Jump to content

United Galaţi - futsal (2014-2015)


dcp100168

Recommended Posts

United l-a transferat pe sârbul Jovanovic

Din actualul sezon intern la futsal au mai rămas de disputat finalele, atât în campionat cât şi în Cupa României. United, care a ratat in extremis calificarea în careul de aşi din Liga I şi s-a oprit în semifinalele Cupei, nu a fost mulţumită cu aceste rezultate şi deja şi-a stabilit strategia pentru viitor.

Conducerea clubului nu a intrat în vacanţă iar ieri s-a perfectat deja un prim transfer. „Este vorba de sârbul Ivan Jovanovic, un jucător experimentat, are 30 de ani, care are un CV impresionant şi sunt sigur că ne va ajuta mult să ne atingem obiectivele pe care le vom stabili pentru sezonul 2014-2015. Ivan a jucat ultima oară la campioana Bulgariei, FC Grand Pro Varna şi a mai obţinut aceleaşi performanţele cu echipele din Serbia, Cehia şi Cipru, a semnat un contract pe doi ani cu United”, ne-a declarat în exclusivitate antrenorul David Asandei.

Lotul de jucători va suferi şi alte modificări importante. Până la sfârşitul săptămânii vor mai sosi la Galaţi alţi trei jucători sârbi, care vor fi testaţi şi sunt şanse ca cel puţin doi dintre ei să devină colegi cu Ivan Cătălin, Cojoc, Toniţa & Co.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

David Asandei: ”Pentru sezonul viitor, obiectivele vor fi câştigarea cupei şi a campionatului”

Antrenorul de la United, David Asandei, a vorbit despre obiectivele echipei sale în viitorul sezon: ”Planificăm echipa a doua, cu foarte mulţi tineri, jucători de 16-17 ani, deocamdată valoarea lor nu este pentru prima echipă, dar dându-le jocuri în Liga a II-a vor progresa, o echipă satelit va ajuta prima echipă. Pentru sezonul viitor, obiectivele vor fi câştigarea cupei şi a campionatului, în momentul în care vor veni şi alţi doi jucători străini nu avem alt obiectiv. Pe 5 iulie terminăm pregătirile, apoi vom avea vacanţă până pe 29 august. Liga I se va relua în septembrie”.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

United îşi reia pregătirile

După o pauză de aproape o lună, vineri, 1 august, echipa gălăţeană de prima ligă United reia pregătirile pentru noul sezon. Prima săptămână de antrenamnete se va desfăşura la Galaţi, urmând ca între 7 şi 10 august echipa pregătită de David Asandei să plece în Bulgaria, la Varna, unde va participa la un turneu de pregătire alături de Grand Pro Varna, Chernomore Varna şi Levski Sofia.
Sezonul va debuta la începutul lunii lunii septembrie.

sportgalati.com
 

Link to comment
Share on other sites

Se va înfiinţa United 2

În anul în care aniversează zece ani de la înfiinţare, gruparea locală de futsal United va înfiinţa echipa secundă, cu scopul de a creşte jucători pentru echipa de prima ligă. Antrenorul echipei, David Asandei, a vorbit despre echipa satelit: ”Vom înfiinţa echipa secundă, United 2. Joi va fi Adunare Generală la FR Fotbal şi vom afilia echipa a doua a clubului. Din sezonul viitor, Galaţiul va avea două echipe în Liga a II-a, cea de a doua va fi a Universităţii ”Dunărea de Jos”. Asandei a anunţat şi din ce jucători va fi formată echipa secundă: ”United 2 va fi formată din foarte mulţi tineri, jucători de 16-17 ani, deocamdată valoarea lor nu este pentru prima echipă, dar m-am gândit că dându-le jocuri în Liga a II-a vor progresa, o echipă satelit va ajuta prima echipă”.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

