Jump to content

Bărbat găsit mort într-o fântână


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat găsit mort într-o fântână

Operaţiune amplă de salvare cu final tragic la Băleni. Pompierii gălăţeni au fost chemaţi pentru a scoate dintr-o fântână un bărbat în vârstă de 48 de ani.

„În urma unei curse contra cronometru, un efectiv format dintr-o autospecială şi 4 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri a acţionat cu scripetele din dotare şi cordiţe de salvare pentru a coborî în fântâna adâncă de 25 metri. Puţul nu era folosit, iar pereţii umezi de pământ făceau ca spaţiul de manevră să fie dificil şi riscând surparea unor porţiuni din perete. Reziduurile existente pe fundul fântânii de mare adâncime, nu ofereau aer suficient salvatorului, fapt care a impus folosirea aparatului de respirat pentru a-l aduce pe bărbat la suprafaţă”, a precizat plt. Dan Ionaşcu, ISU Galaţi.

Din păcate salvatorul a constatat că persoana căzută nu era conştientă. A asigurat bărbatul cu centura de siguranţă, de care a ataşat două corzi şi a dat semnalul pentru ridicarea persoanei, după care a ieşit, la rândul său, din fântână. Există suspiciuni că bărbatul s-ar fi sinucis, dar poliţia continuă investigaţiile.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.