Jump to content

Femeie înjunghiată de zece ori, de iubitul ei


dcp100168

Recommended Posts

Femeie înjunghiată de zece ori, de iubitul ei

Caz de-a dreptul şocant în Galaţi! O femeie, în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiată de zece ori, de fostul iubit.

O femeie de 33 de ani, angajată la un chioşc din Galaţi, se află în spital, după ce a fost înjunghiată de zece ori, marţi dimineaţă. Agresorul este fostul iubit al tinerei.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital. Medicii au stabilit că plăgile înjunghiate nu sunt profunde, iar starea ei este stabilă.

Se pare că motivul pentru care bărbatul şi-a înjunghiat fosta iubită după ce o bună perioadă de timp o ameninţase era faptul că tânăra îl părăsise, iar el nu putea accepta acest lucru.

Criminaliştii ridică acum probe din chioşcul unde a fost înjunghiată femeia.

libertatea.ro

Link to comment
Share on other sites

CĂUTAT DE POLIŢIŞTI, DUPĂ CE ŞI-A AGRESAT CONCUBINA

În această dimineaţă, în jurul orei 09.00, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată de o femeie, prin Dispeceratul S.N.U.A.U. - 112, despre faptul că în interiorul unei consignaţii din zona Parfumul Teilor, din mun. Galaţi, vânzătoarea a fost agresată de un bărbat.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de siguranţă publică din cadrul secţiei care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit faptul că pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, un gălăţean în vârstă de 38 ani, a avut o discuţie în contradictoriu cu concubina sa, la locul acesteia de muncă şi i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit.

În urma agresiunii, femeia a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean „Sf. Apostol Andrei” Galaţi pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Poliţiştii au efectuat cercetarea locului faptei şi în prezent îl caută pe bărbat, care după comiterea agresiunii a dispărut.

Victima va fi examinată de către medical legist, acesta urmând să stabilească numărul zilelor de îngrijiri medicale, funcţie de care se va face încadrarea juridică a faptei.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI GALATI

Link to comment
Share on other sites

Autorul atacului asupra propriei concubine s-a predat


Bărbatul în vârstă de 38 de ani care dimineaţă şi-a înjunghiat de 10 ori fosta concubină s-a predat la secţia 5 poliţie. Reamintim că medicii au găsit pe trupul femeii nu mai puţin de 10 lovituri de cuţit. „La faţa locului s-a deplasat o echipă de siguranţă publică din cadrul secţiei care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit faptul că pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, un gălăţean în vârstă de 38 ani a avut o discuţie în contradictoriu cu concubina sa, la locul acesteia de muncă şi i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit. Poliţiştii au efectuat cercetarea locului faptei şi l-au căutat pe bărbat, care după comiterea agresiunii a dispărut. El s-a predat acum puţină vreme la secţia 5 poliţie. Victima va fi examinată de către medicul legist, acesta urmând să stabilească numărul zilelor de îngrijiri medicale, funcţie de care se va face încadrarea juridică a faptei”, a precizat cms. Cristina Tatulici, IPJ Galaţi.


Femeia rămâne în continuare internată în spital. „Avea peste 10 plăgi tăiate, majoritatea la nivelul toracelui, dar şi la nivelul abdomenului. A fost supusă unei intervenţii chirurgicale”, a precizat dr. Angel Trifan, UPU SMURD Spitalul de Urgenţă Galaţi. Bărbatul este audiat de poliţişti, în timp ce concubina lui, Dorina B. se află în secţia de Reanimare a Spitalului de Urgenţă. Femeia lucra de 5 luni la chioşcul unde a avut loc atacul. Sunt imagini pe camerele de supraveghere din consignaţie, dar se pare că în momentul atacului camera a fost întoarsă chiar de autor. Poliţiştii continuă cercetările.


A fost preluat de poliţiştii de la Investigaţii Criminale


A intrat peste fosta lui concubină cu un cuţit ce avea o lamă de 30 de cm şi a înjunghiat-o de 10 ori. Acum regretă şi este deja în custodia poliţiştilor criminalişti (Serviciul Investigaţii Criminale ) care aşteaptă decizia procurorului ce ar putea duce la reţinerea pe ordonanţă a autorului. Atacul sângeros care a avut loc marţi dimineaţă, într-o consignaţie de pe strada Domnească, a avut drept cauză gelozia. Din acest motiv, un bărbat în vârstă de 38 de ani a intrat în consignaţia unde de 5 luni muncea fosta concubină şi a înjunghiat-o. Iniţial femeia şi agresorul au avut o discuţie care se pare că nu a mers cum a dorit agresorul, deoarece acesta întâi a întors într-o parte camera de supraveghere, apoi a început să îşi măcelărească fosta concubină. Nu a mai contat nici că femeia îi dăruise deja doi copii, un băiat de 10 ani şi o fată de opt ani. După ce şi-a tăiat fosta iubită, supărat că nu vrea să se împace cu el, autorul a fugit printre blocuri. Între timp, la chemarea martorilor, un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului. „Este vorba de o pacientă în vârstă de 33 de ani care prezintă multiple plăgi înjunghiate la nivelul toracelui şi abdomenului. Este vorba de 10 astfel de plăgi tăiate. Femeia a fost dusă în sala de operaţie”, a precizat dr. Angel Trifan, UPU SMURD Spitalul de Urgenţă Galaţi.


