Jump to content

Refugiile de pe strada Oţelarilor, avariate non-stop de maşini


dcp100168

Recommended Posts

Refugiile de pe strada Oţelarilor, avariate non-stop de maşini

Reparate de Primărie la începutul lunii mai, după ce fuseseră avariate sau de-a dreptul puse la pământ de şoferii grăbiţi, gardurile de protecţie ale refugiilor din staţiile de tramvai de pe strada Oţelarilor sunt din nou contorsionate. Unul singur din cele trei refugii a mai rămas „teafăr”, cu gardurile de protecţie întregi, dar „minunea” s-ar putea să nu dureze prea mult, cel puţin dacă ne luăm după calendarul de până acum al accidentelor.

Doar două luni!

Atât au rezistat, după ce au fost reparate de Primărie, gardurile de protecţie are refugiilor de tramvai de pe strada Oţelarilor. Pe 15 iulie, refugiul din dreptul blocului D19 a „păţit-o”. Pe o ploaie mocănească, un şofer a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat cu autoturismul în refugiu, oprindu-se chiar pe linia de tramvai. Gărduţul de protecţie a fost distrus şi a rămas aşa până azi.

În weekendul trecut, la ceas târziu de noapte, a venit rândul parapetului din dreptul supermaketului XXL. Şoferul autoturismului s-a izbit de el chiar pe trecerea de pietoni, a pus la pământ scheletul metalic şi s-a cocoţat cu roţile pe el. O ţeavă a rămas ameninţătoare ca o ţepuşă pentru eventualii şoferi grăbiţi şi neatenţi.
Autorităţile ne-au promis că în viitorul apropiat vor remedia stricăciunile provocate de şoferi şi iau în calcul ca, de această dată, să facă lucrările pe cheltuiala şoferilor care au distrus gardurile de protecţie. Şi dacă fierul se îndoaie, se rupe şi se poate înlocui, mult mai riscantă este situaţia pietonilor care s-ar putea afla în calea bolizilor scăpaţi de sub control. E greu de spus despre ce siguranţă mai poate fi vorba pentru ei!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Primăria repară iar refugiile distruse de pe Oţelarilor

Primăria şi-a întors faţa şi către gardurile de protecţie ale refugiilor din staţiile de tramvai de pe strada Oţelarilor, avariate în urma accidentelor. E drept, a mai făcut acest lucru şi în luna mai, dar gardurile au fost din nou distruse.

Nu putem spune că Primăria s-a grăbit să intervină, dacă avem în vedere că primul refugiu, situat în dreptul blocului D19, a zăcut contorsionat de pe 15 iulie, când un şofer a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat cu autoturismul în refugiu. La jumătatea lunii august, parapetul din dreptul supermaketului XXL a păţit-o şi el, după ce un şofer grăbit a pus la pământ scheletul metalic şi s-a cocoţat cu roţile maşinii pe el. O ţeavă rămăsese ameninţătoare ca o ţepuşă pentru eventualii şoferi grăbiţi şi neatenţi.

Ei bine, ieri, 8 octombrie, angajaţii Ecosal s-au apucat să repare refugiile. Spunem că s-au apucat, pentru că tot ceea ce au reuşit a fost să înlocuiască gărduţul contorsionat al refugiului de la D19 şi să decupeze parapetul distrus din faţa XXL. Rămâne de văzut dacă vor rezolva problema până la capăt adică vor înlocui gardul de protecţie cu unul nou.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Trebuie pusi stalpi de beton, poate asa nu mai intra in ei. A facut o prostie ca a facut banda de circiulatie pe linia de tramvai... Cand e prea bun un drum nu e bine, cand e prost nu e bine, dar cel din urma e mai ferit de accidente din cauza la vitezeomani...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.