Jump to content

Recommended Posts

Pe unde in Galatiul asta mai pot juca fotbal? Inainte mai jucam pe la siderurgistul, gloria, metalo etc. da nu mai e voie.

Sunt terenurile sintetice cu plata, insa nu e prea convenabil.

 

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, probabil categoria corecta era "sport".

 

 

Link to comment
Share on other sites

Chiar daca scolile au si ele "sintetice" ideea este ca nu prea mai gasesti loc, mai ales la terenurile acoperite sau gen "balon" cand se poate juca si pe ploaie si in orice anotimp.  Iarna sunt "full" toate iar vara cand e timp frumos deasemenea sunt foarte cautate... incepand cu orele duapamiezei. (de la orele 17 - 18 pana seara tarziu sau dupa miezul noptii  de ex la sc 29).

Ca sa poti juca fotbal ori inchiriezi - cu rezervare din timp teren - numai sa ai noroc sa gasesti o "fereastra" scapata de altii care nu mai vin din diverse motive, ori te dai pe langa vreun prieten, cineva cunoscut si-l rogi ca in caz ca nu mai are oameni sa te cheme pe tine.  :-) 

 

Ca si preturi acestea difera intrucatva dar nu exagerat.  Iarna, daca se baga caldura e normal sa coste mai mult. Pe total nu mi se pare exagerat ca pentru 1 ora si 30 minute, in conditii de joc de 12 oameni (6 la 6) sa se plateasca in jur de 10 lei de persoana.

In afara de scoli cu terenuri artificiale si contra-cost nu prea mai stiu unde s-ar putea juca gratis.  Doar daca ai vreo cunostinta sau lucrezi la vreo intitutie... etc... dar in cazul asta n-ai mai fi pus intrebarea  ;) 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.