United începe noul sezon pe teren propriu

Comisia de futsal din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a stabilit programul după care se vor disputa meciurile din Liga I de futsal.
Ediţia 2014-2015 va avea în componenţă 12 echipe, 11 aceleaşi de sezonul trecut, plus cea din Reşiţa, echipă care va juca direct în Liga I.
Prima ligă va debuta duminică, 7 septembrie, iar United va juca pe teren propriu în prima etapă cu Dunărea Călăraşi. Programul gălăţenilor în tur continuă astfel: etapa a II-a, 14 septembrie, CSMS Iaşi - United; etapa a III-a, 21 septembrie, United - FK Odorheiu Secuiesc; etapa a IV-a, 28 septembrie, CFF Clujana Cluj Napoca - United; etapa a V-a, 5 octombrie, KSE Târgu Secuiesc - United; etapa a VI-a, 12 ocotmbrie, United - Autobergamo Deva; etapa a VII-a, 19 octombrie, Muncitorul Reşiţa - United; etapa a VIII-a, 26 octombrie, United - Sportis Târgovişte; etapa a IX-a, 2 noiembrie, Progresul Focşani - United; etapa a X-a, 9 noiembrie, United - Spicom Sfântu Gheorghe; etapa a XI-a, 16 noiembrie, City'us Târgu Mureş - United.
Link to comment
Share on other sites

În turneul internaţional ”Varna Futsal Summer Cup 2014”, gălăţenii de la United au învins cu 4-3 (2-1) vicecampioana Bulgariei, ChernoMore Varna, prin golurile marcate de Octavian Cireş, Cătălin Ivan şi Andrei Crăciun 2.

Link to comment
Share on other sites

United a câştigat ”Varna Futsal Summer Cup 2014”

În ultimul meci al turneului internaţional ”Varna Futsal Summer Cup 2014”, United a câştigat cu 10-3 (6-2) jocul cu Easy Credit Sofia. Marcatorii gălăţenilor au fost: Viorel Cojoc - 3, Andrei Crăciun - 3, Ovidiu Tudose, Ivan Jovanovic, Cătălin Ivan.
Cu trei victorii din trei jocuri, United a câştigat ediţia 2014 a turneului internaţional ”Varna Futsal Summer Cup”.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

United a câştigat şi ”Cupa Dunării”

După ce au triumfat la ”Varna Futsal Summer Cup”, gălăţenii  de la United au participat în acest final de săptămână la un alt turneu internaţional, ”Cupa Dunării”. Duminică dimineaţă, în ultimul meci al turneului  de la ”Polivalentă”, echipa pregătită de David Asandei a întâlnit vicecampioana Bulgariei, ChernoMore Varna. Jocul s-a încheiat la egalitate 3-3. Pentru United au marcat: Cătălin Ivan, Ivan Jovanovic şi Ovidiu Tudose.
Astfel, cu două victorii, 4-2 cu Progesul Chişinău (Apostol, Jovanovic, Cojoc, Tudose), 7-3 cu Progresul Focşani (Cojoc 2, Jovanovic 2, Iorga, Tudose, Buleandră), şi o remiză, 3-3 cu ChernoMore Varna, United a câștigat ”Cupa Dunării”.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

United deschide noul sezon de Liga I

În acest final de săptămână va debuta sezonul 2014-2015 din prima ligă de futsal. Sezonul va fi deschis la Galaţi, sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Dunărea”, de duelul dintre United şi Dunărea Călăraşi.
Noul sezon este abordat de United cu ambiţii mari, de a cuceri în premieră titlul de campioană. Lotul echipei pregătite de David Asandei a rămas acelaşi cu care a jucat sezonul trecut, plus sârbul Ivan Jovanovic.

sportgalati.com

 

United, start în noul campionat al Ligii I

Echipa gălăţeană United debutează, sâmbătă, într-un nou sezon al campionatului Ligii I de futsal, cu un obiectiv ambiţios, clasarea pe unul din primele patru locuri. Ţinta este una accesibilă, fie doar şi prin prisma palmaresului celor de la United din ultimii patru ani: în 2011 - vicecampioni naţionali, în 2013 - medaliaţi cu bronz, în 2011 şi 2012 au susţinut finalele „Cupei României”, plus alte două clasări pe locul IV în Liga I.

