Jump to content

Economiile jandarmilor gălăţeni au fost "cheltuite" de şefi


dcp100168

Recommended Posts

Economiile jandarmilor gălăţeni au fost "cheltuite" de şefi

* Sumele au dispărut în timpul mandatului lui Mircea Olaru de comandant al Jandarmeriei Galați

Angajații Ministerului de Interne nu își mai pot retrage banii și nici nu mai pot face credite după ce în această vară s-a constatat că lipsesc 100.000 de lei din CAR-ul jandarmilor.
Banii au dispărut în perioada 2009-2014. Din 2009 și până în toamna lui 2012 la conducerea Jandarmeriei Galați a fost generalul Mircea Olaru, șeful Jandarmeriei Române. Actualul șef al jandarmilor gălățeni a ținut să-i ia apărarea lui Olaru și a precizat că fondul de ajutor al angajaților MI este organizat în afara Jandarmeriei Galați. “Au un consiliu director care se ocupa de acest CAR. Nu este implicata Jandarmeria Galati", ne-a explicat Danuț Vasilica.
Cu toate acestea, conducerea CAR-ului este asigurată tot de cadre de conducere din Jandarmeria Galați. "Din ce știu eu nu au dispărut bani, este vorba doar de câteva imprumuturi care nu au fost returnate la timp", a mai precizat Danuț Vasilică.

În ciuda acestor asigurări, jandarmii gălățeni care își lăsau între 5 și 10% din salariu la CAR sunt disperați că nu își mai pot scoate banii. “Eu și cu un coleg am fost să facem un împrumut. Mi s-a spsu că nu se poate. Atunci am cerut să mi se înapoieze depunerile mele din ultimii ani. Am refuzat, mi s-a spus că nu sunt bani”, ne-a declarat un angajat al Jandarmeriei Galați.

Jandarmii gălățeni mai insinuează că membrii consiliului de conducere al CAR-ului au acordat credite rudelor cu care și-au deschis diverse firme care nu au avut succes.

evz.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.