dcp100168 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Iată că am ajuns, din păcate, şi la prima suspendare. Userul banat este Radu, din cauza numeroaselor mesaje jignitoare la adresa celorlalţi useri şi a moderatorilor acestui forum.
dcp100168 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Nici clona radu1 nu a rezistat prea mult. Cauza este aceeaşi, limbajul trivial şi injurios la adresa celorlalţi forumişti.
Relu Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 vasidriment, pentru tentativă de joc piramidal, ban permament şi sesizare la http://www.efrauda.roTopicul a fost şters.
Relu Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 VIKTOR, ban permanent pentru tentativă de joc piramidal.
Relu Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Laurkiddd, tentativa de joc piramidal => ban for ever
Relu Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 GREENAXL, permanent, pentru postarea în diverse topicuri a unui mesaj de reclamă pentru un anumit site.
dcp100168 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 floress21, ban permanent pentru tentativă de joc piramidal.
dcp100168 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Ban permanent pentru mootoo şi mootoo1, din cauza limbajului în afara oricăror norme de bun simţ.ultima mostră, pentru cine e curios... admin, esti un boschetar!celelalte zeci de invective pot fi găsite încă pe forum.
AndreiM Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Iuliachristal . Pentru lipsa celor 7 ani de acasa si inclusiv pentru jigniri . uite ce rau imi pare ca-mi dai tu mie ban de pe forumul tau de doi lei! ti-am cerut de o mie de ori sa-mi dai ban si nu mi-ai dat si sper ca dupa acest mesaj sa-mi dai odata ca ma enerveaza oamenii prosti care sufera de prostie! baneaza contul asta ca deja ma plictisesc uite de asta nu-mi arde mie decat sa-mi bat capu cu niste nebuni sau cu un tip care se da el mare grandoman si de fapt e un lache! asta esti andrei m , esti un lache ...hai da-mi ban si daca scrii ceva dupa mine nu am sa citesc ca nu mai intru ciao! LACHEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
dcp100168 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Userul HARALAMPOS a fost banat pentru jigniri repetate la adresa membrilor forumului.
AndreiM Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 membrul wurdulak a primit toate avertismentele si restrictiile posibile pentru repetatele atacuri la adresa lui George. Daca mai sunt clone, astept! Vreau sa-mi fac un hobby din a le sterge. Se pare ca limita bunului simt este Science Fiction
AndreiM Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Membrul Valentin a primit Ban permanent pentru ignorarea avertismentelor și continuarea spam-ului.
AndreiM Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Membrul cosmin77 a primit ban pe o perioadă nedeterminată pentru postarea unor mesaje în aria de anunțuri gratuite, mesaje care creează mici/mari prejudicii autorului, pentru ignorarea regulamentului de anunțuri și pentru atac la persoană!
AndreiM Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Pentru a elimina orice conflict între Aditza, bosorogu, Legumix și așa mai departe, am hotărât împreună cu colegul meu DCP să restricționăm accesul la a posta mesaje pe forum lui bosorogu pentru că am considerat că mesajele lui Aditza, legumix, etc sunt mai de bun augur.Eu personal îmi cer scuze pentru tot scandalul, dar forumul trebuie ridicat prin calitate și nu prin certuri, scandaluri, care e mai tare și mai mare. Pe forum toți suntem egali. Noi administratorii doar gestionăm activitatea.Mulțumesc.
AndreiM Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 George a primit interdicția de a mai posta pe forum timp de 7 zile începând de acum pentru limbaj neadecvat.
Recommended Posts