Jump to content

Arcada Galaţi - volei masculin (2014-2015)


dcp100168

Recommended Posts

Arcada joacă la Bucureşti în primul meci al sezonului

Echipa gălăţeană Arcada şi-a aflat adversarul din prima etapă a noului sezon, în Divizia A1 de volei masculin. Conform tragerii la sorţi de ieri, gruparea gălăţeană va juca, în deplasare, cu CSM Bucureşti.

Prima etapă a noului sezon e programată pe 11 octombrie.

Formaţia pregătită de Marian Apostu a încheiat ediţia precedentă de campionat pe locul şapte, din postura de nou promovată.

Iată programul complet al primei etape: CSA Steaua - CSVM Zalău, SCM U Craiova - Unirea Dej, Dinamo Bucureşti - VCM LPS Piatra Neamţ, Explorări Baia Mare - CVM Tomis Constanţa, Phoenix Şimleul Silvaniei - Banatul Caransebeş şi CSM Bucureşti - Arcada Galaţi.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Coordonatorul României, Cristi Bartha, a semnat cu Arcada

După primul an de acomodare, Arcada are gânduri mari pentru sezonul 2014-2015 al Diviziei A1. Momentan, jucătorii se află într-o binemeritată vacanţă, dar conducătorii clubului nu au timp deloc de aşa ceva şi deja au făcut primele mutări pe piaţa transferurilor.

După ce s-au despărţit pe cale amiabilă de Liviu Râpeanu, care a ales să plece la Ştiinţa Explorări Baia Mare, oficialii gălăţeni s-au reorientat foarte rapid şi chiar au dat lovitura prin aducerea lui Cristian Bartha, 29 ani, 191 cm.

„Am discutat cu Bartha de mult timp, ni l-am dorit şi am ţinut aproape, iar ieri (n.r. - vineri) am semnat contractul. Vor mai urma şi alte transferuri pentru că ne propunem şi obiective îndrăzneţe în noul sezon”, ne-a declarat antrenorul Marian Apostu. Bartha, care este coordonatorul Naţionalei de seniori a României, a îmbrăcat ultima oară tricoul formaţiei Maccabi Had Hasharon, vicecampioana Israelului, iar în ultimii 12 ani a mai jucat în Franţa, Belgia şi Iran.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Internaţionalul Mihai Dumitrache va juca pentru Arcada

Formaţia gălăţeană Arcada, aflată în prima ligă de volei masculin, a reuşit două transferuri importante pentru sezonul viitor. Gruparea gălăţeană a bătut palma deja cu Cristian Bartha, jucătorul de 28 de ani, care evoluează pe postul de coordonator. În cariera sa, a jucat pentru formaţii din Franţa, Belgia şi Iran. Cea mai cunoscută echipă pentru care a evoluat internaţionalul român este AS Cannes. În sezonul trecut a evoluat pentru formaţia israeliană Maccabi Hod Hasharon. Este titular în naţionala României.

Cel de-al doilea transfer al celor de la Arcada este Mihai Dumitrache, cu care clubul gălăţean va semna în următoarele zile. Dumtirache are 28 de ani şi joacă pe postul de universal. În cariera sa, a mai evoluat pentru VCM LPS Piatra Neamţ, CVM Tomis Constanţa, Unirea Dej şi SCM U Craiova. Face parte din naţionala masculină de volei a României.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Marian Apostu: ”În sezonul viitor avem un obiectiv mai îndrăzneţ, cupele europene”

