Jump to content

Bărbat mort în mâlul unui canal de colectare


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat mort în mâlul unui canal de colectare

Descoperire macabră într-un canal de colectare a aluviunilor din zona localităţii Slobozia Conachi. Cadavrul unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din localitate, a fost descoperit, de dimineaţă, de nişte trecători. Corpul neînsufleţit al bărbatului zăcea în mâlul canalului. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă, iar bicicleta victimei, aflată pe podul care traversa canalul, nu prezenta urme de lovire.

Primele informaţii ale anchetatorilor arată că, după ce a consumat băuturi alcoolice într-un bar din comună, bărbatul a plecat spre casă pe marginea drumului mergând pe lângă bicicleta pe care o trăgea pe lângă el. Se pare că atunci când a trecut pe podul car traversează DJ 251, pod care trece peste canalul de colectare a aluviunilor, bărbatul şi-ar fi pierdut echilibrul şi ar fi căzut în canal. Cadavrul a fost preluat de serviciul de medicină legală. Autopsia va clarifica exact care au fost circumstanţele în care a decedat bărbatul.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.