Jump to content

Mioara Enache - noul inspector general şcolar


dcp100168

Recommended Posts

Mioara Enache - noul inspector general şcolar


Schimbare la conducerea Ispectoratului Şcolar Judeţean Galaţi, după ce fosta şefă Laura Marin şi-a dat demisia luni. În locul ei a fost numită inspector general Mioara Enache, fost inspector de management.


Numirea este o surpriză, după ce se vehiculaseră mai multe nume la şefia ISJ Galaţi, cum ar fi Gelu Homner , director la Colegiul Tehnic "Traian Vuia" Galaţi, sau Mirela Onişor, director la Colegiul Tehnic „Radu Negru” Galaţi.


Link to comment
Share on other sites

Mioara Enache îi ia locul Laurei Marin

Inspectorul şcolar general Laura Marin a câştigat confruntarea electorală din Colegiul nr. 9 deputaţi şi a fost nevoită să renunţe la funcţia de inspector. Mioara Enache nu se numără printre numele care se vehiculau ca favorite imediat după ce Laura Marin a câştigat mandatul de parlamentar. Propunerea a venit din partea Laurei Marin.

Mioara Enache este profesor grad didactic I, cu 18 ani de experienţă în învăţământ. A fost profesor de drept la Liceul Economic "Virgil Madgearu", iar din 2012 este inspector de management în cadrul Inspectoratului Şcolar Galaţi. Se poate spune că vine şi cu o experienţă în materie de examene naţionale, deoarece în ultimul an a făcut parte din toate comisii de organizare a acestora. "Principalul meu obiectiv, în acest moment este acela de a finaliza cu bine examenele începute. Apoi, vom mai vorbi şi despre alte priorităţi!", ne-a declarat Mioara Enache

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.