Antrenorul principal al celor de la Arcada, Marian Apostu, a făcut o scurtă caracterizare a sezonului trecut: ”Primul sezon în Divizia A1 a fost un sezon bun pentru Arcada, ne-am îndeplinit obiectivul, care era locul 8”. 
În ediţia viitoare a Diviziei A1, Marian Apostu a anunţat că Arcada îşi propune să joace în cupele europene: ”Pentru viitorul sezon, în funcţie de achiziţii, ne propunem un obiectiv mai îndrăzneţ, cupele europene. În momentul de faţă avem două certitudini în ceea ce priveşte transferurile. Au semnat cu noi ridicătorul echipei naţionale Cristian Bartha şi Mihai Dumitrache, un jucător care evoluează pe postul de universal şi de asemenea este component al echipei naţionale.  Eu mi-aş mai dori doi jucători, un centru şi un secund, suntem în discuţii aşteptăm să se finalizeze”. 
Din echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 7 au plecat trei jucători: ”De la noi au plecat Liviu Râpeanu la Baia Mare, Paul Crăciun la Steaua şi Ştefan Romanescu, destinaţie necunoscută. Ar mai putea încă doi jucători să părăsească echipa în această pauză”. 
Echipa gălăţeană se află în vacanţă şi conform antrenorului principal al echipei, Marian Apostu, pregătirile vor fi reluate luna viitoare: ”Vom relua pregătirile la începutul lunii august, 1 sau 4. Timp de două săptămâni ne vom pregăti la Galaţi, apoi vom pleca în cantonament în Bulgaria. În stagiul din Bulgaria mergem cu CVM Tomis Constanţa şi sperăm să jucăm cu ei un meci două de verificare, dar şi cu echipa locală din Bulgaria. La începutul lunii septembrie vom reveni la Galaţi şi vom juca mai multe mecirui amicale”.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Alte două noutăţi la Arcada

Lotul echipei de volei masculin a Clubului Arcada Galaţi continuă să fie fortificat. Antrenorul Marian Apostu a confirmat, ieri, că s-a  ajuns la o înţelegere cu încă doi jucători de calibru. Este vorba despre sălăjeanul Şerban Paşcan, de 25 de ani, care joacă pe postul de trăgător secund (universal). El provine de la echipa vicecampioană Phoenix Şimleu Silvaniei. Al doilea  jucător transferat recent este Ziga Zupanc (26 de ani), un sloven care a mai evoluat în campionatele Belgiei şi Franţei.
Cele două noutăţi se adaugă altor două transferuri rezolvate în prima parte a acestei luni. Mai întâi a fost cel al internaţionalului Cristian Bartha - coordonatorul echipei naţionale, apoi a urmat achiziţia lui Mihai Dumitrache (universal), jucător tulcean şi component al lotului naţional.
Tehnicianul gălăţean Marian Apostu, care este ajutat de jucătorul-antrenor secund Nicuşor Harabagiu, mai doreşte cel puţin un transfer de marcă. Nou-veniţii se vor alătura altor şase-opt jucători din vechea garnitură, care s-au clasat pe locul şapte în campionatul trecut.
Antrenamentele în vederea noului sezon al Diviziei A1 vor începe pe 4 august, iar obiectivul este clasarea pe unul din locurile 1-6, care să aducă o calificare într-o cupă europeană. După două săptămâni de antrenamente la Galaţi, pregătirile vor continua într-un cantonament în Bulgaria. Reamintim că sezonul oficial va debuta pe 27 septembrie, cu prima etapă a „Cupei României”, când Arcada va întâlni pe VCM Piatra Neamţ (returul, pe 4 octombrie). Meciurile primei etape a Diviziei A1 se vor disputa pe 11 octombrie, gălăţenii urmând să înceapă cu o deplasare, la CSM Bucureşti.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Arcada a transferat un internaţional sârb

