Jump to content

Şcoala Gălăţeană? Şcoala Românească? sau Corupţia Gălăţeană


Radu

Recommended Posts

Coruptie si corupti, asta promoveaza scoala Galateana si scoala Romanesca.

Nu cred ca exista elev care sa nu stie cel putin un caz de coruptie din scoala. In multe scoli din Galati, coruptia din scoli este asa de bine instaurata incat elevii considera ca e normal a corupe daca vrei sa traiesti mai bine si daca esti smecher. Unii elevi insa nu au cu ce sa corupa si de aceea marea lor majoritate accepta coruptia in scoala ca normal. Profesorii ? ei considera ca sunt persecutati la nivel national si de ce sa nu le dau dreptate? da, profesorii sunt fortati sa traiasca din coruptie pentru a mentine traditia in invatamantul romanesc instaurata din anii '50 incoace. Nimeni nu face nimic, nimeni nu crede ca poate starpi aceasta coruptie ce a ajuns in situatie de criza nationala.

Daca cunoasteti cazuri de coruptie in scolile galatene, nu ramaneti pasivi ca toti suntem afectati de astfel de situatii. Acum puteti publica nume si fapte pe acest site, Curaj gaini ca nu va taie nimeni.

Stiti cat mai costa un post de profesor in Galati? da un post de director? da un loc la gradinita ? la liceu daca nu aveti pile intrati? sigur ca da , in curte.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Radule... jos palaria pentru ce ai scris... asa e, sistemul de invatamant e corupt, nu chiar atat cat e sistemul medical sau cel juridic, insa e... eu activez in acest sistem si promit sa va informez daca aflu ceva legat de taxe, spagi, etc. Sunt sigur ca ele exista de mult timp, insa personal nu stiu nici un caz, poate pentru ca e si o scoala gimnaziala... in licee si facultati sigur e mai mare coruptia decat intr-o scoala generala

Link to comment
Share on other sites

Caz de coruptie! Un coleg de al meu din clasa a 8-a care era mult mai proist ca mine, abia se taraia cu 5 pe linia de plutire, ramasese si corijent la 2 materii, a luat un loc la un liceu mai bun ca mine de si avea o medie de bac cu 1 punct mai mica ca mine. Era un a in care repartizarea la licee se facea computerizat. Mama mi-a spus ca ii cunoaste pe parintii lui si ca tasu lui umbla cu mita.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.