dcp100168 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 În etapa a III-a, luni, 11 august, ora 21.00, FC Braşov - Oţelul Galaţi (Look Plus)
dcp100168 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Probleme serioase de lot pentru WeissAntrenorul Hans Michael Weiss are primele probleme serioase de lot pentru meciul de luni, din deplasare, cu FC Braşov.Astfel, Gabriel Abraham, Karol Karlik şi Samoel Cojoc vor lipsi cu siguranţă, toţi trei fiind eliminaţi etapa trecută, în jocul contra Concordiei. Dacă primii doi au primit doar o etapă de suspendare, fundaşul dreapta va lipsi cel puţin 3 meciuri, considerându-se că faultul său a fost unul violent, el primind cartonaş roşu direct, deşi avea şi cartonaş galben deja.Cele mai mari probleme sunt în poartă, acolo unde nici Vlasie nu se simte bine, fiind accidentat. Aşadar, vom asista la debutul experimentatului Hotoboc, urmând ca şi Plopeanu să fie păstrat probabil în lot, pentru a fi rezervă.Dacă cehul Karlik va fi înlocuit cel mai posibil de Stelian Cucu, în locul lui Cojoc va intra Mişelăricu, căpitanul evoluând pe acest post şi în trecut, în timp ce în centrul defensivei va debuta slovacul Pecha.Meciul FC Braşov - Oţelul este programat luni, 11 august 2014, de la ora 21.00 şi va fi transmis în direct pe Look Plus.dunareabatrana.ro
dcp100168 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Michael Weiss: Vom merge să câştigăm puncte la BraşovMichael Weiss: “Am analizat jocul de săptămâna trecută şi am ajuns la concluzia că totul a fost împotriva noastră: cartonaş roşu la Abraham, Vlasie a intrat accidentat, Vasile Gheorghe a cerut schimbare, Karol şi Cojoc au fost şi ei eliminaţi. Am avut ocazii bune şi ar fi trebuit să câştigăm lejer. E drept că adversarul nostru era mai omogen, dar noi am jucat mai bine. Am avut şi ghinion că am ratat la ultima fază. Cred că ne vom pune la punct până la următorul joc şi mergem să jucăm fotbal. Atitudinea e pozitivă, am avut antrenamente bune şi intrăm din ce în ce mai mult în formă. Popescu a început să joace la un nivel mai bun, Ivan s-a pus la punct la nivel fizic. Vom merge cu agresivitate să câştigăm puncte la Braşov. Aveam probleme la postul de portar, dar acum îi avem pe Hotoboc şi Plopeanu în plus şi sper să ne ajute.”Ivan Pecha: “Avem nevoie de orice punct de acum înainte, iar la Braşov mergem să câştigăm.”Dan Popescu: “Sperăm să venim cu cele 3 puncte cu toate că am început mai greu acest campionat. Am jucat mereu fundaş stânga, e cam greu pentru mine să joc mijlocaş, dar încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe orice post.”dunareabatrana.ro
dcp100168 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Cornel Ţălnar speră la primele puncte în acest sezon"Stegarii" primesc luni seară vizita Oţelului şi speră la primele puncte în acest campionat, după două etape fără gol marcat. Jucătorii lui Cornel Ţălnar au avut parte şi de veşti bune în această săptămînă, iar dacă marţi au primit salariile pe lunile februarie şi martie, ieri li s-au virat în conturi şi banii pentru aprilie."Meciul cu Oţelul este unul foarte important în perspectiva a ce se va întîmpla în campionat în următoarea perioadă. După eşecurile din primele două etape, mai ales cel de la Giurgiu, a trebuit să plecăm cu toţii capul şi să conştientizăm situaţia în care ne aflăm. Poate am avut şi ghinion să întîlnim cele mai în formă echipe. Faptul că s-au mai rezolvat din problemele financiare bine cunoscute îmi dă încredere că vom avea o cu totul altă atitudine.Galaţiul are 3 jucători suspendaţi, dar nu e foarte relevant acest lucru, pentru că şi îl avem ăîn aceeaşi situaţie pe Vagner, iar Bruno Madeira, Leko şi Liviu Ganea sunt în continuare nerefăcuţi", a decalarat "Ţînţarul".gsp.ro
dcp100168 Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Au făcut deplasarea la Braşov: Dragoş Plopeanu, Dionisie Vlasie, Dumitru Hotoboc - Lucian Murgoci, Dan Popescu, Enes Sipovic, Constantin Mişelăricu, Andrei Miron, Ivan Pecha, Silviu Ilie, Alexandru Zaharia, Stelian Cucu, Vasile Gheorghe, Marcel Avdic, Paulinho, Alexandru Tudorie, Cristi Cristea, Serkan Ciftci şi Cosmin Stoian.