După un sezon de acomodare cu primul eşalon, încheiat onorabil, pe locul şapte, echipa de volei masculin Arcada Galaţi îşi doreşte mai mult pentru campionatul următor, o clasare în primele patru locuri, care să permită participarea în cupele europene. Pentru realizarea acestui deziderat, cei din conducerea clubului au fost în această vară foarte activi pe piaţa transferurilor, reuşind o nouă achiziţie importantă, a cincea din această perioadă precompetiţională. Este vorba de Nemanja Radovic, un sârb de 23 de ani, 2,02 metri înălţime, care joacă pe postul de „central”, face parte din lotul lărgit al naţionalei Serbiei şi vine de la formaţia Radnicki Kragujevac. „Este un jucător care face parte din lotul Serbiei şi sunt sigur că ne va ajuta în sezonul viitor”, a declarat Marian Apostu, antrenorul echipei gălăţene, care l-a avut pe sârb la antrenamentul de luni seară. Radovic este al doilea jucător străin transferat în această vară de Arcada, după slovenul Ziga Zupanc. Celelalate trei achiziţii din această perioadă sunt Şerban Paşcan, voleibalist de 25 de ani cu trei titluri de campion naţional în palmares, şi componenţii echipei naţionale Cristian Bartha şi Mihai Dumitrache.
Arcada şi-a reluat pregătirile din 4 august, iar săptămâna viitoare se va pleca într-un cantonament de 12 zile în Bulgaria, la Dobrici, localitate aleasă în aceeaşi perioadă pentru antrenamente şi de echipa campioană VCM Constanţa, astfel că se doreşte în acest cantonament şi disputarea unui amical între cele două formaţii.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Un croat, al şaselea transfer la echipa de volei Arcada

Noul voleibalist al formaţiei gălăţene de primă ligă este jucător de bază în echipa naţională a ţării sale

Clubul gălăţean Aracada are planuri mari pentru viitorul sezon competiţional al Diviziei A1 masculine. Obiectivul este clasarea pe unul dintre primele şase locuri, care să aducă o calificare într-o competiţie continentală, iar pentru atingerea acestuia Arcada a reuşit şase transferuri importante, ultimele fiind perfectate săptămâna trecută. După sârbul Nemanja Radovic, s-a semnat contractul şi cu un alt jucător care provine din spaţiul ex-iugolslav, croatul Ivan Cosici.
Acesta este un jucător experimentat, în vârstă de 30 de ani, care evoluează pe postul de trăgător principal, la fel ca Radovic. Are 2,00 metri înălţime iar în ultimii doi ani a jucat în Franţa.
Deşi este născut în Bosnia-Herţegovina, Cosici figurează pe site-urile de specialitate cu naţionalitate croată, fiind jucător de bază în echipa naţionala a Croaţiei. De altfel, a jucat de două ori în acest an împotriva României, în preliminariile Campionatului European, ambele meciuri fiind câştigate de echipa lui Cosici.
Astfel, în acest moment Arcada are în lot trei jucători din străinătate, ceilalţi doi fiind Radovic (23 de ani) şi slovenul Ziga Zupanc (26 de ani), acesta din urmă evoluând în ultimii ani în Belgia şi Franţa.
Anterior, în această perioadă precompetiţională clubul gălăţean mai perfectase trei transferuri importante. Este vorba despre Cristian Bartha, coordonatorul titular al echipei naţionale a României, care revine în campionatul intern după 12 ani în campionatele Franţei, Belgiei şi Israelului, Mihai Dumitrache, de asemenea component al echipei naţionale, şi Şerban Paşcan, fost campion naţional.
Cu aceste achiziţii, Arcada este cotată de specialişti cu mari şanse de o obţine chiar o clasare între primele patru locuri în prima ligă.
Începând de mâine, după două săptămâni de antrenamente în Galaţi, formaţia antrenată de Marian Apostu îşi va continua pregătirile în Bulgaria, în localitatea Dobrici, în cadrul unui stagiu de pregătire centralizată cu o durată de 12 zile.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dublă victorie amicală pentru Arcada

Aflată în cantonament în Bulgaria, echipa gălăţeană de prima ligă Arcada a susţinut două meciuri amicale.

În primul meci, echipa pregătită de Marian Apostu s-a impus cu 3-2 (22-25, 23-25, 25-22, 26-24, 15-12) în faţa echipei naţionale a Iranului.

