Jump to content

Strada Regiment 11 Siret ar putea deveni zonă de promenadă


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Strada Regiment 11 Siret ar putea deveni zonă de promenadă

Potrivit directorului societăţii Gospodărire Urbană, Eduard Grosu, tăierea anumitor copaci de pe strada Regiment 11 Siret, consideraţi de către specialişti ca fiind bolnavi, are un dublu scop. Potrivit acestuia, nu numai că tăierile fac parte dintr-un plan firesc al Primăriei de reabilitare dendrologică, respectiv de întinerire a arboretelui din municipiu, dar scopul ultim ar fi ca strada să fie pregătită pentru transformarea acesteia în zonă de promenadă. „Există un proiect în cadrul Primăriei Galaţi ca toată zona de pe Regiment 11 Siret, de la Orăşelul Copiilor până la Parc Viva să devină zonă de promenadă, pentru că este o zonă foarte frumoasă, lată, astfel există posibilitatea să amenajezi şi căile de maşini, şi trotuarele, şi zone de odihnă”, ne-a declarat directorul Gospodărire Urbană.
Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Galaţi, Emanuela Turcu, susţine că nu ştie de existenţa unui asemenea plan la nivelul municipalităţii. „Nu cunosc. Avem o multitudine de proiecte prioritare, pe alte zone, cum ar fi crearea locurilor de parcare, amenajarea spaţiilor de joacă pentru copii în cartiere, reabilitarea Orăşelului Copiilor. Nu ne putem apuca de mai multe deodată. Poate fi şi un asemenea proiect, dar nu este o prioritate. Noi avem un proiect de reabilitare dendrologică, asta pot spune. Copacii care sunt tăiaţi acum sunt un pericol pentru trecători, iar aceştia vor fi înlocuiţi la toamnă. În plus, avem şi peste 2.000 de cereri de la cetăţeni”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.