Colegele de muncă ale femeii susţin că ea se simte ameninţată de luni bune. „Nu vrea să o lase în pace. Ea tot vrea să scape de el, dar nu se poate. Acum era plină de sânge. A dat în ea de mai multe ori. Ea spune că l-a reclamat la poliţie, dar degeaba. Acum nici nu ştim ce să mai zicem. Să sperăm că scapă. E păcat că au şi doi copii împreună”, mai spunea Anca Tămăşanu. Iniţial, bărbatul a fugit de la faţa locului pentru ca, în jurul orei 14, să se predea la poliţie. A regretat fapta comisă, faptă ce l-ar putea trimite după gratii dacă medicii vor constata că plăgile făcute i-au pus viaţa în pericol fostei lui concubine. După ce s-a predat la secţia 5 poliţie, bărbatul a fost dus la audieri şi predat poliţiştilor de la secţia 1 poliţie. De aici a fost preluat de poliţiştii de la Investigaţii Criminale. Rămâne de văzut dacă medicul legist va stabili că viaţa femeii atacate a fost sau nu pusă în pericol şi se va cere un mandat de reţinere pe 24 de ore. „Deocamdată bărbatul este audiat de poliţişti şi se aşteaptă şi datele medico-legale pentru încadrarea juridică a faptei”, a declarat cms. Cristina Tatulici, IPJ Galaţi.


presagalatibraila.com


Link to comment
Share on other sites

Bărbatul care a înjunghiat-o pe vânzătoarea de la Parfumul Teilor, reţinut pentru tentativă de omor

Gălăţeanul de 38 de ani care şi-a înjunghiat de zece ori concubina în incinta chioşcului de la Parfumul Teilor a primit ordonanţă de reţinere pentru tentativă de omor. Suspectul se află în custodia autorităţilor pentru 24 de ore după ce s-a predat marţi după-amiază la Secţia 5 poliţie. El este acuzat că ar fi încercat să îşi ucidă partenera pe fondul unor neînţelegeri în cuplu mai vechi şi va fi prezentat miercuri magistraţilor Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă. Reamintim că atacul sângeros care a dus la reţinerea individului a avut loc în cursul dimineţii de marţi, când acesta a intrat în consignaţia unde lucra femeia de 33 de ani şi a înjunghiat-o de mai multe ori în torace, braţe şi în zona gâtului. Victima a fost transportată în stare critică la Spitalul de Uregenţă şi operată, fiind acum în stare stabilă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Victima atacului sângeros din centrul Galaţiului a ieşit din stare critică

Din fericire, victima atacului sângeros de ieri, din centrul Galațiului a trecut cu bine de operațiile la care a fost supusă. O întreagă echipă de medici a intervenit pentru a-i fi salvată viața. Deși femeia a fost ținta vie a fostului iubit, nicio înțepătură de cuțit nu i-a afectat vreun organ vital. „În momentul de față, pacienta este stabilă hemodinamic, putem spune că este în afara pericolului acum. Este internată în secția de chirurgie toracică, dar vorbim de explorări complexe și de o echipă complexă de medici care a intervenit pentru suturarea multiplelor plăgi pe care le avea pacienta. Puteau trei plăgi să-i fie fatale: cele două plăgi din vecinătatea cordului și plaga lombară. Din fericire, pentru dânsa, plăgile au fost superficiale, în sensul că nu au atins niciun organ important”, a declarat dr. Lucica Grigorică – purt. de cuv. al Spitalului de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați.

presadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Explicaţie halucinantă a autorului măcelului de la Parfumul Teilor: "Am înjunghiat-o pentru că m-a înşelat!"

