Jump to content

Bărbat ucis de zidul prăbuşit peste el


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat ucis de zidul prăbuşit peste el
Un bărbat de 49 de ani din comuna gălățeană Fârțănești a murit, azi, în jurul orei 12.00, după ce zidul pe care îl consolida s-a prăbușit peste el. Bărbatul începuse încă de dimineață să sape la perete. Intenționa să-i facă o centură și pentru asta a săpat la fundație. Nu și-a imaginat nicio clipă că zidul era șubrezit și, tocmai din acest motiv, nu a chemat alți muncitori în ajutor. La un moment dat, peretele a cedat și bucăți uriașe l-au îngropat de viu pe om.

Zgomotul le-a făcut pe rude să iasă din casă, iar când au văzut nenorocirea au sunat de urgență la 112. Deși un echipaj de la Ambulanță a ajuns în scurt timp la fața locului, medicii nu au mai putut decât să constate decesul. „Un echipaj de la Serviciul nostru s-a deplasat la locuința bărbatului, dar acesta suferise leziuni incompatibile cu viața și se instalase deja decesul”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanță Galați.

presadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.