Jump to content

CSMS Iaşi - Oţelul Galaţi 0-0

dcp100168

Recommended Posts

• 2 weeks later...

"Vrem victoria la Iaşi!"

Echipa noastră e cu gândul la victorie înaintea meciului cu CSMS Iaşi, din etapa a V-a a Ligii I. “Ţinând cont că n-am reuşit încă să câştigăm niciun meci, jocul de la Iaşi este crucial pentru noi. Trebuie să demonstrăm că avem mai mare nevoie de puncte. Wesley este un adversar foarte periculos, dar sper ca eu să fiu cel care se bucură la final”, a declarat căpitanul nostru, Constantin Mişelăricu, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Stadionul Oţelul înaintea deplasării la Iaşi.

“Ne concentrăm pe abordarea tactică a următorului meci. Vrem să fim puternici, să rezistăm 90 de minute şi să luăm puncte”, a afirmat, în cadrul aceleiaşi conferinţe, antrenorul principal al echipei noastre, Michael Weiss.

La întâlnirea cu jurnaliştii a participat şi directorul executiv al clubului, Remus Pascu. Acesta a vorbit despre necesitatea producerii unei schimbări la echipă. “Oţelul ar trebui să arate la Iaşi o schimbare de atitudine care să se vadă inclusiv pe teren, o motivaţie în plus şi un joc consistent. (…) Noi i-am acordat toată încrederea antrenorului Weiss, am avut discuţii constructive. E un om profesionist, care ştie multe despre fotbal. Cerem însă mai multă implicare şi determinare! Nimeni nu a blamat scorul sau faptul că s-a pierdut un meci, ci modul în care au fost pierdute punctele. Ne vom gândi foarte serios la ce e de făcut”, a declarat Pascu.

Meciul CSMS Iaşi - FC Oţelul Galaţi, din etapa a V-a a Ligii I, se va disputa luni, 25 august 2014, de la ora 18:30, pe Stadionul “Emil Alexandrescu” din Iaşi. Partida va fi televizată de Look TV.

fotbalclubotelul.ro

Miron şi Cojoc sunt suspendaţi

Oţelul joacă luni, de la ora 18.30, în deplasare la CSMS Iaşi, iar staff-ul tehnic întâmpină în continuare probleme de lot. Samoel Cojoc este suspendat, el ispăşindu-şi ultima dintre cele trei etape de stat pe bară. În schimb avem o nouă pedeapsă pentru cartonaş roşu, George Andrei Miron urmând să rămână în tribună timp de două runde, după eliminarea directă din meciul cu FC Botoşani. De asemenea, fundaşul central a primit şi o amendă de 3.000 de lei din partea LPF. Mai mult, clubul Oţelul a anunţat prin vocea antrenorului Michael Weiss că jucătorii care încasează cartonaşe roşii vor fi penalizaţi financiar la nivel intern. Acestă măsură survine în urma faptului că în ultimele 3 etape Oţelul a avut 5 oameni eliminaţi!
Revenind la lot, echipa noastră şi-a rezolvat abia înaintea etapei a 5-a criza portarilor. În acest moment, Hotoboc, Plopeanu, Abraham şi Vlasie sunt valizi din toate punctele de vedere, cele mai mari şanse de a fi titular la Iaşi avându-le primul din listă.
Marcel Avidc este incert, el ieşind accidentat la partida cu FC Botoşani şi rămâne de văzut dacă mijlocaşul poate juca la Iaşi.

La capitolul reveniri îl avem pe Lucian Murgoci, care şi-a ispăşit etapa de suspendare după eliminarea de la Braşov.
Benjamin Onwachi nu mai face parte din lotul formaţiei noastre şi trebuie precizat că administratorul special Lucian Ciofoaia a anunţat că jucătorul de culoare nu şi-a mai dorit să rămână la Oţelul, precizând totodată că nu era o problemă faptul că fotbalistul era  extracomunitar, aşa cum anunţase şeful departamentului de scouting, Andrei Rusu.

dunareabatrana.ro

CSMS Iaşi - Oţelul, azi, ora 18.30 (Look TV)

Oţelul se deplasează la Iaşi de pe ultimul loc al clasamenului, fiind într-o postură greu de imaginat în urmă cu doar câţiva ani. Nici echipa din “capitala Moldovei” n-o duce foarte bine, având doar cu un punct mai mult peste Oţelul înaintea acestei etape, dar la fel ca trupa noastră nici ieşenii nu se pot lăuda cu vreo victorie. Cu toate acestea, formaţia noastră e văzută ca victimă sigură de către casele de pariuri, în faţa unei nou-promovate care şi-a permis să transfere jucători precum Wesley - cel mai prolific străin din istoria campionatului nostru - sau Grahovac - portar campion cu Oţelul în 2011!

Dacă duelurile dintre ieşeni şi gălăţeni au fost destule şi mai ales la nivel de suporteri, trebuie precizat din start că CSMS nu împarte palmaresul cu defuncta Politehnica Iaşi, aşadar nu putem vorbi de tradiţie. Oţelul s-a întâlnit cu echipa fondată în 2010 doar de două ori, în sezonul 2012-2013, când echipa noastră s-a impus cu 2-1 la Iaşi, pentru a pierde surprinzător cu 3-0 la Galaţi, în faţa unei formaţii ce avea să retrogradeze la final.
Pentru partida de la Iaşi, Michael Weiss are probleme în alcătuirea echipei de start. George Andrei Miron şi Samoel Cojoc sunt suspendaţi, în timp ce Mişelăricu, Pecha sau Avdic sunt incerţi. De asemenea, Benjamin Onwachi nu mai face parte din lotul formaţiei noastre. De partea cealaltă, Marius Lăcătuş nu se va putea baza pe serviciile jucătorilor Bole și L.Mihai care sunt accidentați, dar nici pe Mitic (suspendat).