Meciul secund  a fost disputat de gălăţeni cu echipa locală Dobrudja 07, iar Arcada s-a impus cu acelaşi scor 3-2 (25-20, 16-25, 22-25, 25-19, 15-8). În cele două jocuri, echipa gălăţeană a folosit întregul lot.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Cupa Arcada - turneu cu patru echipe din prima ligă

Patru dintre echipele masculine de volei din primul eşalon - Divizia A1 - îşi dau întâlnire la Galaţi, în acest weekend, într-un turneu amical. Cele patru, Dinamo, Steaua, CSM Bucureşti şi Arcada Galaţi, se vor întrece timp de trei zile în Sala Sporturilor „Dunărea”, în cadrul primei ediţii a „Cupei Arcada”.

Problemele de la Sala "Dunărea" în materie de prevenire a incendiilor au fost rezolvate, s-a primit autorizaţie provizorie cu hidranţii exteriori existenţi, astfel că poate găzdui competiţii.

Meciurile „Cupei Arcada” se vor disputa astfel: vineri, de la ora 15,00, Dinamo  - CSM, iar de la ora 17.00 Arcada - Steaua; sâmbătă, de la ora 17,00, se joacă meciul Dinamo - Steaua, iar de la ora 19.00, Arcada - CSM. Partida de sâmbătă a formaţiei gălăţene va fi precedată de festivitatea de prezentare a lotului de jucători. Duminică, de la 9,00, este programat jocul Steaua - CSM, iar de la 11.00, Arcada va întâlni pe Dinamo.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Două victorii gălăţene la „Cupa Arcada”

Timp de trei zile, Galaţiul a găzduit o competiţie de volei de amploare, cu participarea a patru echipe din primul eşalon masculin (Divizia A 1). Un test deosebit de util pentru toate formaţiile prezente, cu doar două săptămâni înaintea debutului în noul sezon.

În primele două zile au ieşit în evidenţă - prin calitatea jocului şi rezultatele înregistrate - echipele Dinamo şi Arcada, care au obţinut câte două victorii: Arcada a învins cu 3-2 pe Steaua şi cu 3-1 pe CS Municipal Bucureşti; Dinamo a obţinut 3-0 cu CSM şi 3-1 cu Steaua.

În aceste condiţii, ultimele partide, de duminică, din Sala „Dunărea”, au stabilit ierarhia competiţiei. Conform aşteptărilor, Steaua a dispus de CSM cu un sec 3-0, astfel că meciul dintre Arcada şi Dinamo a fost cel care a decis... drumul trofeului. Primul set le-a revenit dinamoviştilor - locul trei în ediţia precedentă, dar imediat gălăţenii au egalat, jucătorii coordonaţi de Marian Apostu impunându-se destul de lejer. Setul al treilea a fost foarte strâns, fiind adjudecat de dinamovişti. Publicul gălăţean a aşteptat cu emoţie şi interes o nouă egalare la seturi, dar dinamoviştii au fost mai decişi şi au câştigat partida cu scorul de 3-1 (21, -16, 22, 12), astfel că puternicul club bucureştean a intrat în posesia trofeului. Meciul a fost arbitrat de Lucian Năstase - Florin Dimachi.

Antrenorul gălăţean, Marian Apostu, a caracterizat competiţia şi prestanţa jucătorilor  drept „un test deosebit de util pentru toate echipele prezente la Galaţi, ai căror conducători au avut cuvinte de laudă faţă de organizarea competiţiei. În ceea ce ne priveşte pe noi, s-a văzut totuşi că avem şase jucători noi. Încă nu se cunosc bine între ei, dar eu sunt mulţumit de rezultate. În scopul omogenizării grupului, vinerea şi sâmbăta viitoare (n.r. - 19 şi 20 septembrie), vom susţine alte două partide amicale, în deplasare, în compania campionilor de la VCM Tomis Constanţa”.