Campania de pregătire a noului sezon a fost intensă, United a disputat nu mai puţin de şapte jocuri de verificare: trei într-un puternic turneu la Varna, alte trei în „Cupa Dunării”, de la Galaţi, plus unul cu Progresul Focşani, toate încheiate cu victorii. Antrenorul David Asandei a avut în pregătiri un lot de 13 jucători, inclusiv noua achiziţie, sârbul Ivan Jovanovici, ultima dată la campioana Bulgariei, Grand Pro Varna. În cursul acestei săptămâni, lotul a fost mărit la 14 jucători, după ce s-a perfectat încă un transfer, cel al lui Constantin Burdujel (cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească), care vine de la campioana Republicii Moldova, JLC Progresul Chişinău, cu care a jucat Liga Campionilor. Ceilalţi 12 jucători din lot sunt: Tănăsilă, Toniţă - Cojoc, Ivan, Apostol, Bâgu, Iorga, Crăciun, Cireş, Tudose, Buleandră şi Dodu. Cinci dintre aceştia sunt componenţi ai loturilor naţionale: Toniţă şi Ivan (lotul de seniori), Salichi, Cireş şi Buleandră (tineret).

Echipa gălăţeană va începe campionatul pe teren propriu (sâmbătă, ora 12,00, Sala „Dunărea”), în compania celor de la Dunărea Călăraşi.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Debut în forță pentru United

Sezonul 2014-2015 al primei ligi de futsal, în care își propune obiective îndrăznețe, a fost început de United cu o victorie categorică 5-2, în fața celor de la Dunărea Călărași. Prima parte s-a încheiat 4-0. A fost o repriză dominată în întregime de gălățeni, Dunărea Călărași s-a apropiat periculos de poarta gălățerană de câteva ori, dar Petrișor Toniță a fost imbatabil. Scorul a fost deschis în minutul patru de Andrei Apostol. În minutul 12 avantajul a fost dublat de reușita lui Cătălin Ivan. Acesta a marcat dintr-o poziție destul de ciudată, culcat în careul advers după una dintre bătăliile duse cu adversarii săi. Golul a venit în urma unei scheme clasice la United, faza fixă, căpitanul Viorel Cojoc a executat în careu, iar Cătălin Ivan a marcat. Pentru 3-0 a marcat Andrei Crăciun, după ce a driblat câțiva adversdari în suprafața de pedeapsă, iar scorul pauzei 4-0, a fost stabilit de Ovidiu Tudose cu o execuție acrobatică.  În partea a doua United a cedat inițiativa, s-a retras deliberat în defensivă și a replicat cu contraatacuri periculoase. Șanse importante de a înscrie după contraatac au fost irosite de Cătălin Ivan Ovidiu Tudose, Ivan Jovanovic. În minutul 12 al părții secunde, United a marcat pentru 5-0. Viorel Cojoc a șutat la poarta de undeva de la 12 metri, portarul a respins în față, iar Cătălin Ivan, atent, aflat în careu a înscris. Cu șapte minute înainte de final Dunărea Călărași a scos portarul, antrenorul-jucător Marian Șotârcă a luat tricoul distinctiv de portar. Peste patru minute, Dunărea a înscris primul gol. Imediat în replică Ivan Jovanovic a trimis mingea în bară, din propria jumătate, cu poarta goală. Golul doi al oaspeților a fost marcat cu cinci secunde înainte de final, din lovitură de la zece metri, după șase greșeli comise de United.

United: Petrişor Toniţă, Ionuţ Pădure-portari; 
Linia I: Viorel Cojoc, Andrei Apostol, Cătălin Ivan, Ivan Jovanovic.
Linia a II-a: Daniel Iorga, Ovidiu Tudose, Constantin Burdujel, Andrei Crăciun.

