Jump to content

Mal prăbuşit peste un muncitor


dcp100168

Recommended Posts

Mal prăbuşit peste un muncitor

Un bărbat de 48 de ani se zbate între viață și moarte după ce a fost accidentat la locul de muncă. Bărbatul, de loc din comuna Pechea, era detașat cu serviciul în comuna Slobozia Conachi, unde participa împreună alți colegi la săparea unui șanț pentru canalizarea comunei. La un moment dat, pământul a cedat, iar unul dintre pereții șanțului s-a prăbușit peste muncitor.

Colegii bărbatului au încercat să-l scoată, dar până la urmă specialiștii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (I.S.U.) au reușit să-l elibereze. „Am fost solicitați pe numărul de urgență 112 să intervenim în comuna Slobozia Conachi unde a avut loc o surpare de mal. Când echipajele noastre au ajuns la faţa locului au găsit un bărbat de 48 de ani cu politraumatisme prin strivire și stop cardio-respirator care a fost resuscitat”, a declarat mr. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al I.S.U. Galați.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul „Sf. Apostol Andrei”, însă medicii spun că se află în stare foarte gravă.

Cazul a fost preluat și de inspectorii de muncă. „A fost un eveniment de muncă, iar doi inspectori au mers la fața locului pentru cercetare”, a declarat Ionel Petrea, inspectorul-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Galați. Inspectorii de muncă verifică dacă muncitorii aveau echipament de protecție și dacă au asigurat malul înainte de a începe să lucreze.

presadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Dar ne spune si noua careva la ce VEGA/Tancrad muncea nefericitul?

In fiecare an ingropa astia cate un amarat dar nu raspunde nimeni ca doar vorba aia "mortul e vinovat!".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.