Sâmbătă seara, înainte partidei cu CS Municipal Bucureşti, conducerea clubului Arcada Galaţi a organizat o frumoasă prezentare a lotului de jucători ce vor intra în competiţia Diviziei A 1. Astfel, publicul i-a putut aclama pe: Nicuşor Harabagiu, Bogdan Preda, Alexandru Cerşemba, Marius Pârvu, Sorin Dragomir, Liviu Cristudor, Doru Ghimeş, Daniel Martin, Nemanja Radovici, Ziga Zupanc, Mihai Dumitrache, Ivan Cosici, Şerban Paşcan şi Cristian Bartha - căpitanul echipei. Alături de jucători, vocea inconfundabilă a lui Octavian Ursulescu a invitat pe teren şi  stafful tehnic: Marian Apostu, Eugen Pascale - kinetoterapeut, Andrei Staicu - scouterul echipei.

La final, Ivan Cosici, care a ridicat sala în picioare de nenumărate ori prin execuţii spectaculoase, s-a declrat încrezător într-o clasare în primele patru locuri: „Nu suntem încă în forma maximă, dar ne antrenăm din greu. Deşi nu am mai jucat în România, din ce am văzut la acest turneu cred că putem ajunge în primele patru echipe din campionat”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Campioana României la volei masculin, Club Volei Municipal Constanţa, a disputat un meci amical în compania formaţiei gălăţene Arcada. Echipa de pe Litoral s-a impus cu 3-0. În primul set, echipa de pe litoral a revenit de la 24-18 şi a închis setul după o serie de puncte pe servicul lui Simeonov. Chiar dacă următoarele seturi au fost la fel de echilibrate, constănţenii s-au dovedit mai puternici la fileu şi s-au impus la final cu 3-0.

reporterntv.ro

Link to comment
Share on other sites

Echipa de volei masculin Arcada a câştigat primul meci din „Cupa României”, disputat împotriva VCM Piatra Neamţ, scor 3-2, după ce pierduse primele doua seturi.

 


Arcada Galaţi, aproape calificată

Arcada Galaţi a învins în primul meci oficial al noului sezon. Voleibaliştii antrenaţi de Marian Apostu şi Nicu Harabagiu au învins în deplasare cu 3-2 pe Volei Club Municipal LPS Piatra Neamţ, după un meci dramatic. Arcada a început mai slab meciul şi a pierdut primele două seturi cu acelaşi scor, 25-18. În partea a doua, voleibaliştii gălăţeni au jucat mult mai bine, astfel că au egalat scorul la general după ce au câştigat seturile trei şi patru, scor 25-17, respectiv, 25-18. Finalul a fost unul extrem de disputat, însă experienţa jucătorilor şi-a spus cuvântul: Arcada a câştigat cu 17-15 setul decisiv şi are acum prima şansă la calificarea sferturilor de finală ale Cupei României. Returul se joacă la sfârşitul acestei săptămâni, în Sala Sporturilor din Galaţi.

digi24.ro

Link to comment
Share on other sites

Calificare la pas în turul secund al Cupei pentru Arcada

După ce în meciul tur al dublei din Cupă cu VCM LPS PIatra Neamţ, Arcada a avut nevoie de prelungiri pentru a se impune, jocul retur, disputat sâmbătă în ”Polivelentă” a fost câştigat la pas, 3-0 (25-14, 25-13, 25-16), de echipa pregătită de Marian Apostu. Arcada: Cristian Bartha, Ziga Zupanc, Nemanja Radovic, Mihai Dumitrache, Ivan Cosic, Liviu Cristudor, Doru Ghimeş-libero. Au mai jucat: Şerban Paşcan şi Daniel Martin.
Cu 2-0 la general, Arcada s-a calificat în turul doi al Cupei, unde va juca cu deţinătoarea trofeului, CSM Tomis Constanţa. Cele două jocuri sunt programate la începutul anului viitor.
Pentru Arcada urmează debutul în noua ediţie a Diviziei A1. Duminică,  12 octombrie, de la ora 16.00, gălăţenii vor juca la Bucureşti, cu CSM.
Link to comment
Share on other sites

