Jump to content

Şoferii din Galaţi au pictat gropile din carosabil


dcp100168

Recommended Posts

Şoferii din Galaţi au pictat gropile din carosabil

Mai mulţi şoferi din Galaţi au schimbat în câteva ore faţa oraşului, în încercarea de a trage încă o dată un semnal de alarmă asupra calităţii străzilor din oraş.

Circa 30 de conducători auto, membri ai Grupului şoferilor din Galaţi (GSDG), au descins pe străzile urbei în noaptea de vineri spre sâmbătă şi fără a fi speriaţi de ploaie au vânat gropile şi denivelările periculoase din asfalt. Gropile de pe străzile din zone precum Micro 13, Patinoar, Siderurgiştilor sau Bd. George Coşbuc au fost astfel cosmetizate cu spray-uri de către membrii GSDG, prinzând contururi vesele de flori, animale, fluturi sau inimioare.

Dincolo de aspectul distractiv al acţiunii, una de altfel în premieră pentru Galaţi, şoferii au dorit să evidenţieze şi mai bine craterele din carosabil, deopotrivă pentru ceilalţi participanţi la trafic, dar şi pentru a trage un semnal de alarmă în ochii autorităţilor. ”Şoferii aflaţi în trafic ne-au felicitat pentru ceea ce făceam şi îi rugăm să participe şi ei la următoarele întâlniri, pe care le vom organiza tot în aceste scopuri. Mulţumim participanţilor şi în special şoferiţelor care ne-au dat o mână de ajutor”, ne-a spus Bogdănel Manea, unul dintre iniţiatorii acţiunii şi membru al Grupului şoferilor din Galaţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.