Jump to content

Principele Nicolae, vânat de o studentă din Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Principele Nicolae, vânat de o studentă din Galaţi
* E mort dupa mine şi nu credeam că o să reuşesc atât de repede

Principele Nicolae a devenit o prada buna pentru multe femei care au pregatit strategii de a se apropie de el prin orice mijloace. Doar una sustine insa ca a si reusit!

„Veronica, care este din Galati si stabilita in Bucuresti, si-a propus de mult timp sa puna mana pe principele Nicolae. Nu m-am gandit ca se va intampla asta. Dar, stupoare! Saptamana trecuta mi-a spus ca principele va participa la Bran, la un curs de Supraveghetori si Evaluatori, si ca s-a inscris si ea, pentru ca vrea cu orice pret sa puna mana pe el", a povestit o sursa pentru Cancan.ro.

Studenta a scos toate ‚armele" din dotare si a reusit sa se apropie de inima principelui.

„Pe tot parcursul sederii ei la curs m-a bombardat cu sms-uri prin care imi transmitea tot ce se intampla. „ Misiune indeplinita", „Sunt extrem de fericita ca Nicolas imi trimite sute de mesaje", „Suntem la focul de tabara si ne scriem mesaje incontinuu. E mort dupa mine si nu credeam ca o sa reusesc atat de repede!", ‚N-ai sa crezi! Numarul lui de telefon contine grupul de cifre care mi-a purtat noroc 870", a povestit aceeasi sursa.

romaniatv.net

Link to comment
Share on other sites

Ce porcarie mai e si asta??? Io am primit ieri o scrisoare de la Mircea cel Batran si-un colet cu un ghiul de la Brancoveanu!
Iar imparateasa Victoria m-o invitat la un ceai, acu' vreo douj de ani...Se pune?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.