Debut cu stângul pentru Arcada

Arcada a debutat cu o înfrângere în noua ediţie a Diviziei A1. Gălăţenii au pierdut cu 3-0 (25-18, 29-27, 25-20) meciul, de la Bucureşti, cu CSM.
Arcada: Bartha, Cristudor, Cosic, Dumitrache, Zupanc, Radovic, Ghimeş-libero. Au mai jucat: Paşcan şi Pârvu libero.
În etapa a II-a, Arcada va juca tot în deplasare, pe terenul celor de la Volei Municipal Zalău, vineri, 17 octombrie, de la ora 20:30.   
Link to comment
Share on other sites

Arcada a pierdut pe terenul vicecampionilor

În deschiderea etapei a II-a din Divizia A1, Arcada a fost aproape de a câştiga primul punct din acest sezon. Echipa pregătită de Marian Apostu a pierdut la mare luptă, 3-1 (-22, 22, 20, 22), pe terenul vicecampionilor de la Volei Municipal Zalău.
Arcada: Bartha (Martin), Cosic, Dumitrache, Paşcan (Cristudor), Zupanc, Radovic - Ghimeş (Pârvu) - libero.
În etapa a III-a, Arcada va juca primul meci pe teren propriu, cu nou promovata Volei Club Banatul Caransebeş.
Link to comment
Share on other sites

Înfrângere surprinzătoare pentru Arcada

La prima apariţie în campionat în faţa propriilor suporeri, Arcada a pierdut surprinzător jocul nu nou promovata Volei Club Banatul Caransebeş. Oaspeţii s-au impus cu 3-2 (21-25, 31-29, 25-19, 20-25, 15-9), la capătul unui meci dramatic cu răsturnări spectaculoase de scor. 
Arcada: Cristian Bartha - Mihai Dumitrache, Şerban Paşcan, Ziga Zupanc (Liviu Cristudor), Ivan Cosici, Nemanja Radovic, Doru Ghimeş (Marius Pârvu) - libero.

În etapa viitoare, Arcada va juca pe teren campionilor de la CVM Tomis Constanţa.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Arcada a obţinut un punct pe terenul campioanei

După rezultate dezamăgitoare în primele trei etape, echipa de volei masculin Arcada Galaţi a reuşit să-şi arate potenţialul ridicat acolo unde nu prea se aştepta nimeni, pe terenul campioanei en-titre VCM Tomis Constanţa. Formaţia gălăţeană a reuşit, sâmbătă seară, să obţină un punct din acest meci, graţie câştigării a două seturi. Foarte puţin a lipsit să câştige chiar meciul, într-un tie-break tensionat, în care s-a mers cap la cap până la 14-14 şi fructificat de gazde în „prelungiri” cu 16-14.

Arcada a fost superioară pe tot parcursul primul set, pe care şi l-a adjudecat cu 25-19. A urmat o cădere în prima parte a setului doi, s-a revenit de la 8-16, dar diferenţa a fost prea mare pentru a putea fi recuperată complet şi Tomis a făcut 1-1 la seturi cu 25-21 în acest act. A treia parte a fost echilibrată până spre final, când ritmul de joc al echipei gălăţene a scăzut şi s-a încheiat cu 25-17 pentru gazde. Arcada a arătat putere de luptă şi a împins meciul în decisiv, câştigând setul patru cu 25-21.

În următoarea etapă, a cincea, Arcada va juca la Galaţi, sâmbăta viitoare (8 noiembrie), cu VCM LPS Piatra Neamţ, echipă pe care a eliminat-o din Cupa României cu victorii în ambele manşe.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Prima victorie pentru Arcada

După două jocuri consecutive pierdute în prelungiri, Arcada a obţinut în etapa a V-a prima victorie stagională. Echipa lui Marian Apostu a învins cu 3-0 (18, 19, 14), în „Polivalentă”, fostul adversar din turul inaugural al Cupei, VCM LPS Piatra Neamţ.
Cu cele trei puncte acumulate în jocul cu echipa din Piatra Neamţ, Arcada a ajuns la cinci puncte în clasament, setaveraj 8-12, şi se situează  pe locul şapte.

