Jump to content

Bărbat înecat în iazul de la Drăculeşti


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Bărbat înecat în iazul de la Drăculeşti

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea Drăculeşti, comuna Măstăcani, a plătit cu viaţa minutul de răcoare pe care şi l-a dorit după o zi de muncă. Bărbatul se întorcea, ieri după-amiază, de la câmp. Fusese cald şi cum trecea pe lângă un iaz şi-a zis că nu ar strica să se scalde ca să se răcorească. A fost ultimul lucru pe care l-a făcut. A intrat în apă şi ca fulgerat a căzut din picioare. Au încercat oamenii care munceau  n zonă să îl scoată, dar era prea târziu.

„Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a fost solicitat să intervină în localitatea Drăculeşti, unde un bărbat se părea că s-a înecat. S-au făcut eforturi pentru salvarea acestuia, dar din păcate nu s-a reuşit”, a declarat dr. Mihai Polinschi, director Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Urmează ca necropsia să stabilească dacă bărbatul a murit înecat sau a făcut un stop cardiac atunci când a intrat deodată, încălzit, în apa rece a iazului.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.