* Autorul atacului soldat cu rănirea gravă a unei vânzătoare de la un chioşc din centrul oraşului a fost dus ieri în faţa magistraţilor, care au decis arestarea lui pentru 30 de zile * Gelozia pare să fi fost motivul determinant al tentativei de omor

Marian Anastasiu, în vârstă de 38 de ani, bărbatul care şi-a înjunghiat cu sadism concubina în incinta chioşcului de la Parfumul Teilor, a fost miercuri după-amiază scos din arestul Poliţiei Galaţi, unde şi-a petrecut noaptea după ce s-a predat la Secţia 5. Înainte de a fi urcat în duba care urma să îl ducă la Tribunal, pentru ca judecătorii să ia în discuţie propunerea de arestare preventivă, bărbatul acuzat de tentativă de omor a oferit explicaţia gestului nebunesc care era cât pe ce să îi curme viaţa femeii: "Am înjunghiat-o pentru că eram gelos. M-a înşelat!", a spus acuzatul, cu câteva minute înainte de a intra în boxă.

Şi-a recunoscut fapta la anchetă

Potrivit procurorilor care au preluat cauza, Anastasiu şi-a recunoscut fapta la audieri şi a justificat-o prin faptul că el şi femeia care i-a dăruit doi copii aveau neînţelegeri de mai multă vreme, partenera sa fiind cea care dorea să rupă relaţia.
"S-a reţinut că, pe fondul unor conflicte anterioare, inculpatul i-a adresat ameninţări concubinei sale. În considerarea acestei idei, în cursul zilei de marţi a urmărit-o pe aceasta în magazinul în care lucra şi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zone vitale", a precizat procurorul Alfredo Simionescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.
Deşi există indicii destul de clare că şi-a gândit actul de răzbunare, Marian Anastasiu este deocamdată cercetat pentru tentativă de omor. Dacă vor stabili cu precizie circumstanţa premeditării, procurorii ar putea cere schimbarea încadrării juridice în tentativă de omor calificat, care i-ar putea aduce autorului câţiva ani în plus la pedeapsă. Deocamdată, pedeapsa pe care o riscă bărbatul este cuprinsă între 5 şi 10 ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Bărbatul care şi-a măcelărit soţia la Parfumul Teilor a fost trimis în judecată

Marian Anastasiu, bărbatul care şi-a măcelărit fosta soţie cu mai multe lovituri de cuţit, a fost trimis în judecată, ieri aflându-se la verificarea măsurii arestării. Anastasiu este acuzat de tentativă de omor, după ce, luna trecută, a înjunghiat-o pe Doina B., femeia cu care are doi copii. Explicaţia oferită atunci presei, chiar de către inculpat, a fost că gelozia l-a împins să facă acel gest. "Am înjunghiat-o pentru că eram gelos. M-a înşelat!", a spus atunci bărbatul. Incidentul s-a petrecut în unul din chioşcurile de la Parfumul Teilor. Omul, în vârstă de 38 de ani, era furios că soţia sa intenţiona să rupă relaţia, pe fondul a numeroase certuri, au susţinut procurorii. Ieri, Marian Anastasiu a fost dus la instanţă, unde a început faza secretă a procesului penal, aşa numita cameră preliminară, unde magistratul urmează să decidă dacă-i va prelungi mandatul de arestare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Măcelarul de la Parfumul Teilor a fost condamnat

Tribunalul Galaţi a hotărât ieri ca Marian Anastasiu să stea următorii patru ani după gratii şi să plătească despăgubiri şi cheltuieli judiciare de peste 4.000 de lei.

Gălăţeanul şi-a lovit de mai multe ori consoarta cu un cuţit pe 10 iunie 2014 la un chioşc de la Parfumul Teilor, după ce a aflat că se pregăteşte să îl părăsească pentru un alt bărbat. Bărbatul a trăit în concubinaj cu victima aproximativ 19 ani, având cu aceasta şi doi copii minori. Între aceştia existau permanent discuţii legate de faptul că toţi banii câştigaţi de bărbat erau cheltuiţi pe băutură şi jocuri de noroc. La sfârşitul lunii mai 2014 Marian Anastasiu a bănuit că partenera de viaţă îl înşeală şi a confruntat-o, discuţia încheindu-se cu alungarea din casă a bărbatului. Acesta a locuit în podul casei, pentru că nu avea unde să se ducă, dar periodic încerca să ia legătura cu consoarta, pentru a o convinge să se împace. Aşa s-a întâmplat şi în ziua fatidică, 10 iunie 2014, când a aşteptat-o pe aceasta lângă sediul Parchetului, de unde a însoţit-o la şcoala unde învăţau copii. Ulterior, s-a deplasat cu concubina la chioşcul unde lucra, în zona Parfumul Teilor, iar discuţiile au continuat.
Femeia i-a spus că a cunoscut un alt bărbat şi nu mai vrea să ştie nimic de el. Marian Anastasiu a mers acasă, de unde a venit înarmat cu un cuţit şi profitând de un moment de neatenţie din partea consoartei, acesta i-a luat telefonul mobil şi a citit mesajele trimise de amant, luând decizia pe loc să o omoare. Bărbatul a îndreptat camera de luat vederi din chioşc în altă parte şi s-a repezit cu cuţitul la femeie. Deşi a încercat să se apere, victima a fost lovită cu cuţitul în mai multe zone ale corpului. Agresorul a fugit şi s-a gândit să se sinucidă prin spânzurare, dar s-a răzgândit şi s-a predat la scurt timp la Poliţie.