Rezerve: Mihai Bâgu, Cristian Voinea, Iulian Gabriel Popa, Robert Pricopie.
Antrenor: David Asandei; Team manager: Alexandru Tănăsilă.
În etapa a II-a, United va juca pe terenul celor de la CSMS Iași, săptămâna viitoare, la o dată ce urmează să fie stabilită.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

United a învins la Iaşi

Parcursul excelent a celor de la United a continuat şi în runda secundă. Vineri, la Iaşi, gălăţenii au întâlnit echipa locală CSMS. Jocul a fost câştigat de echipa antrenată de David Asandei cu 5-1 (1-0). Golurile gălăţenilor au fost marcate de: Ivan Jovanovic (2), Viorel Cojoc, Constantin Burdujel şi Andrei Crăciun.
United: Petrişor Toniţă - Viorel Cojoc (căpitan), Andrei Apostol, Cătălin Ivan, Ivan Jovanovic - Daniel Iorga, Ovidiu Tudose, Constantin Burdujel, Andrei Crăciun,  Mihai Bâgu, Octavian Cireş. Antrenor: David Asandei. 
În etapa viitoare, United va juca, la o dată ce urmează să fie stabilită ulterior, pe teren propriu, cu FK Odorheiu Secuiesc.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Petrişor Toniţă, titular la naţională

Portarul Petrişor Toniţă a fost titular în al doilea meci amical susţinut de România în ”dubla” amicală cu vicecampioana mondială, Spania. În primul meci, Toniţă a intrat pe parcursul jocului, titular fiind Laszlo Klein, de la FK Odorheiu Secuiesc. La începutul săptămânii, echipa României a susţinut două meciuri de pregătire cu Spania, ambele pierdute cu 7-1.
Link to comment
Share on other sites

Înfrângere drastică pentru United

Primul derby stagional pentru United s-a încheiat cu o înfrângere, scor 1-5 (1-1), pe teren propriu în faţa celor de la FK Odorheiu Secuiesc. Scorul înregistrat pe tabelă este prea drastic după evoluţia celor două echipe.
Gălăţenii au marcat primii, după o fază fixă, prin Mihai Bâgu. În minutul 13, FK Odorheiu Secuiesc a egalat. După pauză, oaspeţii au trecut în avantaj în minutul 3 al reprizei secunde. Apoi, în minutul 11 şi-au dublat avansul. În final, cei de la Odorhei au marcat ultimele două goluri şi au închis meciul cu 1-5.
United: Toniţă - Tudose, Cojoc, Jovanovic, Bâgu, Ivan, Cireş, Apostol, Voinea, Burdujel, Salichi. Antrenor: David Asandei.
United se menţine în prima parte a clasamentului, cu şase puncte din trei jocuri, golaveraj 11-8.
În etapa viitoare, United va juca pe terenul ultimei clasate, CFF Clujana Cluj Napoca, duminică, 28 septembrie, de la ora 18.30.
Link to comment
Share on other sites

United şi-a refăcut golaverajul la Cluj

După înfrângerea cu Odorheiu Secuiesc, United s-a deplasat la Cluj-Napoca, pentru jocul cu ”victima perfectă” CFF Clujana Cluj-Napoca, ultima clasată în ierarhia la zi din Liga I. Echipa pregătită de David Asandei nu a întâmpinat probleme şi s-a impus la scor 12-2 (6-1).  Reuşitele gălăţenilor au fost semnate de: Cătălin Ivan 3, Viorel Cojoc 2, Constantin Burdujel 2, Ivan Jovanovic 2, Andrei Crăciun, George Buleandră şi Mihai Bâgu. 
În clasament, United a urcat pe primul loc, cu 9 puncte din patru jocuri, golaveraj 23-10.
Pentru echipa gălăţeană urmează un nou meci în deplasare, marţi, 7 octombrie, de la ora 18.30, pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

United a învins la Târgu Secuiesc

United s-a impus în deplasarea de la Târgu Secuiesc. În Covasna, echipa antrenată de David Asandei a câştigat cu 3-1 (2-0) în faţa celor de la KSE Târgu Secuiesc. Pentru United au marcat Andrei Crăciun, Ivan Jovanovic şi un jucător al gazdelor (autogol).
După cinci etape, United are 12 puncte, golaveraj 26-11.
Pentru echipa gălăţeană urmează derby-ul cu campioana Autobergamo Deva, luni, 13 octombrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Dunărea”.
Link to comment
Share on other sites

