Jump to content

Galaţiul, "campion naţional" la numărul de scări de bloc


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Galaţiul, "campion naţional" la numărul de scări de bloc

Conform informaţiilor furnizate de către reprezentanţi ai Apaterm, la nivelul municipiului nostru există 98.820 de apartamente.

În urma unui studiu efectuat de către reprezentanţii societăţii locale de furnizare a apei calde şi căldurii pe un eşantion format dintr-un anumit număr de asociaţii, conform datelor prezentate de administratorii de asociaţii, există multe locuinţe care nu mai sunt locuite de multă vreme, proprietarii fiind plecaţi din localitate şi „uitând” să-şi achite cheltuielile de întreţinere.

Într-un oraş în care majoritatea gălăţenilor sunt proprietarii locuinţelor care le deţin, lucru care este valabil şi la nivelul ţării, dar nu în multe din ţările Europei, unde locuinţele sunt în general închiriate, se mai înregistrează un record în afară de acela că avem două societăţi furnizoare de utilităţi intrate în insolvenţă - producătorul local de agent termic primar, Electrocentrale, şi Apaterm, societatea care asigură furnizarea apei calde şi a căldurii.

Conform statisticilor Apaterm, Galaţiul este municipiul din România care are cele mai multe scări de bloc, şi anume 4.905. Faptul că oraşul nostru se poate lăuda cu o asemenea performanţă este dificil de apreciat ca un lucru pozitiv sau negativ, dar ar fi de apreciat şi dacă atunci când gălăţenii care dau drumul la robinetul de apă caldă nu ar mai aştepta minute întregi până când apa rece se încălzeşte, fapt care îi obligă să plătească apa rece la preţ de apă caldă.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.