Jump to content

Un gălăţean a încercat să se sinucidă cu otravă pentru şobolani


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean a încercat să se sinucidă cu otravă pentru şobolani
Un student de 22 de ani care sâmbătă seară a încercat să se sinucidă înghiţind otravă pentru şobolani şi câteva zeci de antidepresive a fost salvat de către jandarmii montani, care l-au găsit într-o pădure, la aproximativ un kilometru de Mănăstirea Caraiman şi l-au coborât până la o ambulanţă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, maiorul Leonard Dragomirescu, jandarmii montani au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă seară, pentru salvarea unui tânăr care a
încercat să se sinucidă pe munte.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, care este student şi provine dintr-o localitate din judeţul Galaţi, a urcat pe munte sâmbătă şi a înghiţit otravă petru şobolani şi 30 de tablete dintr-un medicament pentru depresie. După ce a făcut acest lucru, el a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Jandarmii au pornit în căutarea tânărului şi l-au găsit într-o zonă împădurită, la aproximativ un kilometru de Mănăstirea Caraiman. Tânărul a fost preluat şi dus la un echipaj de ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Orăşenesc din Sinaia, unde a rămas internat, urmând ca duminică să fie transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Tânărul a spus că a încercat să îşi ia viaţa din cauză că are probleme în familie.

gandul.info

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.