dcp100168 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Fost ecologist, Eugen Stamate a plecat şi din PNŢCDDupă nici două luni de zile printre ţărănişti, Eugen Stamate dă bir cu fugiţii şi-şi caută un alt partid. Fostul ecologist a anunţat, joi, că şi-a dat demisia din PNŢCD, ca urmare a rezultatelor dezastruoase înregistrate la alegerile europarlamentare şi parlamentare parţiale din Colegiul 9. „Este un act de demnitate şi curaj. Am avut o şedinţă de bilanţ şi de analiză, în urma căreia am decis să facem acest pas”, ne-a declarat Eugen Stamate, care a afirmat, totuşi, că „nu vom ieşi din politică”. Acesta a precizat că are mai multe propuneri şi oportunităţi: „Avem nevoie de o perioadă de linişte. Sperăm să luăm cea mai înţeleaptă decizie”.viata-libera.ro
dcp100168 Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Eugen Stamate a ajuns vicepreşedinte la PDLEugen Stamate nu a fost nevoit să stea prea mult pe tuşă după ce a spus adio PNŢCD. Protocolul semnat, luni, între PDL şi Iniţiativa România Liberală (fundaţia lui Andrei Chiliman, pe care Stamate o coordona la nivel local) i-a adus fostului ecologist două funcţii de conducere în PDL Galaţi, cu binecuvântarea lui Doru Resmeriţă, preşedintele formaţiunii politice gălăţene.Liderul democrat-liberalilor a anunţat că Eugen Stamate va deveni preşedinte al Colegiului 9 (acolo unde, la alegerile parlamentare parţiale din luna mai, a obţinut doar 476 de voturi, adică 3,47 la sută) şi vicepreşedinte al PDL, atât în cadrul Organizaţiei Municipale, cât şi în cea Judeţeană.„Venirea domnului Stamate este un câştig pentru PDL. Este un om cu activitate politică cunoscută, un om implicat, îşi doreşte să facă politică în sprijinul comunităţii, nu putem să îi reproşăm absolut nimic. Nu a avut funcţii de conducere pe undeva, este un om de dreapta”, a spus Doru Resmeriţă, care a afirmat că îşi doreşte ca Eugen Stamate să fie în conducerea viitoarei structuri politice de dreapta, formată din PDL şi PNL.Stamate a spus că a venit în PDL cu cei 63 de membri ai IRL.viata-libera.ro
riaji Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Cred ca daca dadeam 2 anunturi pe facebook si lipeam 200 afise scoteam de cel putin 3 ori mai multe voturi decat Eugen Stamate. Daca astfel de personaje pline de 'seriozitate' au ajuns sa fie un 'castig' pentru ceea ce vrea sa para PDL, inseamna ca Resmerita e mult mai prost decat ma asteptam.
dcp100168 Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 PDL-iştii au refuzat promovarea lui Eugen StamateProaspătul PDL-ist Eugen Stamate nu a fost promovat nici în funcţia de preşedinte al Colegiului 9 şi nici în cea de vicepreşedinte de partid, aşa cum şi-ar fi dorit Doru Resmeriţă, preşedintele PDL Galaţi.Deputatul Mircea Toader a precizat că Stamate a devenit simplu membru în Biroul Permanent Local, iar acest lucru a fost decis joi, în şedinţa Biroului Permanent Local al partidului, la care a participat şi parlamentarul PDL. „A rămas Viorel Munteanu (…) Am intervenit şi eu, a intervenit şi Ciumacenco. A fost o lipsă de informare sau o inabilitate politică a lui Doru Resmeriţă pentru că orice numire de acest tip trebuie să fie cu acordul Biroului Permanent Judeţean şi Biroului Permanent Naţional. Dar toate-s bune când se termină cu bine”, a afirmat Mircea Toader.viata-libera.ro
Recommended Posts