Înfrângere în faţa campioanei pentru United

Reveniţi la jocurile de pe teren propriu, după două victorii consecutive în deplasare, gălăţenii de la United au dat piept, în etapa a VI-a din Liga I, cu campioana en-titre, Autobergamo Deva. Jocul disputat luni în  „Polivalentă” a fost de pierdut de United cu 4-0 (2-0). Înfrângerea este a doua din şase jocuri pentru United în acest sezon.
În clasament, United este pe locul 3, cu 12 puncte, golaveraj 26-15, cu menţiunea că o serie de echipe au câteva meciuri mai puţin disputate. 
În etapa viitoare, gălăţenii vor juca pe terenul revelaţiei Muncitorul Reşiţa, echipă aflată la prima particiapre în Liga I. Jocul se va disputa duminică, 19 octombrie, de la ora 17:00.
Link to comment
Share on other sites

A patra victorie consecutivă în deplasare

Dacă pe teren propriu a pierdut ultimele două jocuri disputate, gălăţenii continuă să fie neânvinşi în meciurile din deplasare. În etapa a VII-a, United a obţinut a patra victorie consecutivă în deplasare, după ce s-au impus cu 6-3 (1-1) pe terenul nou-promovatei Muncitorul Reşiţa. Marcatorii gălăţeni au fost: Ivan Jovanovic 3, Andrei Apostol 2 şi Cătălin Ivan.

În clasament, United are 15 puncte din şapte jocuri, golaveraj 32-18.

Pentru echipa gălăţeană urmează o etapă de pauză, din cauza retragerii celor de la Sportis Târgovişte.

Următorul meci este programat în etapa a IX-a, la Focşani, cu Progresul.


Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Victorie cu 7-0 la Focşani

În etapa a IX-a, gălăţenii s-au dezlănţuit la Focşani, în meciul cu Progresul, şi au obţinut o victorie categorică, 7-0 (5-0). Pentru United au marcat: Ivan Jovanovic 3, Cătălin Ivan 2, Viorel Cojoc şi Ovidiu Tudose.
În etapa următoare, United va juca luni, 10 noiembrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Dunărea”, cu Spicom Sfântu Gheorghe.
Link to comment
Share on other sites

United a remizat cu Spicom

În penultima etapă din turul sezonului regulat al primei ligi de futsal, United a înregistrat prima remiză stagională. Gălățenii au terminat 3-3 (2-1) în ”Polivalentă” cu Spicom Sfântu Gheorhe, în derby-ul pentru locul 4. 
United a deschis scorul prin sârbul Ivan Jovanovic, Spicom a egalat, iar scorul pauzei a fost stabilit de căpitanul gălăţenilor, Viorel Cojoc. În partea a doua, Spicom a egalat la doi, după care a trecut la conducere. Rezultatul final a fost stabilit prin golul marcat de Andrei Apostol.
Cu punctul câştigat, United şi-a asigurat locul 4 la finalul turului, indiferent de rezultatele din ultima etapă. United are 19 puncte din nouă jocuri, golaveraj 42-21.
În ultima etapă din tur, United va juca pe terenul vicecampionilor de la City'us Târgu Mureş, luni, 17 noiembrie, de la ora 18.00.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Victorie pe terenul vicecampionilor pentru United!