ECHIPE PROBABILE
CSMS Iaşi: Caparco - Voicu, Cr. Munteanu, Mihalache, Vladu - Ciucur, Olah, Creţu, Bosoi - Pălimaru, Wesley.
OŢELUL: Hotoboc - Mişelăricu, Sipovic, Pecha, Popescu - Avdic, St.Cucu, Karlik, Zaharia - Ciftci, Tudorie.

DECLARAŢII ÎNAINTE DE MECI
Remus Pascu: “Oţelul ar trebui să arate la Iaşi o schimbare de atitudine care să se vadă inclusiv pe teren, o motivaţie în plus şi un joc consistent. Nu ascundem faptul că suntem profund dezamăgiţi. Nu neapărat de rezultate, eram conştienţi că nu se pot face minuni. Lipsa de valoare a jucătorilor, chiar dacă eu nu cred că există aşa ceva, poate fi compensată cu disciplină şi ambiţie, aşa cum era la Dorinel Munteanu. Nu putem să mergem cu ochii închişi în fântână. Putem apela şi la schimbări. Suntem dezamăgiţi, poate e şi vina noastră. Vom încerca să luăm toate măsurile reale şi oportune pentru ca băieţii să arate că vor şi pot să rămână în Liga I. Noi i-am acordat toată încrederea antrenorului Weiss, am avut discuţii constructive. E un om profesionist, care ştie multe despre fotbal. Cerem însă mai multă implicare! Nimeni nu a blamat scorul sau faptul că s-a pierdut un meci, ci modul în care au fost pierdute punctele.”

Michael Weiss: “E un meci cu presiune pentru noi la Iaşi, avem nevoie de puncte. Trebuie să ne întoarcem măcar cu un punct, dar în principiu trebuie să facem faţă jocului de 90 de minute, nu doar 60, cum s-a întâmplat până acum. Având în vedere ce se întâmplă la club, e greu să lucrezi la mentalul jucătorilor. Am avut o cină de team building, a fost frumos, am discutat, am încercat să ne detaşăm de probleme. Trebuie să-i aducem cu mintea la fotbal, jucătorii au dovedit că au spirit, acum avem nevoie şi de rezultate. Suntem într-o formă bună, toată lumea cere rezultate, suntem într-o situaţie dificilă, dar sunt convins că vor veni şi rezultatele. Sunt convins că nu mai avem probleme fizice. Nu ştiu dacă e un meci capital pentru mine, asta trebuie să întrebaţi conducerea. Eu stau la dispoziţia clubului, dar sunt adeptul consistenţei. Ce sens are să schimbăm antrenorul după 6 săptămâni. Dacă pierzi 10 meciuri la rând atunci pot să inţeleg. Depinde de conducători acum...”

Marius Lăcătuş (antrenor CSMS Iaşi): “Este un joc la fel de important ca și celelalte de până acum sau ca cele care urmează. Sper ca luni să avem un joc bun pe toată durata partidei, nu cum s-a întâmplat la Giurgiu. Au fost ceva probleme de concentrare, avem nevoie de continuitate în joc. Avem nevoie de cele 3 puncte și vom da totul pentru a le obține. Este o situație dificilă în ceea ce îi privește pe Liviu Mihai și pe Bole. Din păcate durerile persistă și nu ne putem baza pe ei în viitorul apropiat. Trecuseră la antrenamente normale, dar durerile au revenit și nu putem risca. Sper ca după pauza competițională să avem tot lotul la dispoziție și jocul poate arăta altfel.”

dunareabatrana.ro

Ce ocazii au avut Ciftci şi Stoian...

CSMS Iaşi - Oţelul 0-0

Formaţia CSMS Iaşi a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Oţelul Galaţi, în etapa a cincea a Ligii I.

CSMS Iaşi: Grahovac - Voicu, Mihalache, Munteanu, Vladu - Novac (Creţu '66) - Bosoi, Dedu (Olah '58), Wesley, Ciucur (Călugăru '77) - Pălimaru. Antrenor: Marius Lăcătuş

Oţelul Galaţi: Plopeanu - Marus, Karlik, Sipovici, Popescu - Cucu, V. Gheorghe (Adăscăliţei '59) - Zaharia, Cristea (Ciftci '63), Murgoci - Tudorie (Stoian '79). Antrenor: Michael Weiss

Cartonaşe galbene: Vladu '32 / Murgoci '45, Stoian '85, Zaharia '90+2

Arbitri: George Găman (central) - Dragoş Iliescu, George Neacşu (asistenţi) - Iulian Dima (rezervă). Observatori: Ioan Onicaş, Paul Cazan

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, între care şi aproximativ 20 fani ai Oţelului.

Weiss, mulţumit de rezultat: "Iaşiul a pus presiune, dar până la urmă a ieşit bine pentru noi"

Antrenorul Oţelului Galaţi, Michael Weiss, a declarat, luni seară, că este mulţumit de remiza cu formaţia CSMS Iaşi, subliniind că a fost nevoit să folosească în acest meci jucători de la echipa a doua, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Vreau să-i felicit pe jucători pentru prestaţia din această seară. În condiţiile în care am avut cinci-şase absenţi, am fost nevoit să aduc jucători tineri de la echipa a doua. Echipa gazdă a pus presiune pe noi, şi-a creat câteva ocazii, dar până la urmă a ieşit bine pentru noi. Noi avem mulţi jucători tineri, care sperăm să crească prin aceste jocuri, însă dacă nu vom reuşi să rezolvăm problema financiară, ne va fi dificil sau aproape imposibil să rămânem în prima ligă", a declarat Weiss.

prosport.ro