Jump to content

Harakiri cu unghiera


dcp100168

Recommended Posts

S-a înjunghiat cu o unghieră!

Caz șocant și neobișnuit, la Galați. Un bărbat, în vârstă de 70 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență după ce s-a înjunghiat în abdomen cu o unghieră. Bărbatul, cunoscut cu afecțiuni psihiatrice, a fost, se pare, scăpat din ochi pentru câteva clipe și a ajuns la obiectul ascuțit. Până când a fost descoperit de o rudă, septuagenarul apucase să-și facă mai multe răni în burtă și pe piept.

„Când echipajul nostru a ajuns la fața locului, a găsit o persoane de sex masculin, care prezenta mai multe plăgi nepenetrante. A fost transportat la Spitalul de Urgență „Sf. Apostol Andrei”, pentru suturarea rănilor și pentru investigații suplimentare”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanță Galați.

Din fericire, bărbatul nu a reușit să-și provoace răni grave. După ce medicii de la Spitalul de Urgență vor considera că nu mai are nevoie de îngrijiri medicale, el va fi internat la Spitalul de Psihiatrie.

presadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.