Jump to content

Lucian Bute revine în ring


dcp100168

Recommended Posts

Lucian Bute revine în ring

După eșecul cu Jean Pascal, suferit la începutul anului, la Montreal, pugilistul român a anunțat azi data următorului său meci. "E oficial - următorul meu meci va fi pe 6 decembrie. Amănunte în curând. Staţi aproape", a scris Lucian Bute pe contul său de Facebook.
Sportivul român nu a anunțat încă numele adversarului pe care îl va înfrunta în ring, însă pare să-și fi recăpătat încrederea în forțele proprii, după eșecurile din partidele cu Carl Froch și Jean Pascal. "Tocmai am vorbit cu Lucian la telefon. El a avut unele lucruri neterminate, dar apoi totul s-a pus la punct. Revenirea sa va avea loc pe 6 decembrie. El e foarte încântat şi aşteaptă cu nerăbdare să boxeze", a confirmat preşedintele InterBox, Jean Bedard, pentru Lapresse.ca.
Bute a apelat la mai mulți experți pentru a înțelege ”blocajul mental” pe care l-a simțit în ultimele lupte, mai scriu jurnaliștii canadieni. Mai mult, pugilistul român care a câștigat 31 de meciuri în carieră s-a despărțit de antrenorul Stephan Larouche. Până în prezent, cel poreclit ”Mister KO” nu și-a găsit încă un alt antrenor, însă un anunț în acest sens este așteptat în săptămânile viitoare.

yahoo.com
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.