Jump to content

Maşină incendiată în Micro 39


dcp100168

Recommended Posts

Maşină incendiată în Micro 39

Un Mercedes, clasa C, fabricat în anul 2012 a ars ca o torță noaptea trecută. Mașina era parcată în cartierul Micro 39, iar în jurul orei 2.00 a izbucnit din flăcări.

Treziți de vâlvătaie, proprietarul și  vecinii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor. Deși au ajuns în doar câtreva minute, autoturismul arsese deja în proporție de 50%. Pompierii au reușit să stingă flăcările în doar câteva minute și asta datorită faptului că în Galați se află mai multe puncte de intervenție, iar în momentul în care s-a primit apelul pe 112, mașina de intervenție din cartierul Micro 39 a plecat imediat. Au fost distruse de flăcări tapiseria mașinii, aripa din stânga, vopseaua și instalația electrică, iar pompierii sunt siguri că mașina a fost incendiată în  mod intenționat.

„Am primit apelul pe numărul de urgență 112 la ora 2.12, iar la ora 2.29, deja incendiul era lichidat. Cauza producerii incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindereˮ, a declarat mr. Eugen Chiriță, purt. de cuv. al I.S.U. Galați.

Valoarea mașinii se ridică la peste 20.000 de euro. Polițiștii au preluat cazul pentru a-l prinde pe piroman.

presadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.