Jump to content

Oţelul - FC Botoşani 0-1


dcp100168

Recommended Posts

Liga Profesionistă de Fotbal a decis programul partidelor din etapa a IV-a a Ligii I. Astfel, meciul dintre Oţelul şi FC Botoşani se va disputa duminică, 17 august, începând cu ora 19.00. Jocul va fi transmis de Dolce Sport şi Look Plus.

Link to comment
Share on other sites

Grozavu, cu gândul la Oţelul: "Nu plecăm cu prima şansă"

Gruparea locală întâlneşte duminică echipa Oţelul Galaţi, într-un meci ce se va disputa în deplasare, de la ora 19:00. Stafful tehnic susţine că FC Botoşani va avea o presiune pe umeri, în condiţiile în care, după rezultatul pozitiv cu Astra, toate vocile susţin că botoşănenii pleacă cu prima şansă.

Leo Grozavu a declarat că în fotbal echipa cea mai bună îşi arată valoarea pe teren, la momentul jocului. ”Avem un singur joc pe care l-am pregătit, cel de la Galaţi, meci important, ca toate celelalte. Va fi o partidă dificilă, prin prisma faptului că avem de recuperat puncte la adevăr. Ştim cu toţii că nici echipa de la Galaţi nu a început bine campionatul, dar sunt în revenire, au obţinut un punct în ultimul lor joc, care a dătător de moral pentru ei. Mai mult ca sigur, ne aşteaptă o partidă dificilă”, a declarat Leo Grozavu, antrenor principal FC Botoşani.
Tehnicianul a mai menţionat că a încercat să le transmită jucătorilor cât de importantă este continuitatea rezultatelor favorabile, în condiţiile în care FC Botoşani se situează pe minus la clasamentul adevărului. ”Există pericolul ca noi să intrăm puţin mai relaxaţi. Dacă vom trata meciul cât se poate de serios, sigur că la final putem fi siguri că vom fi cei care ne vom bucura. Dacă vom trata jocul serios, avem şanse, dacă nu, atunci avem o mare problemă”, a mai spus Leo Grozavu.
Cu excepţia lui Sebastian Ianc, eliminat cu roşu la meciul cu Astra, nu există nici un jucător indisponibil la FC Botoşani.

botosaneanul.ro

Link to comment
Share on other sites

“Toată lumea spune că plecăm cu prima şansă la Galaţi”

Înainte de Oţelul - FC Botoşani, antrenorii celor două formaţii au vorbit despre meciul care se va diputa mâine cu începere de la ora 19.00. Tehnicianul german Michael Weiss şi-ar dori mai multă agresivitate din partea elevilor săi pentru ca Oţelul să poată obţine prima victorie din noul campionat. De partea cealaltă, antrenorul botoşănenilor, Leo Grozavu, nu vede cu ochi buni faptul că toată lumea consideră că echipa sa e favorită în meciul de la Galaţi.

Michael Weiss: „Meciul cu FC Botoşani reprezintă o bună şansă de a obţine prima noastră victorie. Revin toţi jucătorii care au lipsit la jocul cu Braşov, cu excepţia lui Cojoc. Trebuie să fim mai incisivi, să încercăm mai multe acţiuni ofensive în terenul advers.”

Leo Grozavu: “Este o presiune din punctul meu de vedere pentru că toată lumea spune că plecăm cu prima şansă la Galaţi. Nu ştiu dacă plecăm cu prima şansă şi nu știu ce înseamă prima şansă. Suntem pe minus în clasamentul adevărului, avem nevoie să recuperăm acele puncte pe care le-am pierdut în prima etapă şi sigur că vom încerca să facem acest lucru chiar de la primul joc care este în deplasare.”

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul Galaţi - FC Botoşani 0-1

Formaţia Oţelul Galaţi a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Martinus, în minutul 64, cu un şut la care mingea l-a păcălit pe portarul Plopeanu.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 84, când a fost eliminat Miron pentru o intervenţie la Martinus.

