Jump to content

Cât costă închirierea unui utilaj Ecosal


dcp100168

Recommended Posts

Cât costă închirierea unui utilaj Ecosal

Consilierii locali au aprobat, la ultima şedinţă, tarifele de închiriere ale utilajelor din dotarea Ecosal. „Tarifele au fost fundamentate de operator astfel încât să acopere cheltuielile cu forţa de muncă implicată în realizarea lucrărilor respective, cheltuielile cu combustibilii şi lubrefianţii, reparaţiile, etc”, arată expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Astfel, un eurocontainer poate fi închiriat cu 99 de lei pe lună, un container de 5,5 metri cubi pentru deşeuri din demolări/deşeuri verzi şi deşeuri voluminoase cu 88,33 lei pe lună, un container de 12 metri cubi cu 215,08 lei pe lună, un container tip "zonă de protecţie" (pentru deşeuri periculoase - n.r.) de 14 metri cubi cu 156,11 de lei pe lună, iar un container de presă (cu compactor - n.r.) de 18 metri cubi cu nu mai puţin de 772,09 de lei pe lună.

Autoutilitara Renault Master 3500 poate fi închiriată de la Ecosal cu 48,27 de lei pe oră, în timp ce autogunoiera BMC 16,5 metri cubi poate fi închiriată cu 62,83 de lei pe tonă şi 6,28 lei tonă pe kilometru.

Totodată, autogunoiera BMC de 20 de metri cubi poate fi închiriată contra sumei de 62,87 lei pe tonă şi 6,29 de lei tona pe kilometru.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.