Jump to content

Şofer băut, prins de poliţişti după o urmărire de 40 kilometri


dcp100168

Recommended Posts

Şofer băut, prins de poliţişti după o urmărire de 40 kilometri
Un şofer băut din Galaţi, care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor vasluieni pentru un control de rutină, a fost prins după o urmărire pe o distanţă de 40 de kilometri, bărbatul susţinând că pentru a scăpa de oamenii legii a condus chiar şi cu 190 de kilometri la oră.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, gălăţeanul în vârstă de 34 de ani, care conducea un autoturism Mercedes în municipiul Vaslui, a refuzat să oprească la semnalele agenţilor de la Poliţia Rutieră, pentru un control de rutină, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Astfel, poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului cu autospeciala de serviciu, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.
După ce a încercat să scape de oamenii legii conducând pe mai multe străzi din Vaslui, şoferul a ieşit din oraş, parcurgând 25 de kilometri, până în localitatea Târzii. Ulterior, gălăţeanul a ieşit şi din această localitate, revenind pe drumul naţional spre municipiul Vaslui, moment în care poliţiştii au solicitat sprijinul colegilor care, în cele din urmă, au reuşit să-l blocheze în localitatea Băcăuani, după o urmărire de peste 40 de kilometri.
”Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicat de aparat fiind de 0,83 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În aceste condiţii, bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat acest lucru. Poliţiştii i-au luat şoferului permisul de conducere în vederea efectuării de cercetări în dosarul penal întocmit pentru refuz de prelevare de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.
Poliţiştii vasluieni nu au reuşit să înregistreze viteza de deplasare a autoturismului condus de gălăţean, însă şoferul a spus că a condus chiar şi cu 190 de kilometri la oră când era urmărit de maşina Poliţiei.

gandul.info

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.