Marian Anastasiu a fost judecat pentru tentativă la omor, cu toate că victima a avut nevoie de doar 12-15 zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera. Procurorii au apreciat însă că ceea ce contează la aprecierea gravităţii faptei este intenţia bărbatului de a suprima viaţa concubinei sale şi nu neapărat numărul de zile de îngrijiri medicale.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Cinci ani şi jumătate de închisoare, după ce şi-a măcelărit fosta soţie

Marian Anastasiu a primit, pe 28 ianuarie, pedeapsa definitivă în dosarul tentativei de omor pe care a săvârşit-o asupra fostei sale soţii. Cinci ani şi jumătate de puşcărie i-au dat magistraţii Curţii de Apel, faţă de patru ani, cât primise din partea Tribunalului Galaţi.
Anastasiu şi-a recunoscut fapta aşa cum au prezentat-o procurorii în rechizitoriu, lucru care, potrivit legilor în vigoare, i-a adus beneficiul de a i se scădea o treime din pedeapsa ce i s-ar fi cuvenit.
În vara anului trecut, Anastasiu a năvălit peste soţia sa, aflată la muncă. A înjunghiat-o pentru că era gelos, după cum le-a mărturisit anchetatorilor. Separarea de ea l-a făcut să nu mai vadă lucrurile clar, în ciuda faptului că aveau împreună doi copii. Din fericire, femeia a scăpat cu viaţă, fapt ce i-a adus lui Anastasiu şi încadrarea juridică la tentativă de omor.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Măcelarul de la Parfumul Teilor a fost decăzut din drepturile părinteşti

Judecătoria Galaţi a hotărât zilele trecute să îl decadă din drepturile părinteşti pe Marian Anastasiu, cunoscut gălăţenilor ca măcelarul de la Parfumul Teilor. Bărbatul a fost condamnat iniţial de Tribunalul Galaţi la patru ani de închisoare pentru tentativă de omor, pentru ca ulterior Curtea de Apel să majoreze pedeapsa la cinci ani şi şase luni de închisoare.

Decizia instanţei vine la cererea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi, în contextul în care gălăţeanul şi-a lovit de mai multe ori consoarta cu un cuţit pe 10 iunie 2014 la un chioşc de la Parfumul Teilor, după ce a aflat că se pregăteşte să îl părăsească pentru un alt bărbat.

Bărbatul a trăit în concubinaj cu victima aproximativ 19 ani. Între aceştia existau permanent discuţii legate de faptul că toţi banii câştigaţi de bărbat erau cheltuiţi pe băutură şi jocuri de noroc. La sfârşitul lunii mai 2014 Marian Anastasiu a bănuit că partenera de viaţă îl înşeală şi a confruntat-o, discuţia încheindu-se cu alungarea din casă a bărbatului. Acesta a locuit în podul casei, pentru că nu avea unde să se ducă, dar periodic încerca să ia legătura cu consoarta, pentru a o convinge să se împace.

Aşa s-a întâmplat şi în ziua fatidică, 10 iunie 2014, când a aşteptat-o pe aceasta lângă sediul Parchetului, de unde a însoţit-o la şcoala unde învăţau copiii. Ulterior, s-a deplasat cu concubina la chioşcul unde lucra, în zona Parfumul Teilor, iar discuţiile au continuat. Femeia i-a spus că a cunoscut un alt bărbat şi nu mai vrea să ştie nimic de el.

Marian Anastasiu a mers acasă, de unde a venit înarmat cu un cuţit şi profitând de un moment de neatenţie din partea consoartei, acesta i-a luat telefonul mobil şi a citit mesajele trimise de amant, luând decizia pe loc să o omoare. Bărbatul a îndreptat camera de luat vederi din chioşc în altă parte şi s-a repezit cu cuţitul la femeie.

Deşi a încercat să se apere, victima a fost lovită cu cuţitul în mai multe zone ale corpului. Agresorul a fugit şi s-a gândit să se sinucidă prin spânzurare, dar s-a răzgândit şi s-a predat la scurt timp la Poliţie.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.