Jump to content

Recommended Posts

Posted

A dispărut Salif Nogo

Conducerea FC Otelul Galati va face luni, 16 iunie, diligentele pentru suspendarea fundasului Salif Nogo, care nu s-a prezentat la lot pentru pregatirile sezonului 2008-2009. Conform documentelor semnate cu FC Otelul in ianuarie 2006, Nogo ar fi urmat sa intre in ultimele sase luni de contract pe data de 1 august 2008.

Marius Stan, directorul general al FC Otelul, a declarat: "Inainte de vacanta i-am facut o propunere foarte interesanta lui Salif, el si-a dat acordul sa-si prelungeasca sederea la Galati, dar a evitat sa semneze. Mi-a zis ca o va face dupa ce va reveni din vacanta. Acum nu mai este de gasit si am inteles ca ar da probe de joc nu stiu pe unde. Este pacat ca a procedat astfel, banuiesc ca a fost sfatuit de cineva si este un sfat foarte prost. Vom solicita suspendarea lui si vom cere si daune morale in cuantum de un milion de euro! De asemenea, este clar ca pe la Galati nu mai are ce cauta!"

http://www.otelul-galati.ro/stire.php?id=985

Posted

A apărut Nogo :d

La o zi după ce Oţelul a anunţat că cere daune de un milion de euro pentru "dezertare", ieri Nogo a dat semne de viaţă şi astăzi ajunge în cantonament. După ce duminică Marius Stan, directorul general de la Oţelul, anunţa ca va face demersurile necesare pentru suspendarea fundaşului Salif Nogo şi ameninţa că va cere daune morale de un milion de euro, ieri jucătorul din Burkina Faso a dat primul semn de viaţă. Nogo, care mai are contract cu Oţelul până în ianuarie anul viitor, va ajunge astăzi în ţară şi va pleca direct la Poiana Braşov, acolo unde echipa se află în cantonament. "Ne-a explicat că a avut probleme, şi-a pierdut telefonul, în agenda căruia avea numerele noastre plus biletul de avion, iar numărul de telefon pe care îl aveam noi de acolo nu era de la locuinţa lui. Ne-a spus că doar din această cauză nu a ajuns la timp şi că nu se pune problema să nu mai vrea să joace la Oţelul. Mâine (n.r - marţi) va fi aşteptat de cineva de la club la aeroport cu permisul de muncă pentru a putea intra în ţară şi va pleca direct în cantonament", ne-a declarat Cătalin Tofan, directorul adjunct al clubului.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.