, magistraţii Judecătorei Arad au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru furt.

Poliţiştii spun că au reuşit să recupereze 80 la sută din prejudiciu, bunurile fiind returnate deputatului Boghicevici.

mediafax.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.