Neînvinşi în meciurile din deplasare, fotbaliştii de la United au jucat în ultima etapă din tur la Târgu Mureş, cu City'us, multipla campioană a României. Echipa condusă de David Asandei a reuşit să învingă cu 7-4 (2-3). Pentru United au marcat: Ovidiu Tudose 2, Viorel Cojoc 2, Cătălin Ivan, Andrei Apostol şi...  portarul Petrişor Toniţă.
În prima etapă a returului, sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 11.00, United va juca la Dunărea Călăraşi.
Link to comment
Share on other sites

Victorie şi la Călăraşi. United continuă fără paşi greşiţi în deplasare

În prima etapă din returul Ligii I de futsal, United a învins cu 3-2 (2-1), la Călăraşi, echipa locală Dunărea. Pentru United au marcat: Viorel Cojoc, Ivan Jovanovic şi Cătălin Ivan. A fost a opta victorie a gălăţenilor în actuala ediţie a Ligii, a şaptea din şapte în deplasare.

Cu cele trei puncte câştigate la Călăraşi, United ajunge la 25 de puncte şi se menţine în pluton frutaş al Ligii I.

Etapa viitoare, United va juca pe teren propriu, pe 29 noiembrie, de la ora 12.00, cu CSMS Iaşi.

sportgalati.com
 

Link to comment
Share on other sites

United s-a impus în faţa Iaşiului

United a jucat sâmbătă ultimul meci de acasă din acest an, contra celor de la CSMS Iaşi. Jocul a fost câştigat de echipa pregătită de David Asandei cu 5-3 (3-2). Pentru gălăţeni au marcat Ovidiu Tudose, Cătălin Ivan 3 şi Viorel Cojoc
În ultimul meci al anului, United va juca marţi, 9 decembrie, de la ora 17.15, la Odorhei, cu Futsal Klub.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Prima înfrângere în deplasare pentru United

La ultima apariţie oficială din acest an, United a pierdut primul meci din acest sezon în deplasare, pe terenul celor de la FK Odorheiu Secuiesc. Chiar dacă la final tabela a indicat 6-2 (1-1), pe teren diferenţa dintre cele două echipe a fost mult mai mică. Gălăţenii au condus cu 2-1, dar FK Odorheiu a profitat de rătările oaspeţilor şi în cinci minute au revenit şi s-au desprins la 4-2. La acest scor, gălăţenii au scos portarul pentru a ataca în superioritate, dar de marcat au făcut-o gazdele, chiar de două  ori. Pentru United au marcat Viorel Cojoc şi Ovidiu Tudose.
United a aliniat echipa: Petrişor Toniţă - Viorel Cojoc, Ovidiu Tudose, Ivan Jovanovic, Constantin Burdujel; Andrei Crăciun, Andrei Apostol, Cătălin Ivan, Octavian Cireş. Antrenor: David Asandei.
La finalul meciurilor din 2014, United este pe locul 4, cu 28 de puncte.
În primul meci de anul viitor, United va juca pe teren propriu, pe 25 ianuarie, cu CFF Cluj-Napoca.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

United a transferat un câştigător al Cupei Angliei

Echipa gălăţeană de futsal United, aflată pe locul 4 în Liga I, la o distanţă de doar trei puncte de prima clasată, şi-a fortificat lotul pentru ultima parte a campionatului cu un jucător experimentat, component al echipei naţionale a Republicii Moldova. Antrenorul David Asandei a anunţat marţi că s-a semnat contractul cu Alexandru Ghercioglo, un atacant în vârtstă de 30 de ani care începuse sezonul la Progresul Chişinău, campioana Republicii Moldova.

viata-libera.ro

Ultima echipă la care a jucat Alexandru Ghercioglo a fost Progress JLC Chişinău, echipă cu care a participat la  ultimele preliminarii  ale UEFA Futsal Cup, unde a marcat un gol în jocul cu Uni Futsal Blue din Elveţia. În anul 2006, împreună cu echipa  White Bears Londra, formată în mare parte din jucători moldoveni, a câştigat Cupa Angliei la futsal. La începutul anului, între 4 şi 7 ianuarie, a participat împreună cu naţionala Republicii Moldova, în Polonia, la „Four Nation Cup”, turneu amical unde a jucat şi celălalt internaţional moldovean de la United, Constantin Burdujel. În aceste zile, cei doi vor participa împreună cu naţionala Republicii Moldova la un turneu de calificare la Campionatul European.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.