Jump to content

Un şofer a murit la volan


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un şofer a murit la volan

Un bărbat de 59 de ani din Galați a murit în această dimineață, chiar în timp ce conducea. Gălățeanul se afla în mașina sa și se îndrepta spre cartierul Filești, dinspre șoseaua de centură. Se pare, că la un moment dat, omul a început să se simtă rău și cu ultimele puteri a încercat să tragă mașina pe dreapta. Durerile puternice nu l-au lăsat pe șofer să mai oprească mașina, așa că autoturismul s-a oprit într-un gard. Un alt șofer care se afla cu mașina în spatele bărbatului a văzut întreaga scenă, a oprit și s-a dus să-i acorde primul ajutor. Când a văzut că acesta nu mai respiră, bărbatul a sunat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului, dar din păcate, nu a mai putut face nimic pentru conducătorul auto. Acesta suferise un stop cardio-respirator. Trupul neînsuflețit al șoferului de 59 de ani a fost dus la morga Spitalului de Urgență, unde legiștii vor stabli cu exactitate cauza morții.

presadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

:( Dumnezeu sa-l odihneasca. Asa ceva nu prea poti sa prevezi - atacurile care apar cand conduci. Nici sa bage guvernantii o lege care sa oblige analizele anuale, dar cred ca asta tine si de educatie. Nu stiu de ce oamenilor le e frica sa mearga la doctor

Edited by alma2014
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.