Jump to content

Prima promoţie de stomatologi şcoliţi la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Prima promoţie de stomatologi şcoliţi la Galaţi

O nouă probă a maturităţii a fost dată de Facultatea de Medicină şi Farmacie din Galaţi odată cu ceremonia de absolvire a primei promoţii de medici dentişti formaţi la Galaţi. 40 de absolvenţi ai acestei discipline au sărbătorit evenimentul alături de profesorii lor, vineri dimineaţă, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.
Alături de fondatorul Facultăţii de Medicină de la "Dunărea de Jos", prof. dr. Aurel Nechita, de decanul instituţiei, dr. Costinela Georgescu, şi de celelalte cadre didactice, la ceremonie au participat şi profesori de la universităţile de profil din Bucureşti şi Iaşi, dascăli care în ultimii şase ani au contribuit la formarea viitorilor medici dentişti gălăţeni.
"Când mă uit acum în urmă nu mi se mai pare că a fost o facultate atât de grea. Când am intrat însă aici eram puţin speriat de ce va urma. Au fost şase ani frumoşi, alături de colegii mei", ne-a spus Gabriel Valentin Popa, şeful de promoţie al primei generaţii de medici dentişti gălăţeni. Alături de el, la egalitate ca medie de absolvire, s-a aflat şi Ionica Ciobotaru.
Toţi absolvenţii vor susţine examenul de licenţă la începutul toamnei, urmând ca în luna noiembrie să treacă prin emoţiile rezidenţiatului.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.