dcp100168 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Adrian Enache - la 42 de ani"Galaţiul merită o altă deschidere..."Adrian Enache şi-a lansat noua versiune a site-ului www.adrianenache.ro ieri, cu o zi înainte de aniversarea zilei sale de naştere. Solistul gălăţean lansează, totodată, un concurs pentru vizitatorii site-ului: cele mai bune şi mai argumentate păreri despre noua versiune a paginii sale web vor fi premiate cu albumul Best of Adrian Enache şi un photo book. Opiniile trebuie trimise pe adresa concurs@adrianenache.ro până la data de 1 august.Şi pentru că astăzi Adrian Enache împlineşte 42 de ani (La mulţi ani îi spunem cu acest prilej!) am vrut să aflăm ce mai face gălăţeanul nostru, care îi sunt priorităţile, care este cea mai mare realizare a sa de până acum şi ce le transmite gălăţenilor.În perioada campionatului de fotbal, Adrian Enache poate fi văzut zilnic pe canalul Telesport, unde are emisiuni de la 14,30, 18,20, 20,50 şi 23,30. Căpitanul naţionalei fotbaliştilor-artişti români nu se poate decide ce să aleagă între fotbal şi muzică. Comparaţia sa e plastică: "E ca şi cum ar trebui să aleg între o blondă şi o brunetă. Eu sunt născut în zodia Gemenilor, aşa că am o latură duală", spune solistul zâmbind.Ce îşi doreşte la aniversare? "Să fiu în cea mai bună formă, vocală şi fizică, să am inspiraţie şi să fiu la fel de imprevizibil ca până acum. Să am mare succes în continuare, aşa cum am descoperit că am în spectacolele susţinute în pieţele publice în timpul campaniei electorale. Am cântat peste tot, bineînţeles şi în Galaţiul meu natal, unde l-am susţinut trup şi suflet pe Marius Stan, bunul meu prieten care mi-a oferit şi titlul de preşedinte de onoare al Clubului Oţelul. Îmi doresc să vină ziua în care să-mi schimbe această funcţie onorifică într-una cu birou...".În presă se zvoneşte cum că solistul gălăţean ar fi preferatul preşedintelui Traian Băsescu. L-am întrebat cum comentează acest lucru: "Am văzut, în mai multe împrejurări, simpatia domnului Băsescu pentru mine, dar nu pot să mă laud şi să spun că sunt chiar preferatul domniei-sale sau singurul în această postură. Aşa cum îi place melodia mea "O singură noapte", ştiu că îi plac şi alte melodii ale lui Gheorghe Gheorghiu sau Andreea Bănică. Oricum, sunt onorat de faptul că mă simpatizează preşedintele României".Lobby pentru oraşul săuŞi am ajuns la cea mai mare realizare a lui Adrian Enache: "Faptul că am cântat la Istanbul, în deschiderea concertului lui Tom Jones. Eu tocmai câştigasem, în 1997, Premiul al II-lea la prestigiosul concurs internaţional de muzică de la Pamukkale şi în CV-ul meu scria că idolul meu este Tom Jones. Mi-au spus ca trebuie să cânt o melodie în limba turcă şi apoi una din repertoriul lui Tom Jones. Am ales "Delilah". Am început să o cânt fără să ştiu că, la strofa a doua, lângă mine pe scenă va veni chiar Tom Jones. Vă daţi seama că-mi tremurau picioarele. A fost cel mai grozav lucru care mi s-a întâmplat: să cânt pe scenă, alături de idolul meu! Am încercat apoi să-i aflu secretul longevităţii artistice. Sunt fericit că există adevărate modele, cum sunt el sau Tina Turner. Îmi doresc să rezist la fel de mult ca ei în muzică".Adrian Enache le transmite gălăţenilor săi: "Să fie mai optimişti şi să deschidă ochii bine, să aibă discernământ şi să ştie ce să-şi dorească. Eu îi iubesc foarte mult şi peste tot fac lobby pentru oraşul meu. În ceea ce mă priveşte, ei sunt cei mai critici şi cei mai obiectivi pentru mine. La concerte s-au manifestat extraordinar. Tocmai de aceea am pretenţii de la ei. Cred că Galaţiul merită o altă deschidere, din toate punctele de vedere".http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=24760
Recommended Posts