Jump to content

Tânăr electrocutat mortal din cauza unei pompe defecte


dcp100168

Recommended Posts

Tânăr electrocutat mortal din cauza unei pompe defecte

Tragedie în localitatea Malu Alb. Un echipaj al Ambulanţei şi echipajul medical al elicopterului SMURD au încercat minute în şir, în van, să salveze viaţa unui tânăr în vârstă de 19 ani care se electrocutase. Se pare că totul a pornit de la o pompă de apă acţionată electric. Un fir electric al acesteia se pare că nu era izolat. Defecţiunea fusese observată cu două zile înainte de nenorocire chiar de tatăl bărbatului de 19 ani. Acesta se electrocutase, dar foarte puţin. Atunci i-a spus fiului de 19 ani să nu mai umble la pompă, că e defectă şi să aştepte să fie reparată. Tânărul de 19 ani fie a uitat, fie a ignorat sfatul tatălui. Numai că atunci când a dat să pornească pompa, a căzut la pământ electrocutat.

„Un echipaj al serviciului Judeţean de Ambulanţă Tecuci a ajuns la locul accidentului. Imediat au început manevrele de resuscitare. În sprijin a fost chemat şi elicopterul SMURD, iar echipajul acestuia a continuat aceste manevre. Din păcate inima tânărului nu a mai pornit”, a declarat dr. Mihai Polinschi, director Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

presagalatibraila.com
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.