Jump to content

Trupa Andre s-a reunit la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Trupa Andre s-a reunit la Galaţi

Trupa Andre, cel mai cunoscut duo feminin din ultimii ani de pe plaiurile mioritice, s-a reunit într-un concert susţinut la Galaţi. Cele două Andree au cântat împreună la Festivalului Mix Music Evo 2014.

În urmă cu puţin timp, duo-ul dance ce a bătut toate recordurile de popularitate în showbiz-ul românesc, Andreea Antonescu şi Andreea Balan, adică Andre, s-a reunit pe scena Festivalului Mix Music Evo 2014( Faleza din Galaţi).

Cele două Andree au reuşit să cucerească din nou publicul împreună. Pe scena s-a aflat şi micuţa Siena, fiica Andreei Antonescu a cărei naşă este Andreea Balan.

libertatea.ro
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Trupa Andre se reuneşte. "Căutăm nişte piese cu care să ne surprindem fanii"

Concertul recent de la Galaţi, la care Andreea Antonescu a fost invitata Andreei Bălan pe scenă se pare că nu a fost doar un moment artistic dedicat publicului. Cele două cântăreţe au planuri mari împreună şi vor să reunească trupa cu care s-au consacrat în adolescenţă.

"Andre este proiectul meu de suflet. Nu mi-e ruşine să recunosc asta. Probabil că şi Andreea simte la fel. Am discutat cu ea pe această temă. Vrem să găsim o modalitate cu care să avem măcar succesul de atunci. Căutăm nişte piese cu care să ne surprindem fanii", a spus Andreea Antonescu.

Cântăreaţa şi-a amintit cât de bine se înţelegeau cele două tinere, dar şi cum au ajuns să se despartă. "După multe concerte şi oboseală acumulată, nu am vrut sa mai aud de Andreea şi nici ea de mine. Era clar ca fiecare îşi dorea o carieră solo, ceea ce s-a şi întâmplat. Dacă ar fi să port ceva din ce aveam atunci nu aş renunţa la sandalele cu platformă, pentru că eu sunt micuţă de înălţime şi cred că aş putea chiar şi părul şi mi-l fac ca în adolescenţă. Eu cu Andreea încercăm să colaborăm. Fiica mea se înţelege foarte bine cu ea. Chiar a venit cu o grămadă de cadouri de la ea şi mi-a spus «Naşa este perfectă». Ţinutele de scenă ale Andreei sunt modficate după dimensiunile Siennei, ceea ce pentru ea înseamnă foarte mult", a adăugat Andreea Antonescu.

ziaruldeiasi.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.