În etapa viitoare, Arcada va juca la Dej, cu echipa locală Unirea, sâmbătă, 15 noimebrie.

sportgalati.com
 

Link to comment
Share on other sites

Arcada a învins în prelungiri la Dej

În etapa a VI-a, voleibaliştii de la Arcada au obţinut prima victorie în prelungiri, după ce în precedentele etape au pierdut două jocuri în tie-break. Echipa pregătită de Marian Apostu a învins cu 3-2 (25-23, 14-25, 25-19, 25-26, 16-14) la Dej, echipa locală Unirea.
Victoria de la Dej a fost a doua din acest sezon, iar în clasament Arcada este pe locul 8, cu şapte puncte din şase jocuri, setaveraj 11-14.
Etapa viitoare, sâmbătă, 22 noiembrie, Arcada va juca pe teren propriu cu ultima clasată, CSA Steaua Bucureşti.
Link to comment
Share on other sites

Arcada a obţinut a treia victorie consecutivă

Ultima clasată din Divizia A1, CSA Steaua Bucureşti, nu a reuşit să le pună prea multe probleme celor de la Arcada. În etapa a VII-a, gălăţenii au învins ”lanterna” primei ligi masculine cu 3-0 (-20, 16, -16).   
Victoria a fost a treia consecutivă pentru Arcada în acest sezon, iar gălăţenii au urcat până pe locul 6, cu 10 puncte din şapte jocuri, setaveraj 14-14.
În etapa a VIII-a, gălăţenii vor juca pe terenul echipei de pe locul 3, SCM Craiova.
Link to comment
Share on other sites

Arcada a pierdut din nou în prelungiri

Pentru a patra oară în acest sezon, un meci al voleibaliştilor de la Arcada a ajuns în prelungiri. În etapa a VIII-a din Divizia A1, trupa lui Marian Apostu a jucat la Craiova cu SCM "U". Pentru a se decide învingătoarea,a fost nevoie de disputarea setului 5, tie-break.
Gazdele au câştigat primele două seturi, 25-20 şi 32-30. Arcada a revenit şi a egalat la doi, prin seturile câştigate cu 31-29 şi 25-21. Ultimul set, cel decisiv, a fost câştigat de SCM Craiova, cu 15-13.
A fost a treia înfrângere a gălăţenilor în prelungiri, după ce au mai cedat cu 3-2 pe terenul campionilor de la Tomis Constanţa şi acasă cu Banatul Caransebeş.
Cu punctul acumulat la Craiova, Arcada ajunge la cota 11 din opt jocuri.
Etapa viitoare, gălăţenii vor juca pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dinamo, o nucă prea tare pentru Arcada

Arcada Galaţi a primit replica puternicei echipe Dinamo, în etapa a IX-a a Diviziei A1 de volei masculin. Oarecum timoraţi de valoarea adversarilor, gălăţenii nu au reuşit evoluţia pe care o aşteptau suporteri, jucând sub valoarea demonstrată în ultimele şase partide, când au obţinut rezultate notabile. Pe acest fond, bucureştenii au speculat toate „bâlbâielile” adversarului şi s-au impus cu uşurinţă, scor final 0-3 (23-25, 19-25, 19-25).

Arcada a evoluat în formula: Zupanc, Radovici, Dumitrache, Cosici, Bartha, Cristudor - Ghimeş (libero). Au mai fost trimişi în joc Paşcan, Martin şi Dragomir.

Următorul meci al Arcadei va avea loc sâmbătă, în deplasare, la Ştiinţa Explorări Baia Mare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Arcada a învins la Baia Mare

În etapa a X-a din Divizia A1, voleibaliştii de la Arcada s-au impus la Baia Mare. Arcada a obţinut a doua victorie în prelungiri din acest sezon, 3-2 (25-23, 20-25, 25-16, 18-25, 15-10), pe terenul celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare.
După zece etape, Arcada este pe locul 6, cu 13 puncte, setaveraj 19-22.
În ultimul meci din acest an şi din tur, Arcada va juca pe teren propriu sâmbătă, 20 decembrie, cu Phoenix Şimleu Silvaniei.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.