dcp100168 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Oţelul, în căutarea primelor puncte* Echipa gălăţeană va juca în deplasare cu FC Braşov, în cadrul etapei a treia, fără trei dintre titularii acestui început de sezonFC Oţelul întâlneşte astăzi o echipă care a început campionatul la fel de neconvingător ca formaţia gălăţeană, fără nici un punct scos din primele două runde, astfel că se conturează un duel direct între cele două pentru evitarea retrogradării, ipoteză care face ca miza meciului din această seară să fie una foarte ridicată. Oţelul se prezintă la acest joc în condiţii nu tocmai favorabile, cu probleme importante de lot. În urma eliminărilor din etapa trecută, sunt suspendaţi portarul Gabriel Abraham, fundaşul dreapta Samoel Cojoc şi mijlocaşul Karol Karlic. În plus, portarul Vlasie, care începuse sezonul ca titular, este în continuare accidentat, astfel că se fac eforturi pentru a-l legitima în cursul zilei de astăzi pe Dumitru Hotoboc. Dacă nu se va reuşi, unica variantă pentru postul de portar este Dragoş Plopeanu, fost la Rapid II, care a fost legitimat săptămâna trecută după ce iniţial venise în probe dar nu fusese oprit în lot.Chiar şi în aceste condiţii, Michael Weiss, antrenorul Oţelului, este optimist în privinţa partidei din această seară. „Este o competiţie strânsă pentru noi, trebuie să fim atenţi. Este un drum lung şi dificil şi important e că atitudinea echipei este una pozitivă. Sunt optimist, căci în această săptămână s-a lucrat foarte bine la antrenamente, avem o stare de spirit bună şi putem să sperăm la obţinerea unui rezultat bun la Braşov”, a declarat Michael Weiss.Acelaşi optimism l-a arătat şi fundaşul Ivan Pecha, cel care este foarte posibil să debuteze la Oţelul cu ocazia acestei partide, slovacul spunând că este nevoie să se obţină toate cele trei puncte, nu doar un egal. „Am încredere că posibilul meu debut la Oţelul va coincide cu un succes al echipei. Mergem la victorie la Braşov, pentru că este singura cale, sunt importante cele trei puncte. Avem un campionat strâns, cu şase echipe care vor retrograda, avem nevoie de fiecare punct, iar la acest meci, de toate cele trei”, a spus Pecha.Şi cei de la FC Braşov spun că meciul este foarte important, aşteptându-l cu o stare de spirit ceva mai bună faţă de precedentele două din acest sezon, după ce fotbaliştii şi-au primit o parte din salariile restante. „Meciul cu Oţelul este unul foarte important în perspectiva a ce se va întâmpla în campionat în următoarea perioadă. După eşecurile din primele două etape, mai ales cel de la Giurgiu, a trebuit să plecăm cu toţii capul şi să conştientizăm situaţia în care ne aflăm. Poate am avut şi ghinion să întâlnim cele mai în formă echipe. Faptul că s-au mai rezolvat din problemele financiare bine cunoscute îmi dă încredere că vom avea o cu totul altă atitudine”, a declarat Cornel Ţălnar, antrenorul FC Braşov.Meciul FC Braşov - Oţelul se va juca de la 21,00 şi va fi televizat de postul Look Plus.viata-libera.ro
dcp100168 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 ECHIPE PROBABILE:FC BRAŞOV: Iacob - Străuţ, Machado, Santos, Serginho - Aganovic, Munteanu - Constantinescu, Grigorie, Enceanu - Buga.OŢELUL: Plopeanu - Mişelăricu, Sipovic, Pecha, Popescu - S.Ilie (Cucu), Gheorghe - Avdic, Paulinho, Zaharia - Tudorie.Partida va fi condusă de către o brigadă care îl va avea la centru pe Istvan Kovacs (Carei), asistat de către Miklos Nagy (Cluj-Napoca) şi Vasile Marinescu (Bucureşti), în timp ce rezervă va fi Iulian Dima (Bucureşti).
dcp100168 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Un meci tipic de Liga a II-a, foarte slab din toate punctele de vedere, probabil derbiul de la anul... FC Braşov - Oţelul Galaţi 1-1Formaţia FC Braşov a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Oţelul Galaţi, în etapa a treia a Ligii I. Pentru FC Braşov a marcat Constantinescu, în minutul 77, iar pentru Oţelul a înscris Zaharia '11 (penalti).0-1: Alexandru Zaharia transformat o lovitură de la 11 metri, acordată după un fault al lui Cătălin Munteanu asupra lui Advici.1-1: centrare Păun şi Constantinescu a marcat cu capul de la 7 metri.FC Braşov: Fl. Iacob - Străuţ, R. Machado, Diogo Santos, Serginho- Enceanu (Păun '65), Aganovici (Leko '84), C. Munteanu, M. Constantinescu - C. Cristea (Buga '34) - Grigorie. Antrenor: Cornel ŢălnarOţelul Galaţi: Plopeanu - Mişelăricu, Sipovici (Miron '46), Pecha, Murgoci - D. Popescu (Stoian '67), V.Gheorghe (Ciftici '61), Advici, S. Cucu, Zaharia - Tudorie. Antrenor: Michael WeissCartonaşe galbene: Zaharia '40, Murgoci '65, '82, Plopeanu '86. Cartonaşe roşu: Murgoci '82Arbitri: Istvan Kovacs - Miclos Nagy, Vasile Marinescu - Iulian Dima. Observatori: Aron Huzu, Marin PetracheÎn minutul 66 meciul a fost întrerupt pentru câteva momente, din cauza scandărilor suporterilor.
dcp100168 Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Michael Weiss: „A fost un egal norocos”Cu patru debutanţi în Liga I, Oţelul a scos primul punct din acest sezon, după egalul, 1-1, pe terenul celor de la FC Braşov. Dragoş Plopeanu, Stelian Cucu, George Miron şi Cosmin Stoian sunt cei patru fotbalişti care au jucat la Braşov primul lor meci în prima ligă.La finalul partidei, Michael Weiss, antrenorul formaţiei gălățene, a recunoscut că echipa sa a obţinut cu noroc acest punct: „Sunt fericit pentru acest rezultat. A fost un egal norocos. Am avut şi o eliminare care ne-a afectat. Nu am evoluat deloc bine în seara aceasta, dar am obţinut primul punct în campionat. Nu am reuşit să păstrăm mingea, dar acest lucru s-a petrecut pentru că am avut multe absenţe. Sunt foarte mulţumit de portarul Plopeanu.” presadegalati.ro
Recommended Posts