Jump to content

Vlad Răpişcă - noul administrator special al Oţelului


dcp100168

Recommended Posts

Vlad Răpişcă - noul administrator special al Oţelului

The Nova Group, care deţine pachetul majoritar de acţiuni la Fotbal Club Oţelul SA, societate aflată în insolvenţă, l-a desemnat pe Vlad Alexandru Răpişcă ca administrator special. Această funcţie a fost deţinută până la sfârşitul săptămânii trecute de Lucian Ciofoaia, care şi-a anunţat sâmbătă demisia.

Răpişcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că obiectivele sale sunt salvarea Oţelului de la retrogradare şi redresarea financiară a clubului astfel încât să se iasă din insolvenţă.

Vlad Răpişcă (38 de ani), a cărui singură legătură directă cu fotbalul a fost ca junior la Progresul Bucureşti, a precizat că se află în discuţii cu Ovidiu Burcă pentru a-i încredinţa postul de manager sportiv.

Înainte de a venit la Oţelul, Răpişcă a deţinut funcţia de Business Development Manager în cadrul TNG Real Estate Management. Vlad Alexandru Răpişcă lucrează în cadrul TNG din aprilie 2010. În trecut, el a deţinut funcţii de director tehnic, director de dezvoltare sau administrator la mai multe companii din Bucureşti.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vlad Răpişcă: ”Acţionarii au investit 800.000 euro în Oţelul de la începutul anului”

Noul administrator special al FC Oţelul, Vlad Răpişcă, a anunţat suma investită de actualii acţionari de la începutul anului 2014. Vlad Răpişcă: ”Nu pot confirma discuţiile cu Ştefan Mărginean, în acest moment nu sunt discuţii cu oameni care să preia clubul Oţelul. La momentul preluării echipei am spus că voi prezenta un plan de redresare financiar a echipei. Noi nu putem funcţiona numai cu banii din drepturile tv, în momentul de faţă, de la începutul anului 2014, acţionarii au investit în echipă 800.000 euro. Nu ştiu dacă acest lucru era cunoscut”.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.