Jump to content

ÎPS Casian Crăciun a salvat un subofiţer de la moarte


dcp100168
 Share

Recommended Posts

ÎPS Casian Crăciun a salvat un subofiţer de la moarte

* Arhiepiscopul Dunării de Jos i-a acordat primul ajutor unui bărbat grav rănit într-un accident rutier, produs pe şoseaua care leagă localitatea Măxineni de Brăila

Un eveniment rutier deosebit de grav l-a avut ca protagonist pe Ionel Muşat, un subofiţer al Penitenciarului Brăila. Potrivit surselor oficiale, bărbatul, aflat la volanul unei maşini, cu care se deplasa dinspre Măxineni spre municipiul reşedinţă de judeţ, a vrut la un moment dat să facă o depăşire pentru a trece în faţa unui car încărcat cu fân. În dreptul podului din Latinu a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de o altă maşină, care venea din sens opus, după care s-a răsturnat, căzând de pe şoseaua care este mai înaltă cu circa 10 metri faţă de terenurile adiacente.
Sătenii aflaţi în apropiere au fost cei care au ajuns primii la locul accidentului şi l-au scos pe şoferul grav rănit de sub autoturism. Primul ajutor a venit însă de la IPS Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, care în acel moment trecea prin zonă. Potrivit unor martori, înaltul prelat a coborât în râpa unde se afla rănitul şi i-a acordat primul ajutor până la sosirea ambulanţei, chemată prin 112 de către şoferul Arhiepiscopiei.
Ionel Muşat a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Brăila în stare de comă, medicii de acolo susţinând că pacientul are un traumatism cranio-facial care pune mari probleme şi a cărui evoluţie este incertă.
Evenimentul este acum cercetat de poliţişti, care au deschis un dosar penal. "Din primele cercetări, se pare că şoferul s-a lovit cu maşina într-un cap de pod din localitatea Latinu şi a căzut pe malul râului, accidentându-se grav. Poliţiştii de la Serviciul Rutier au efectuat cercetarea la faţa locului, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală”, a declarat Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Potrivit ziarului "Obiectiv Vocea Brăilei", subofiţerul Ionel Muşat nu ar fi la primul eveniment rutier petrecut pe raza municipiului Brăila. În urmă cu şase ani, bărbatul a provocat un accident, după ce s-a urcat băut la volan şi a rănit o femeie însărcinată în luna a opta şi pe fiul acesteia, în vârstă de opt ani. Poliţiştii au stabilit atunci că subofiţerul de la Penitenciarul Brăila avea o alcoolemie de 1,12 la mie în aerul expirat. Ionel Muşat a rămas fără permis, iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

 

 

Potrivit unor martori, înaltul prelat a coborât în râpa unde se afla rănitul şi i-a acordat primul ajutor până la sosirea ambulanţei, chemată prin 112 de către şoferul Arhiepiscopiei.

 

sufera si asta de nebagare in seama. si-a pus la treaba aparatul propagandist sa mai castige si el ceva procente la incredere. 

Totusi,

medicii de acolo susţinând că pacientul are un traumatism cranio-facial care pune mari probleme şi a cărui evoluţie este incertă.

 

deci inca nu a salvat nicio rata de la inec.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.