Oţelul Galaţi: Plopeanu - Mişelăricu, Pecha (Paulinho '82), Miron, Popescu - Cucu, Karlik - Avdici (Gheorghe '58), Cristea, Zaharia - Tudorie (Ciftci '75). Antrenor: Michael Weiss.

FC Botoşani: Curileac - Patache (Homei '23), Ngadeu, Tincu, Oltean - Croitoru, Danci, Vaşvari, Axinte - Batin (Ivanovici '81), Hadnagy (Martinus '46). Antrenor: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Mişelăricu '59, Popescu '72, Gheorghe '83 / Danci '45+2, Croitoru '83, Ivanovici '87. Cartonaş roşu: Miron '84

Arbitri: Radu Petrescu - Ovidiu Artene, Bogdan Gheorghe - Florin Miron. Observatori: Constantin Stefan, Iulius Nemţeanu

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Link to comment
Share on other sites

Weiss, contestat vehement de fanii Oţelului

* Majoritatea suporterilor roş-alb-albaştri a cerut demisia antrenorului german după eşecul de acasă cu FC Botoşani

Oţelul a bifat un nou meci cu joc dezamăgitor şi totodată o nouă înfrângere, 0-1 duminică cu FC Botoşani. Bilanţul după patru etape este jalnic, un singur punct, iar puţinii suporteri care au mai rămas alături de echipă şi-au consumat răbdarea cerută de antrenorul Michael Weiss la începutul sezonului. De altfel, tehnicianul german a fost aprig contestat de public, atât în timpul meciului, la stadion, cât şi după, în mediul online. De la Peluză s-a scandat numele lui Dănuţ Oprea, mesaj clar transmis de galerie că l-ar dori pe fostul jucător al Oţelului în locul tehnicianului german.
A urmat declaraţia lui Michael Weiss de la finalul meciului, care a inflamat şi mai mult spiritele. “Prima repriză a fost decentă, am avut ocazii. Apoi Marcel (n.r. – Avdic) s-a accidentat, Gheorghe și Cristea au avut acea ocazie uriașă de a înscrie, după care am primit gol. Băieții au pus în practică tot ce au acumulat la antrenamente, dar, cu mici excepții, au clacat și nu au putut ține ritmul timp de 90 de minute. Totuși, tendința este pozitivă, se poate observa o evoluție în cadrul echipei și, dacă avem liniște, timp de lucru, putem construi în continuare. Nu suntem fericiți, dar nu suntem nici retrogradați deja. Să ne panicăm acum e cea mai mare greșeală pe care o putem face", a spus Weiss.
Această declaraţie, publicată pe contul echipei de pe Facebook, a amplificat iritarea fanilor, manifestată din plin în mediul online. “Ce tendinta pozitivă? Ce au pus in practică? Cel mai indolent antrenor (…), să plece în Filipine şi să ne lase!”, a comentat Bogdan Creţu. “Trec etapele şi noi rămânem doar cu tendinţa pozitivă”, a replicat şi Bogdan Codreanu, în timp ce Adrian Crihană şi-a exprimat nemulţumirea într-un singur cuvânt: “Demisia!”.
La fel de vehement, a fost şi Mihai Manău, cunoscut în comunitatea fanilor Oţelului şi pentru articolele sale de pe site-ul suporterilor www.dunareabatrana.com. “Aşa zisul antrenor ştie câte echipe retrogradează anul ăsta??? E atât de sărac şi slab încât face tot ce poate să mai stea măcar o etapă, să mai încaseze măcar un salariu...Auf Wiedersehen, Herr!”
Weiss a mai fost taxat şi pentru un episod petrecut imediat după meci, când jucătorii au stat minute bune să discute cu cei din tribune, moment în care antrenorul nu le-a fost alături. “După acest meci antrenorul Michael Weiss trebuie să-și dea demisia! Anul trecut, când echipa juca prost, antrenorul Lienen venea la suporteri și-și cerea scuze. Weiss nici măcar nu are curajul să dea ochii cu suporterii”, a fost unul dintre comentariile de pe www.viata-libera.ro, semnat Alehandra.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.