Jump to content

Cristi Popovici a refuzat să fie antrenorul Oţelului


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Cristi Popovici, noul antrenor al Oţelului

După declaraţiile oferite de Lucian Ciofoaia şi Remus Pascu, administratorul special şi directorul executiv al FC Oţelul, înainte de partida de la Iaşi, era tot mai clar că se apropie sfârşitul lui Weiss la gruparea gălăţeană.

Cei doi oficiali au găsit deja înlocuitor, în persoana lui Cristi Popovici, cel care a pregătit-o ultima oară pe FC Botoşani, în sezonul precedent. Popovici e de ieri la Galaţi, cazat la hotel de oficiali, apucând să discute şi cu o parte dintre jucători. În această după-amiază ar trebui ca Popovici să conducă primul antrenament din postura de tehnician al Oţelului.
Următoarea partidă de campionat a gălăţenilor este programată luni, de la ora 18.30, pe teren propriu, contra Rapidului.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Nu chiar...

Varianta Popovici a picat!

Varianta schimbării antrenorului Weiss cu Popovici a picat în ultimul moment, după ce iniţial se ajunsese la o înţelegere pentru ca fostul antrenor al celor de la FC Botoşani să preia postul de tehnician al Oţelului.

În momentul de faţă, Lucian Ciofoaia se află în şedinţă cu Andrei Rusu, Michael Weiss şi Remus Pascu, discutând despre situaţia clubului. Postul lui Weiss este încă nesigur. Neamţul speră să primească un ultimatum pentru a conduce echipa şi la meciul contra Rapidului, de luni.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Oţelul l-a ofertat pe Cristi Popovici, dar negocierile au eşuat

Bilanţul slab, de doar două puncte obţinute în cinci etape, a determinat conducerea Oţelului să înceapă căutările pentru a găsi un înlocuitor antrenorului principal Michael Weiss.

Astfel, tehnicianul băcăuan Cristi Popovici a fost ofertat a doua oară în această vară de către Oţelul, venind în Galaţi pentru negocieri. Însă, la fel ca în luna iulie, nu s-a ajuns la un acord. “Am plecat din Galaţi, sunt în drum spre Bacău. Discuţiile nu s-au concretizat, deci nu vin la Oţelul, sunt în drum spre casă”, ne-a declarat Cristi Popovici, miercuri dimineaţă.

Popovici a mai fost ofertat de Oţelul şi în luna iulie, negocierile fiind închise în ultimul moment, conform celor declarate de antrenor în presa băcăuană. “Nu s-a concretizat din motive de…insolvenţă. Eram în discuţii avansate cu Oţelul, care, mai mult că sigur, s-ar fi concretizat printr-un angajament. E drept, ar fi fost o muncă foarte grea, deoarece, din cauza situaţiei financiare precare, aş fi fost nevoie să construiesc echipa de la zero, cu fotbalişti veniţi din postura de jucători liberi de contract şi cu salarii foarte mici, aproape de nivelul ligii secunde. Nu ascund însă că mă tenta numele Oţelul, chiar dacă varianta cu şase echipe retrogradate mi-ar fi complicat şi mai mult misiunea. De partea cealaltă, oamenii de acolo ştiau că mai lucrasem cu echipe mici şi o făcusem bine, aşa cum s-a întâmplat şi la Botoşani, unde m-am simţit foarte bine. Din păcate, când eram pe cale de a bate palma cu Oţelul, a intervenit firma australiană care solicitase auditul şi care a ţinut să aducă un antrenor german”, declara Popovici pentru desteptarea.ro.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Lucian Ciofoaia: „Observ un progres la echipă și nu iau în calcul o schimbare”

Administratorul special al FC Oțelul Galați, Lucian Ciofoaia, a efectuat o vizită de lucru astăzi la Galați, la finalul căreia a făcut o declarație de presă la Stadionul Oțelul. Lucian Ciofoaia a vrut să pună punct astfel speculațiilor legate de înlocuirea antrenorului echipei. „Echipa Oțelul Galați are un antrenor principal. Domnul Michael Weiss este cel care se ocupă de pregătirea jucătorilor. Așa cum am mai spus, orice antrenor este ținut de rezultatele pe care le obține, dar observ un progres la echipă și nu iau în calcul o schimbare”, le-a declarat Lucian Ciofoaia jurnaliștilor.

fotbalclubotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

La felul cum arata echipa si, binenteles, situatia financiara, nici Ferguson nu mai salveaza Otelul. Nu cred ca un antrenor cu un palmares cat de cat se mai baga in mlastina care a ajuns echipa asta...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.