Jump to content

Un gălăţean a murit înecat în mare, la Mangalia


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean a murit înecat în mare, la Mangalia

Un tânăr de 30 de ani, din Galaţi, şi-a găsit sfârşitul pe plaja din Mangalia, murind înecat. Bărbatul se pare că a intrat în apă, deşi salvamarii l-au avertizat să n-o facă.
"Nu a respectat semnalizările, nu a respectat indicaţiile salvamarilor, nici avertismentele cu fluierul. A intrat în apă, a fost dus de curent în larg era o hulă de fund foarte puternică. Salvamarii au pornit spre salvarea acestuia, iar timp de 8-10 minute s-au chinuit să ajungă la mal cu victima. Au trecut la procedurile de resuscitare până la sosirea ambulanţei, iar medicii au continuat procedurile timp de o ora, dupa care a fost declarat decedat", a declarat pentru Jurnalul Naţional, Drăgan Vasile, şeful serviciului de salvamari.
"Am primit o sesizare privind incidentul la ora 10:17. Câand au ajuns echipajele, victima fusese deja scoasă din apa de salvamari şi alţi cetăţeni. Este vorba despre un tânăr din Galaţi, de 30 de ani, venit la mare cu doi veri şi sora sa. Împreună cu unul dintre veri a intrat în apă, dar, nefiind buni înotători, au fost traşi în larg de curenţi, iar unul dintre ei nu a mai putut fi salvat. Trupul victimei a fost transportat la morga din Mangalia, pentru efectuarea necropsiei. Se cercetează cauzele şi împrejurările decesului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.
Potrivit martorilor la nefericitul eveniment, victima ar fi consumat băuturi alcoolice în timpul petrecut pe plajă, însă aceste informaţii sunt încă neconfirmate în mod oficial.

jurnalul.ro

Link to comment
Share on other sites

Un gălăţean în vârstă de 30 de ani s-a înecat în apele Mării Negre

Ieri dimineaţă, un tânăr din Galaţi, în vârstă de 30 de ani, s-a înecat în mare, la Mangalia. Gabriel Pavel ajunsese pe litoral însoţit de sora sa şi de doi veri. Tânărul s-a aruncat în mare, pentru a se scălda, dar din cauza curenţilor puternici şi a valurilor mari, s-a înecat. A fost văzut de un salvamar şi adus la mal, iar echipa de la ambulanţă a încercat să îi salveze viaţa, însă manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat.

„Când a ajuns echipajul, victima fusese deja scoasă din apa de salvamari şi alţi cetăţeni. Împreuna cu unul dintre veri a intrat în apă, dar, nefiind buni înotători, au fost traşi în larg de curenţi, iar unul dintre ei nu a mai putut fi salvat. Trupul victimei a fost transportat la morga din Mangalia, pentru efectuarea necropsiei. Se cercetează cauzele şi împrejurările decesului”, a declarat subcomisarul Carmen Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

presadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.