Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iată că am ajuns, din păcate, şi la prima suspendare. Userul banat este Radu, din cauza numeroaselor mesaje jignitoare la adresa celorlalţi useri şi a moderatorilor acestui forum.

• 2 months later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ban permanent pentru mootoo şi mootoo1, din cauza limbajului în afara oricăror norme de bun simţ.

ultima mostră, pentru cine e curios... admin, esti un boschetar!

celelalte zeci de invective pot fi găsite încă pe forum.

• 3 months later...
Posted

Iuliachristal . Pentru lipsa celor 7 ani de acasa si inclusiv pentru jigniri .

uite ce rau imi pare ca-mi dai tu mie ban de pe forumul tau de doi lei! ti-am cerut de o mie de ori sa-mi dai ban si nu mi-ai dat si sper ca dupa acest mesaj sa-mi dai odata ca ma enerveaza oamenii prosti care sufera de prostie! baneaza contul asta ca deja ma plictisesc uite de asta nu-mi arde mie decat sa-mi bat capu cu niste nebuni sau cu un tip care se da el mare grandoman si de fapt e un lache! asta esti andrei m , esti un lache ...hai da-mi ban si daca scrii ceva dupa mine nu am sa citesc ca nu mai intru ciao! LACHEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

membrul wurdulak a primit toate avertismentele si restrictiile posibile pentru repetatele atacuri la adresa lui George. Daca mai sunt clone, astept! Vreau sa-mi fac un hobby din a le sterge. Se pare ca limita bunului simt este Science Fiction

• 8 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Membrul cosmin77 a primit ban pe o perioadă nedeterminată pentru postarea unor mesaje în aria de anunțuri gratuite, mesaje care creează mici/mari prejudicii autorului, pentru ignorarea regulamentului de anunțuri și pentru atac la persoană!

• 3 months later...
Posted

Pentru a elimina orice conflict între Aditza, bosorogu, Legumix și așa mai departe, am hotărât împreună cu colegul meu DCP să restricționăm accesul la a posta mesaje pe forum lui bosorogu pentru că am considerat că mesajele lui Aditza, legumix, etc sunt mai de bun augur.

Eu personal îmi cer scuze pentru tot scandalul, dar forumul trebuie ridicat prin calitate și nu prin certuri, scandaluri, care e mai tare și mai mare. Pe forum toți suntem egali. Noi administratorii doar gestionăm activitatea.

Mulțumesc.

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.